Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Slakonja krvavi

Slakonja krvavi

Ste videli tole? EMA uničena

Vidla ja, je že nazaj poflajštran. Upajmo, da ga to ni vrglo iz koncepta.

A mislite da ni bilo to zrežirano?

Šiiiiit! Bogi revež, mu je grdo prebilo arkado…. Ga še adrenalin gordrži…. Noro. Bodo pa rekvizitarji odgovarjali :)))) KAj pa slikanje glave pa to? da ni kak pretres možganov?

A si bo zdej od nastopajočih sploh kdo upal na oder stopit?

Mi smo najprej mislili, da je del scenarija.

Jaz tudi mislim, da je del pustnega scenarija.

Ne, nikakor…. To je bil Epic Fail rekvizitarjev – nekdo ni dobr pritrdil tiste verige z lučjo…. Dobro, da ni bilo kaj hujšega. Bo pa dobil kar nekaj šivov – ali pa Steristrip šive 🙂

Zrežirano.

Seveda.

Fora no, kao fajn se je druu, pol pa luster dol padu..😂

Jaz tudi mislim, da je del pustnega scenarija.
[/quote]

Pa kje so to sovoditeljico Majo Pinterič najdli? Ja, ja. ja ja, nc ( cmokanje), pa spet ja, …. mašilo ja ja ja ja ja ja nc. nc. nc. ja . Naj raje pri blogganju ostane.

Očitno je že dobil šive. Saj se kar dobro drži glede na okoliščine

Pesem, ki jo je pel ima naslov Arcade. In z namenom se je tista kampa na sred pesmi dol spustila in potem igranje one v Green roomu, da je čist zmedena.

Ne vem, zakaj hodi krvav na oder, a se to ne da drugače zrihtat?

He he … To je maskirna barva 🙂

zgleda, da je res del scenarija…. Ker takoj po vseku, točno po taktu in izreku besede” rollercoaster” – BUM! in je imel dve vidni krvavi črti za “šivat” na arkadi, sedaj ima pa samo enega debelega zašitega “črva” krvavega… Bomo še videli, kaj bo na koncu.

He he … To je maskirna barva 🙂
[/quote]
Se strinjam. Rana ni videti prava, obenem pa je prevelika, da ne bi čisto nič krvavela. Rane na glavi krvavijo kot pra.ica, moj otrok je bil recimo ves krvav od 1 cm velike rane na temenu. Moram priznati, da mi je ta štos čuden.

Tak scenarij je SRAMOTA za RTV !!!
Sem kar preklopila na drug program, tako se norca delat v že tako nori državi je pa višek!!!!

Nekaterim je pa res pestro v zivljenju.
Na dalec se je videlo, da je zrezirano.

In rane na čelu ni več… Je pa neka šljiva na desnem licu.

Ha, ha 🙂 kolk je folk zategnjen. Samo pljuvanje, tudi za tren se ne znate sprostit. Nič čudnega, da potem odpirate teme in pišete o sami kurbariji.

Sam Wolf pa glih nima dobre maske 🙂

Lol, res je. Očitno je res zrežirano. Res butasto do konca. Danes je za dodatne komentarje folk pripravljen narest čisto karkoli.

Kje je posnetek? Ne gledam TV-ja.

Verjetno od jutri na Youtube… Dons pa na EON TV. če maš.

New Report

Close