Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Klemen Slakonja v soboto …

Klemen Slakonja v soboto …

A mogoče kdo razume zakaj je Slakonja fejkal tiste poškodbe v soboto na Emi? Jaz ne štekam, al zato, ker so bile maškare al, da so pokazali spretnost maskerk? Meni, ker nisem razumela za kaj gre, se je zdelo brez veze

ker je bil tak scenarij. kdo pa je napisal takega pa ne vem.
Je bil pa odličen voditelj (neupoštevajoč vse te maskerske fore). odlične preobrazbe in izvedbe tudi vseh 25 izbranih na Emi do te letos. Pohvale mu za vodenje!

Pa jasno, da zato ker je bil tak scenarij- vprašanje pa je, vsaj jaz tako razumem, zakaj je bil tak scenarij?

ker je bil tak scenarij. kdo pa je napisal takega pa ne vem.
Je bil pa odličen voditelj (neupoštevajoč vse te maskerske fore). odlične preobrazbe in izvedbe tudi vseh 25 izbranih na Emi do te letos. Pohvale mu za vodenje!
[/quote]

Ampak res kaj bolj butastega si ne bi mogli zmisliti, najprej kao poškodba, potem modrice enkrat na eni strani, potem na drugi strani, kot da bi promovirali poškodbe. Kot da je zdaj v modi, da si malo moder okoli oči, kot da je zdaj in, da te nekdo pretepe. Ne vem, če se je tistim, kj jih res nekdo tepe to zdelo smešno. Pa pust gor ali dol, s tem se ne bi smeli norčevati, odgovorni na rtvju bi morali odgovarjati za to, res skrajno neprimerno.

To me je res tako negativno presenetilo da bom pisala odgovornim na rtvju, varuhinji in še komu. To niso stvari iz katerih bi se delali norca.

Lanska zmagovalna skladba eurosonga ima naslov “Arkade” , zato je nastala parodija
na pustno soboto, ki jo je odlično prikazal Slakonja.

res je, tudi jaz ne štekam.

Hvala za pojasnilo, samo škoda da te parodije ni skoraj nihče razumel:). Jaz se lanske zmagovalne niti malo ne spomnim npr. Aha, zakaj pa modrice v drugem delu? Parodija na kaj?

t o je bilo meni takoj jasno, in sem že od začetka vedela, da je igra to. In če bi si pustil potem tisto razbito arkado tam, bi še rekla ok, to je v stilu naslova pesmi in pusta.
Tudi meni ni bilo potem razumljivo zakaj modrice na očesu, ker to pa nima veze s pesmijo. Ampak se s takimi zadevami ne obremenjujem, pač tako je bilo. meni je sicer on odličen voditelj in odlično je vse odvodil – sploh imitacije so bile vrhunske!

Hvala za pojasnilo, samo škoda da te parodije ni skoraj nihče razumel:). Jaz se lanske zmagovalne niti malo ne spomnim npr. Aha, zakaj pa modrice v drugem delu? Parodija na kaj?
[/quote]

to pojasnilo sem že v soboto napisala za razbito arkado, in to še v času, ko so nekateri tukaj verjeli,da je res nesreča. če bereš mon lahko pogledaš nazaj. mislim da je tema Slakonja krvavi.
n vem zdaj razmišljam, glede na to kako so se vžgali vsi, da je bila res nesreča in verjeli v to, pa so morebiti potem zato, da so dokazali igro začeli še z modricami

[/quote]

Ja potem pa se je celo oddajo šemil.

Joj no, začelo se je z arkado (ideja iz naslova lanske zmagovalke) in nadaljevalo z modricami
na različnih predelih, kot parodija na pust. Meni je bilo to domiselno. Le težko je razumeti, ker
smo preveč obremenjeni z mislimi o nasilju in nas takoj zanese v negativnost.

Saj je maskiranje uporabil tudi pri izvajanju prejšnjih slovenskih predstavnikov, čeprav
bi lahko samo pevsko izvajal te skladbe.

New Report

Close