Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Bernard Brščič in Norma Korošec sta se poročila

Bernard Brščič in Norma Korošec sta se poročila

Čestitke!

Hehe, za otroke ja, sam ne njegove 3.

To bi spominjalo na poroko farške device in latentnega homoseksualca. Definitivno zakon brez spolne konzumacije.

Kak zakon imaš pa ti, vseznalka? Jebote Vodeb.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Kak zakon imaš pa ti, vseznalka? Jebote Vodeb.
[/quote]

Če te že zanima, sem mati samohranilka dveh sončkov, zaposlena v JAVNI UPRAVI, fakultetno izobražena v družboslovnih vedah, dobro plačana, pa še bolj bom po napredovanju. Ne bo mi hudega, sončku in sončici pa tudi ne, bom že poskrbela za svoje. Kako je pa s tabo?

Ok., poroka je za njima, on bo s svojih 6000 eur bruto plače že zmogu alimente za tri hčerke, pa tud za novga froca bo dost. Zdej se pa hitro na volitve pripravit, da bo Levica dobila za konkurenta spodobno Desnico.

Lahko bi bila devica, pa ne bo, bo samo Desnica 🙂

Kateri so spodobna desnica? Katere ti po navadi voliš?

Če te že zanima, sem mati samohranilka dveh sončkov, zaposlena v JAVNI UPRAVI, fakultetno izobražena v družboslovnih vedah, dobro plačana, pa še bolj bom po napredovanju. Ne bo mi hudega, sončku in sončici pa tudi ne, bom že poskrbela za svoje. Kako je pa s tabo?
[/quote]

Torej sem imel povsem prav, nihče te ne mara, še oploditelja(e) je srečala pamet. Če nisi vsaj v 45 plačnem razredu, se itak nimaš kaj hvalit s plačo, s ‘fspn’ izobrazbo pa še manj.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Torej sem imel povsem prav, nihče te ne mara, še oploditelja(e) je srečala pamet. Če nisi vsaj v 45 plačnem razredu, se itak nimaš kaj hvalit s plačo, s ‘fspn’ izobrazbo pa še manj.
[/quote]

In ti, Pikulet, torej podpiraš, da je Norma, ki je na veliko razglašala, kako hudo je odraščati brez očeta, za očeta prikrajšala njegove tri otroke??

Na desni ste pa res povsem izgubili moralni kompas.

le kaj na vse to porečejo Primc, Angelca, pa tista Metka, ki jim gre samo za otroke?
So se že kaj oglasili ob tej novički?

In ti, Pikulet, torej podpiraš, da je Norma, ki je na veliko razglašala, kako hudo je odraščati brez očeta, za očeta prikrajšala njegove tri otroke??

Na desni ste pa res povsem izgubili moralni kompas.

le kaj na vse to porečejo Primc, Angelca, pa tista Metka, ki jim gre samo za otroke?
So se že kaj oglasili ob tej novički?
[/quote]

Alter luzer, jaz sem proti ćebinam in njihovim hlapcem, ne sledim ‘za vedno skupaj’ doktrini.

[/quote]

Ja, meni povsem ustreza oploditeljeva pamet, ki nas pusti pri miru, da živimo po svoje. Plača se pa sama hvali namesto mene. In še višja bo. Meni moja izobrazba dobro služi. In še bolj mi bo.

Čaki mal… a nista tadva božja služabnika zagovarjala nebeško poslanstvo in nedotakljivost družine?
Pa sta snedla jabolko… in besedo. In razdrla družino.
Nimaš kej, seks (kača) vedno zmaga. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Alter luzer, jaz sem proti ćebinam in njihovim hlapcem, ne sledim ‘za vedno skupaj’ doktrini.
[/quote]

Zakaj se pa poten vtikuješ v tisto nad mano, kakšno plačo da ima, pa kakšen zakon, če te zanimajo samo ćebine in pravzaprav nisi za doktrino ‘za vedno skupaj’?
Če te tema ne bi zintrigirala, se pač ne bi oglasil, tako pa lahko domnevamo, da te tema še kako zanima.

Ja, meni povsem ustreza oploditeljeva pamet, ki nas pusti pri miru, da živimo po svoje. Plača se pa sama hvali namesto mene. In še višja bo. Meni moja izobrazba dobro služi. In še bolj mi bo.
[/quote]

Kratka obnova – nimaš se s čim pohvaliti.

