Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kateri so znaki, da je ženska "potrebna"?

Kateri so znaki, da je ženska "potrebna"?

Jaz npr. bi kar grizla naokoli. kaj pa druge?

tečnost, agresivnost..

Poseben vonj, ki vznemiri skoraj vse moške iz vasi …

da ima vsaj 36.1 stopinje.

Ponavadi si slečem hlače in hodim po cesti samo v tangicah, na glavi pa imam škrtoc, da ne vejo, kdo sem.

Aaaaa, ti si tista ki v trgovini pokupi vse papirnate vrecke in hitro izgine ven neznano kam… ;)😆😆

Aaaaa, ti si tista ki v trgovini pokupi vse papirnate vrecke in hitro izgine ven neznano kam… ;)😆😆
[/quote]

Dobim gratis 😆😆

Dobim gratis 😆😆
[/quote]

A tako…😆😆

Šnelca ti nis nikol potrebna?

To ve samo tisti ki je “tega delezen”… 😆

Drugo, Kot je tu veckrat prebrati in je meni tuje…da so zenske sitne, tecne. Meni je to res tuje.🙄
Name nima vpliva ne abstinenca, ne deleznost tega.

To ve samo tisti ki je “tega delezen”… 😆

Drugo, Kot je tu veckrat prebrati in je meni tuje…da so zenske sitne, tecne. Meni je to res tuje.🙄
Name nima vpliva ne abstinenca, ne deleznost tega.
[/quote]No, vidiš da si nekaj posebnega. Redke so takšne.

Druge pa s p… sluzimo denar.

Moja kolegica, fejst punca, ponavadi reče v smehu, da je božič pri njej bolj pogosto kot pa sex, ker njenemu ni, je pa vedno ful dobre volje, tako da to ne v Pliva na njo.

Name tudi ne.

Kako pa zdrži brez orgazmov?

Pretvoriš eno obliko energije v drugo.

“If we want to conserve or restore lost principal energy, sexual energy provides the means to create that extra power if we conserve, recycle, and transform it back into principal energy. We then will have more energy available to transform into Chi, which in turn becomes transformed into another type of energy called ‘Shen.’ The word ‘Shen’ means spiritual energy. – Mantak Chia, Taoist Secrets of Love.

Pretvoriš eno obliko energije v drugo.

“If we want to conserve or restore lost principal energy, sexual energy provides the means to create that extra power if we conserve, recycle, and transform it back into principal energy. We then will have more energy available to transform into Chi, which in turn becomes transformed into another type of energy called ‘Shen.’ The word ‘Shen’ means spiritual energy. – Mantak Chia, Taoist Secrets of Love.
[/quote]

new age sranja.

new age sranja.
[/quote]

..zaprt um posameznika, ki zavrača vse, česar ne razume.

..zaprt um posameznika, ki zavrača vse, česar ne razume.
[/quote]

in furaj to (kar ti razumeš) 50 let in se na to oglasi. Klasična potrebnica, ki raziskuje, da bi zdržala vsaj začasno brez prstkov, dildota, qrčine in ponovne ljubavi.

Ali je frigidna ali pa dobi drugje.

Ali je frigidna ali pa dobi drugje.
[/quote]

Nič od tega, že več let je brez, pa normalno funkcionira, težko je razumet, če nisi v njeni koži. Se pa z možem ful razumeta, sta pač dobra frenda.

in furaj to (kar ti razumeš) 50 let in se na to oglasi. Klasična potrebnica, ki raziskuje, da bi zdržala vsaj začasno brez prstkov, dildota, qrčine in ponovne ljubavi.
[/quote]

Samo, da mi ni treba “živeti minute v tvoji glavi” pa že orgazmiram od sreče.

Ko je njeno stanje na TTR zero.

Ženske so potrebne samo 48ur v mesecu,ko ovulirajo…to je njihov vrhunec…vse ostalo je bolj na silo…:)

Pametna ženska si zna sama pomagat, ne rabi moškega čakat ali iskat za orgazem:). in je nasmejana, netečna. Če se obvlada, par sekund in je -lahko večkrat dnevno :). ALi pa si kupi tistega “metuljčka” za v spodnjice za masažo, pa na daljinčka vklopijo, baje nora izkušnja:

https://www.aliexpress.com/item/4000192444709.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.93a73907WLAUP0&algo_pvid=19b07d4b-4d3f-4ca8-ac27-a3b6e1eb3436&algo_expid=19b07d4b-4d3f-4ca8-ac27-a3b6e1eb3436-4&btsid=0ab50f4415832133384174331e1170&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

New Report

Close