Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Sestra se je spentljala s najvecjim babjekom in pustila druzino

Sestra se je spentljala s najvecjim babjekom in pustila druzino

Sestra je imela za moje pojme in isto so starsi mislili, super moza, urejenega, odgovornega, delovnega, dobrega, resnega , ni zural, ni gledal za zenskami, bil je pozoren do sestre in do otrok. Sestri se je pa utrgalo, spentljala se je s kolegom od moza, ki je en najvecjih babjekov, ki je veckrat locen, o seveda zna jezik vrtet, saj je tudi mene osvajal, a vsaka pametna zenska naj bi videla, da gre za totalnega zenskarja. On ne zna biti zvest, nekaj let je, potem se mu spet utrga. In zaradi takega je sestra pustila moza, vlozila zahtevek za locitev in se odselila. Otroke je mozu pustila. Brez besed sem, isto starsi. Kaj ji je, z njo se ne mores pogovarjati, zatrapana do uses. Pa saj ni najstnica. Pravi da moz ni bil romanticen, pa take odgovore dobim. Saj mi nima kaj ocitati, potem pa zacne s takimi, da ni bil romanticen, da ji ni rekel da je lepa. Bojim se da bo s culco v roki prisla domov cez cas, kje bo zivela? V hisi starsev sem si v mansardi jaz uredila stanovanje. Sedaj je sla v najem. Obup…

Te skrbi bolj zate in za hišo od staršev?

Kaksen odgovor, ma da te ni sram. Ja, scasoma take princeske pridejo domov k mamicam in ockom in to zna biti tudi za sestro tezavno

Ti pa si prava sestra ja, ki svoji sestri ne privoščiš pravice do njenih pravic! Sram te bilo!

Sigurno bo sestra padla na dno. In potem zasovražila tega tipa.

Na 1000-če žensk pozna to napako. In jim je žal – pa poti nazaj ni.

Zdaj ne pomaga nič………. pomagaj potem, ko bo na tleh. Pa ne z nasveti “a sm ti rekla”….
Življenje je težko. Kurja lojta – kratko in posrano.

Ves čas držite skupaj, ne glede na napake. Vsak od nas jih dela, tudi nehote. Ker samo vi ste družina.

velika in neponovljiva ljubav.

Seks vedno zmaga.
Vedno.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Njeno življenje, njena odločitev. Mislim, da vsak sam nosi posledice svojih odločitev. Tebe pa najbrž skrbi bolj zate in kaj bo, če se to ne bo izšlo, kajne?

Poznam zelo podobno zgodbo. Ne vem kaj zenske mislijo, da se bo babjek z njimi umiril, da ga bodo one spremenile? Noro. Ssveda ji bo zal, ko bo zakjubljenost minila. Ceprav ne morem verjeti kako lahko tako reagira zenska v nekih srednjih letih, da zapusti familijo, otroke.

Ze dolgo vec ne zivimo v svetu kjer se zenske locujejo od kronicnih pijancev, pretepacev, varalic, itd. Danasnje zenske se spodbuja k locevanju cim vec ni metuljckov. Pa se ploskate jim. Mocne, samostojne, vedo kar hocejo, … Budale.

?
povsem enako kot tipi – so to počeli v preteklosti, ker so si lahko privoščili, sedaj pa isto kot moški počno še ženske.

Dvojna morala?

Zgražanje, ker prej je bilo to samoumevno samo za en spol … zakaj že? Te jezi, ne, ker je tudi ta “izbira sedaj ženskam omogočena” – manj kamenjanja je že kot v preteklosti, a še vedno več kot za moški spol …

New Report

Close