Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Komu je ona sploh simpatična

Komu je ona sploh simpatična

Ne razumem zakaj najemajo multipraktično Rebeko Dremelj za snemanje oglasov kot je Dormeo in podobno? V čem je čar antipatične dame? Meni osebno gre tako na jetra. Sigurno ima tisti njen mehanik doma bolj malo besede, ona deluje zelo gospodovalno. Skratka nagravžna baba…

Vir fotografije: Instagram

Njen mehanik okoli govori, da je za čisto vse sam, samo babo mu drugi spedenajo.

https://youtu.be/HI6wt_glyao

https://www.youtube.com/watch?v=my0E6Tgbfw0

Njen Sandi je njen cucek

Ona je kar fajn unovčila dejstvo, da je bila misica. Simpatična gor ali dol, znašla se je.

pa simpatična je tudi!
simpatičnim…

z njo je – agresija.
Nobene miline in ženstvenosti ni v njej.
Meni deluje kot možača.
Priznam pa, da je iznajdljiva!

pa simpatična je tudi!
simpatičnim…
[/quote]

Jaz o njej nimam slabega mnenja.

Deluje dominantno in gospodovalno. Kot ena domina. Še viharnega bi spravila v red. En bič pa masažer prostate. Ravno za nedojebano moško populacijo Starševskega čveka.

Jaz o njej nimam slabega mnenja.
[/quote]

to mi je jasno, saj si tudi ti čisto simpatična:-)))

zagrenjenim monam so pač drugi ljudje nesimpatični…

Tudi meni ne deluje nič ženstvena. Je pa res, če bi ona samo pela in nič drugega, crkne! Se je pač znajdla. Saj drugega itak ne zna. Tudi pet ne zna. Za moje pojme. Razen za na veselice. Te reklame, ki jih oglašuje za ležišča, so pa tako odurne in posladkane, da glava peče. Ampak očitno jo dobr plačajo in ona dobro živi od teh reklam. Vnovčila je odlično svoje ime.

Meni se nikoli ni zdela lepa, preveč možačasta, tudi njeno petje ni nič posebnega, mi je pa kot fenomen zanimiva. Mislim, da je edina misica, ki je uspela unovčiti naslov in se ohranja na sceni. Nekaj ima v sebi.

Matr, ene monklje tu gor ji pa kar zavidajo.

In od vseh na sceni, ti je samo ona tako obupna!
Meni je čisto sipmatična punca. Prav je ,da ima smisel za biznis.
Kdo je komu simpatičen in kdo ne je stvar okusa. Saj si ne moremo biti vsi všeč.
Meni gre tudi Galunič hudo na živce,pa pač ne gledeam oddaj ,ki jih vodi !

Antipatična, grozna, da je joj. Možača in kadar slišim reklamo jo ugasnem ker ne morem slišati tistega njenega posranega glasu. Na reklami pa sploh govori kot da spi. In nikoli ne bi ničesar kupila kar ona propagira, bedna totalno.

Da se ne poješ od foušije…

Meni je antipatična.

NIČ ne zna. Pa še grda je. Ne zna pet (prepevat), ne zna ama baš nič! Ena kobila, ki so jo hoteli vaščani uničit, ker je eni sošolki neki ukradla. Kako pomaga bolnikom…. to je baj d vej.
Pa je šla bejba mimo vsega. In danes ima komfort – je edina mis, ki jo poznamo. Ima tudi svoje strahove. Zakaj jo hočete pohodit? Kaj vam je naredila, da ste tako žleht?

Rebeka – vse dobro ti želim.

Tudi če ti je. Po lepoti prekaša več ali manj vse čefuuurke.

Ni nekaj wow za pogledat, mi je pa simpatična,
ker deluje odkrito in se zna pošaliti tudi na svoj račun.

==================================================== Bogat si šele takrat, ko imaš nekaj, kar se ne da kupiti z denarjem.

vzdrži se trapastega komentarja in dovoli, da o tem odločamo MOŠKI…

Delovna, iskrena, druzinska … veliko bolje kot samopromovirana naveza Pirkovic- Roletta-Zarn

Se znajde. Kar uspeva ji, skoraj vse, česar se loti. To je pohvalno.
Tudi meni deluje ne ravno možačasto, mogoče premalo ženstveno.

vzdrži se trapastega komentarja in dovoli, da o tem odločamo MOŠKI…
[/quote]

Meni se zdi zelo zabavno, ko ženska za drugo žensko reče, da ni ženstvena in da je možačasta. :)))

New Report

Close