Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ženske v Zadnji besedi

Ženske v Zadnji besedi

Me zanima, kako to, da ni več Polone Vetrih v omenjeni oddaji? Meni se je ona zdela še najboljša izbira od vseh treh nastopajočih. Rada sem jo poslušala, mi je zanimiva, vendar sem jo žal samo ene parkrat gledala, potem je ni bilo več. Tudi Katarina Kresal je zanimiva, malo manj bivša nuna, sicer je izobražena veliko ve, ampak vseeno ne sede najbolj. Najbolj strupena in hinavska pa je una kača. Že zaradi nje, nisem brala njene knjige in verjamem, da nisem nič zamudila. Polono prav pogrešam. In lahko bi malo te ženske tudi zamenjali, pa dali možnost še kakšni. Sem prepričana da obstajajo še zanimive ženske, ki znajo tudi kaj pametnega in zanimivega povedati.

Vse so ok, ne prenesem pa MILENE MIKLAVČIČ! Zahojeni oskogledni um, da te srat prime.

Malo pomisli : Polona ima tudi obveznosti v gledališču!
Kar se pa tiče “une kače” – imam občutek, da si mlado in precej nevzgojeno dekle, ki je zrastlo v pomanjkanju spoštljivosti do ljudi.

Če ne znaš preceniti ljudi, ti bom povedala JAZ, kako in kaj :

1.Polona Vetrih je rastla v izobilju duhovne, gledališke in materialne hrane.V meščanski družini v mestu Ljubljana.

2.Milena Miklavčič je zrastla na kmetiji med preprostimi kmečkimi ljudmi in delavci.Branje in izobraževanje ni bilo prvobitno, pač pa delo na kmetiji in na njivi.

Razlika je ogromna!

Kaj pa ti? Imaš polno rit vsega ali si služiš kruh z lastno glavo in rokami?

Če si sposobna, pojdi na oder, pojdi na TV -pa te bomo gledali, opazovali in vihali nos nad tabo.

KER TO DELATI – JE NAJLAŽJE.
PA ŠE čips si vzemi in eno pivo.

Jaz se pa strinjam, da je milena nazadnjaška. Kot da bi živela v jami, lepo vas prosim

Pa pojdi srat.
KDO TI BRANI.

Polona in Katarina sta the best. Tudi Milena je fajn, preprosto pove. Težko, zelo težko pa poslušam Vido, tudi Jadranka mi ni preveč simpatična.

Jaz se pa strinjam, da je milena nazadnjaška. Kot da bi živela v jami, lepo vas prosim
[/quote]

Mogoče sta pa sosedi…Ona v eni jami, ti pa v drugi…hehehe…Pa se gor pri tebi svita kakšna svetloba, ali je ni?

Milena Miklavčič ustrahuje. Meni je grozno ker vedno izpostavlja nekaj da straši ljudi in jim niža frekvenco. Predstavljaj si da jo imaš doma. Izpije te živega, ubogi mož

Vida je zoprna, ker nikomur ne pusti do besede. Sama veeeeliiiiiko govori, pa redko katero misel spelje do konca….

Milena Miklavčič ustrahuje. Meni je grozno ker vedno izpostavlja nekaj da straši ljudi in jim niža frekvenco. Predstavljaj si da jo imaš doma. Izpije te živega, ubogi mož
[/quote]

Ko boš ti pokopala svojega otroka, tako kot ga je morala ONA, se pa prijavi!
Imel je tumor na možganih…
Je pač zrastla v drugih časih, na kmetiji…

Ne primerjaj se z njo. Se ne moreš.

No, pa so me uslišali in danes resnično dali druge goste v oddaji. Bravo!

Govorijo o Dončiču. Mislila sem, da bodo malo kritično nastopile, češ da je pretirano, da se vsaka športna poročila pričnejo in končajo z Dončičem /rahlo pretiravam, rahlo;) /. Vmes pa še povedno npr., da je naša smučarka dobila kolajno, skakalec tudi.
One pa ga hvalijo, debatirajo, kaj bi bilo , če bi bilo, kaj Luka misli, dela, ko igra . Malo pretirano je to. Meni se zdi.

Polona je imela v življenju vedno vsega dovolj.
Tudi otrok nima, zato, da daje nase in vase.

Pa Milena ?
Živela v pomanjkanju na kmetiji, se poročila, rodila 4 otroke.
Drugi sin ji je umrl.

In ti jo imenuješ KAČA?
Nisi normalna!