Čestitke? Da dec zapusti ženo s tremi otroki in se poroči z dvajset let mlajšo?

To bo zdaj špas, pri vsakem seksu otrok. Kontracepcija je greh.

Dobro povedano!👍

Norma ni nobena svetnica. Že način kako uporablja živo rdečo šminko o njej pove marsikaj. Navsezadnje pa je hčerka manekenke, ki bi tudi sama imela book, a ne bi pozirala, da ne izgubi dostojanstva, pa tudi samo ob kokainu in jabolku ne bi živela. Jo je očitno mami podučila o manekenskih dietah. Ker so 4 otroci odraščali samo z mamo bivšo manekenko ima očitno tipični kompleks otroka, ki je odraščal brez očeta. Veliko takšnih žensk se niti ne zaveda tega, ampak podzavestno se želijo za takšno situacijo “maščevati” in potem še same razbijejo eno družino. Lep primer je recimo Jerca Legan in še je takšnih žensk iz ločenih družin, ki postanejo ljubice poročenim, potem pa hočejo na vsak način postati še žene. Bernard se mi kar malo smili. Še ne ve kaj ga čaka. Škoda, da ni res otroke in družino postavil pred vse ostalo. Ne pa da zdaj eni zmedeni deklici špila fotra in ljubimca v enem.

Ni res, da je problem v njunem psihičnem zdravju. Resnica je precej drugačna; njuno duševno zdravje je zgolj logična posledica duševnega zdravja rodbin iz katerih izhajata. Vsaj za Normo so mi domačini povedali, da je že tretja generacija v rodbini kjer vlada strašen pohlep. Ker je naravno prav, da enaki ptiči skupaj letajo, tudi z Bernardom in njegovo rodbino ne more biti nič drugače, prav tako z njegovo bivšo ženo.

Tudi tokrat sta se našla idealna dva, ki hočeta živeti na tuj račun in ustvarjati nove rodove, ki jih bo gnal pohlep. Ni naključje tudi, da sta Cerkvenarja, saj so Cerkve =”troglavi zmaj”= (krščanstvo, islam, pravoslavstvo)= satan.

Kar opisuješ je zgolj logična operativa mnogih ljudi, ki jih poganja satanov “hudi duh”=zlo. Zgodovina je za take jasno zapisala; “široka so pota ki vodijo v pogubo”.

Za take, ki pa hočejo satanu ubežati, torej ozdraviti svojo dušo in začeti novo poglavje v rodbini iz katere izhajajo, pa; “lažje pride kamela skozi šivankino uho, kakor pa bogataš v nebeško kraljestvo.”

Kolikor vem, je Brščiću zakon propadel že precej preden je srečal Normo K.
O ostalem se pa strinjam.

Kolikor vem, je Brščiću zakon propadel že precej preden je srečal Normo K.
O ostalem se pa strinjam.
[/quote]

Mislim, da se je ločil 2017. Ni pa izključeno, da nista že prej kaj imela. Dvomim, da sta se spoznala v novi stranki.

Matematiko je že doštudirala?
Takim, kot sta tadva, fanatičnima do konca, se nič dobrega ne piše.
Pred leti, ko se je sprejemal družinski zakonik, je Normo tukaj, na SČ, zagovarjalo veliko njej podobnih fanatikov.

Kaj pravijo zdaj o razdiralki družin in o tem, da so trije otroci ostali brez očeta?

Verjetno to, da se je on že prej ločil. 🙂
Pa bil tiho kot rit, da niti Ušajeva, s katero so delali stranko, ki temelji na družinskih vrednotah, tega ni vedela. Niti, da je ločen niti da natepava ta mlado aktivistko, 21 let mlajšo od njega. haha, res višek vrednot! Njihov moralni kompas je malo pobezljal. Grem stavit, da sta ga sračkala še ko je bil poročen,zato pa je bil tako tiho o ločitvi in novi zvezi. ultra zaposleni oče treh otrok se kar tako ne loči. Tudi poročil se ne bi, če ne bi to razmerje že dolgo trajalo.

Na katerih poživilih pa je bil, da se je s to čarovnico poročil?

New Report

Close