IZA IN SAMO LOGIN – miljarda evrov
In kaj si hotla povedat ???
Pamet v njunem primeru nima kaj dosti veze, sta imela srečo z aplikacijo mačkona.
Da sta selila premoženje in firmo izven Slovenije, je edino pravilno, pač ne bosta dopustila, da jima naša davkarija pobere levji delež in to potem pokradejo tajkuni, menedžerji in drugi priskledniki.
Bravo za slovensko politiko, ki na tak ali drugačen način izganja kapital in proizvodnjo iz države.
Meni se tudi fino zdi za vsakega ki mu uspe, na tak način da karkoli dela ali pogrunta, saj ne kasirata od trupel in organov in se ne obešata na nepremičnine in prihodke revežev, izkoriščanje in materialno in slabenje revežev in delavcev tudi ni osnovna dejavnost takih podjetnikov,vsaj zaenkrat še nič takega ni pisalo
Milijardo je vredna cela firma onadva imata v lasti 60% ostalo imajo družabniki, če sta prodala potem kapo dol s tem kar sta že zaslužila in s prodajo svojega deleža bosta verjetno imela + milijardo, ni slabo za lastno pamet in trud, dobiti ameriško državljanstvo ne gre tako kot si predstavljaš in denar pri tem ne igra vloge že močnejši in bogatejši ga ne dobijo kar na lepe oči, obstojajo pravila in čas kdaj lahko zaprosiš za državljanstvo, lahko pa bosta rezidenta kar bi bilo neumnost ker je dovolj v svetu davčnih oaz kjer dobiš rezidentstvo že z nakupom nepremičnine.
Brez kraje ali brez goljufije?
Naj telekom še moje odkupi za drag denar. Pa še tebi in še komu, mogoče nam vsem.
Ali pa od onega parcelo za desetkratno ceno.
Ti temu praviš brez kraje!
Saj potemtakem so vsi tajkuni delovali pošteno.
Le kurji tatovi in tisti, ki kradejo vžigalice, so tatovi. Pa še dobili so jih, kajne!
So what? Saj je njuna firma, zaradi mene lahko zaposlujeta samo tiste ki so ob vsaki tretji polni luni med 12.23 in 12.37 v 5000K luči rahlo rozasti? :)[/quote]
Se vidi, da nikoli nisi bil zaposlen zaradi tistega, kar neko podjetje potrebuje – znanja, tudi njihova zaposlitvena struktura ti ni jasna, zato ne sanjaj.
To pa mora biti lajf, da ti ni treba lovit akcij po trgovinah, da ti ni treba povsod gledat, da kupiš nekaj ugodno, ni ti treba pazit na položnice. Nasprotno, če si zaželiš lahko z gotovino kupiš kateregakoli Porša, Ferrarija, vidiš fantastičen penthouse na Manhatnu in hopla … lahko ga kupiš brez odrekanja, pa kakšno hišo v Kaliforniji. Večkrat letno draga potovanja, vožnja v prvem razredu ipd.
Brez kraje ali brez goljufije?
Naj telekom še moje odkupi za drag denar. Pa še tebi in še komu, mogoče nam vsem.
Ali pa od onega parcelo za desetkratno ceno.
Ti temu praviš brez kraje!
Saj potemtakem so vsi tajkuni delovali pošteno.
Le kurji tatovi in tisti, ki kradejo vžigalice, so tatovi. Pa še dobili so jih, kajne![/quote]
Pa aplikacijo je tudi naredil Samo…. Strokovnjak, da mu ni para.