IN KAJ TI JE ŽENSKA NAREDILA TAKEGA, DA JO ŽALIŠ?
Ona je MAMA, ŽENA in BABICA.

Kaj si pa ti?

Zame je tudi pretirano. Saj ni nič hudega, če se sem in tja kaj pove o njem in uspehih.
Ne pa kar naprej.

Polona je imela v življenju vedno vsega dovolj.
Tudi otrok nima, zato, da daje nase in vase.

Pa Milena ?
Živela v pomanjkanju na kmetiji, se poročila, rodila 4 otroke.
Drugi sin ji je umrl.

In ti jo imenuješ KAČA?
Nisi normalna!

IN KAJ TI JE ŽENSKA NAREDILA TAKEGA, DA JO ŽALIŠ?
Ona je MAMA, ŽENA in BABICA.

Kaj si pa ti?
[/quote]

Nisem vedela tega da ji je umrl sin in vem, da je to nabolj grozno kar se ti lahko zgodi. Pač meni ona ne sede, všeč pa sta mi Katarina Kresal in Polona Vetrih. Tudi Jadranka Juras mi je OK.

Nisem vedela tega da ji je umrl sin in vem, da je to nabolj grozno kar se ti lahko zgodi. Pač meni ona ne sede, všeč pa sta mi Katarina Kresal in Polona Vetrih. Tudi Jadranka Juras mi je OK.
[/quote]

Meni so vse všeč, edino Milena mi ni. Ne vem, zmoti me, ker nima široke slike v glavi, vedno se zapiči v nekaj, kar ni optimalno. Tak Janša vajb daje. Bruh!

[/quote]

Zdaj si lahko napisala kulturno.
Je pa res, da je moje mnenje tudi tako, da Milena zna napisat stvari.
Izražanje pred kamero ji pa ne gre.

Ko boš ti pokopala svojega otroka, tako kot ga je morala ONA, se pa prijavi!
Imel je tumor na možganih…
Je pač zrastla v drugih časih, na kmetiji…

Ne primerjaj se z njo. Se ne moreš.
[/quote]
Z vsem dolžnim spoštovanjem, sočutjem in sožaljem zaradi njenega sina. Saj ravno to me čudi, da ji ta najhujša preizkušnja, ki lahko doleti mater ni dala nobene širine niti globine. Nasprotno kot, da bi si rekla to kar sem prestala jaz je najhujše zato sem lahko nesramna, nevedna, klerikalno vzvišena in neumorno govorim samo o svojih vnukih, če to koga zanima ali pa tudi ne. Ona jih vsaj ima marsikatera, ki je doživela isto tragedijo jih nima.
Ostale pa kakor kdaj. Včasih imajo kaj za povedati pogosta pa tudi ne. Govorijo pa kar naprej ena čez drugo. Saj se Valentina trudi voditi ta kokošnjak samo ne prav uspešno.

meni se je Milena zdela fajn, dokler sem jo brala. Ko sem jo videla v živo.. in na ekranu, sem pa spremenila mnenje o njej. Žal – v negativo.
P.s.: Omenjene oddaje pa ne gledam.

[/quote]

prispevale Sloveniji novih državljanov, da nam ne bi bilo treba uvažat ekonomskih migrantov?

Meni so vse všeč, edino Milena mi ni. Ne vem, zmoti me, ker nima široke slike v glavi, vedno se zapiči v nekaj, kar ni optimalno. Tak Janša vajb daje. Bruh!
[/quote]

Misliš, da je njegova fenica?:)

Ta gospođa Ćadić me je zelo pozivno presenetla moram da vam kažem. Bravo!!! Bolja od Milenke 100puta

Kaj je že bilo z njo svoje čase? >A ni bila neka ministrica za kmetijstvo, ali nekaj takega?

Kaj je že bilo z njo svoje čase? >A ni bila neka ministrica za kmetijstvo, ali nekaj takega?
[/quote]

V ministrsvu za kmetijstvo je bila sekretarka, nekaj takega. Pred skoraj 10 leti.

Isto meni, Kresal, Vetrih, tudi Juras, ok, Miklavciceva pac neeee, vsekakor pa socustvujem z njo glede izgube sina.
Nikakor pa ne morem poslusati Zabotke. Ona je toliko klinicna psih., kot jaz pilotka :-; premore nekaj naucenih fraz in to prodaja folku, kot je prej vero. Eno meglo zamenjala za drugo.

[/quote]

New Report

Close