NA NEMŠKI EVROVIZIJSKI POPEVKI ZMAGAL SLOVENEC BENJAMIN DOLIČ
Ja. Njega sem jaz osebno predlagal pri NASA. Aha, potem so me očitno upoštevali. ja saj sem mednarodni strokovnjak
Dober komad!
o, to je jackson iz slo talentov 🙂 simpatičen, komad nič posebnega …. v finalu bo pa sigurno, za razliko od naše ane.
Tako kot ste lani govorili za Zalo in Gašperja, da bosta čisto zadnja uvrščena in daleč od finala. Ter ne vem kaj še vse groza in strah in ah in ohh…Potem sta pa ta dva zaprla goflje, ko sta zasedla solidno uvrstitev v finalu. In potem vse tiho je bilo…. Dajmo držat pesti za našo Ano! A je to tako težko? Benjamin tudi ni slab. Bomo videli kaj bo. Držimo pesti za naše. Bo šlo?
ana ima dober glas, ampak če bo želela prit v finale bo morala nekaj spremenit … komad naredit bolj zanimiv, ali pa ga posvetit recimo – vodi kot okoljski problematiki … zgodba se prodaja, komadi niti ne. zalagašper sta pa itak super … čez pol ure imata koncert v kino šiški 🙂
Seveda bo v finalu, ker Nemci gredo direkt:)
Ker je Nemčija članica “velikih 5” Evrovizije – držav, ki največ prispevajo v evrovizijsko blagajno – se bo Ben neposredno uvrstil v finale.https://www.24ur.com/popin/glasba/nemcijo-bo-na-evroviziji-zastopal-slovenec.html
Seveda bo v finalu, ker Nemci gredo direkt:)
Ker je Nemčija članica “velikih 5” Evrovizije – držav, ki največ prispevajo v evrovizijsko blagajno – se bo Ben neposredno uvrstil v finale.https://www.24ur.com/popin/glasba/nemcijo-bo-na-evroviziji-zastopal-slovenec.html
[/quote]
vem, zato sem pa tako napisala … ampak ta komad bi šel skozi tudi če bi moral čez kvalifikacije 🙂
Lepo, da je fantu uspelo in ni obupal. Celo v tuji državi. Komad je to. VSO SREČO BENJAMIN!! Zbujaš upe in nado. Zgodba, ki jo bom zaupala otrokom za spodbudo. Verjemi vase. Ne obupaj. Včasih preteče nekaj časa od setve do žetve in delaj to kar čutiš, da je tvoj klic. Nasveti, ki bi jih potrebovala sama kot otrok/mladostnih..danes na nerealizirana čepim v pisarni in jočem v sebi. Ni nam hudega a ni to moj izkoriščen potencial. Spodbujajte svoje otroke. Verjemite vase. In seveda naj na poti ne izgubijo vrednote prijateljstva in vsesplošne dobronamernosti. Če ste jim privzgojili vrednote: ne laži, ne kradi, potrpi, ne delaj drugim hudega in jih bodrite ste naredili VSE.
Poneslo me je ampak rada berem vesele zgodbe. Bravo fant!! Samo naprej! Držim pesti zate!