Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Serija Najini mostovi z vsakim delom bolj negledljiva

Serija Najini mostovi z vsakim delom bolj negledljiva

OK, gledam 1., 2. del, sta bila še kar ok. Ampak dalje, vsak del je večja katastrofa in bolj trapaste, nelogične scene. To res snemajo tolk bedasto, nerealno, ne mislim več gledat.

Samo nekaj butastih scen:
– Monika ima prasko na roki in doktor ji 5 min v to prasko gleda in preučuje kot da še nikoli ni videl praske 😀
– nedelja je in mati 2 otrok, Monika, nima kaj bolj pametnega počet kot se sprehajat po travniku. Tudi kul službo ima- še enega stavka v par dneh za lokalni časopis ne more skupaj spacat
– da ne omenim, kako hodi hitreje od vožnje avtomobila 😀 To je bilo sploh svetovno 😀
– za piko na i je bila lih na tistem mestu lih v tistem trenutku, ko sta se onadva mečkala v grmovju- bilo je videti kot da je šla prav ciljno tja pogledat (kot da je doktorja opremila z GPS napravo, da ve, kje se giblje, lol 😀 )
– ponedeljek je, delovni dan… doktor naj bi začel prvič delat v ambulanti, a on se fotka zunaj v naravi za časopis… aja, ma fotka ga kar njegova medicinska sestra, saj “itak ni pacientov”
– potem naenkrat polna čakalnica ljudi, a medicinska sestra sedi v gostilni in skoz ekran liže fotke od doktorja
-doktor, namesto, da bi pacientke sprejemal, se mečka s punco 😀 In pacientka kar nobena ni jezna. Jaja, me zanima, kako bi to potekalo v reali, ja 😀
– ženska je pri dr., ki ji predpiše neko zdravilo in naroči, da naj se vrne čez 10 dni, če ne bo bolje, a ta ženska čez pol ure spet sedi v čakalnici, čaka na doktorja (ni bilo videt, da je minilo že 10 dni vmes, lol 😀 😀 :D)
– da ne omenim lekarnarco… ker ni imela strank v lekarni, je šla še kar malo kelnarit v gostilno, omg 😀 😀 😀 😀 😀 (morda bo v prihodnje šla še namesto doktorja zdravit, glede na to, da se on raje s fotoshootingi in mečkanjem ukvarja kot z delom)
– in uni majmuni, ki so kar s pištolami prišli onega za podpis silit na njegov dom. Vsi sosedi so samo tam okoli stali, nobeden ni bil toliko pameten, da pokliče policijo- aja, verjetno je v tem kraju nimajo (beri: je zmanjkalo igralcev, ki bi igrali policaje 😀 )
– mesto, kjer se vse to dogaja, je mesto duhov… razen teh glavnih akterjev vidiš samo še tu in tam kakšnega statista iti. Očitno jim je zmanjkalo denarja, da bi jih plačali ali kaj.

Res poraz. Recimo se spomnim serije Mame, ta je bila res kul. Si se nasmejal in še čisto realne scene so imeli, nič tako nemogočega kot v tej tukaj, ki je z vsakim delom večji bruh. So spet nekaj kar bi lahko bilo bilo posneto res dobro (se je začelo dobro) spremenili v totalno skropucalo. Škoda. Doma je ne bomo več gledali.

Zakaj je treba 100 tem o tej glupi nanizanki odpirat??? a je res tako težko malo po forumu pogledat in napisat svoje mnenje v že obstoječo temo???!

Imaš prav. Tukaj je dovoljeno samo 1000000 tem o koroni vsak dan na novo odpret.

Kup nelogičnosti, že kar bedastih scen, pogovorov. Sem mislila, da bo vsaj povprečno za gledat. A ni.

Se hecaš? Kako naj jo najdem? Iskanje ne dela že skoraj en mesec.

Serijo gledam vsak drugi teden. Čisto dovolj. Res je polno nelogike.

Tako kot je nelogično, da si 6 delov serije, ki je na sporedu vsak dan, gledala vsak drugi teden…

Tako kot je nelogično, da si 6 delov serije, ki je na sporedu vsak dan, gledala vsak drugi teden…
[/quote]

:)))))))))))))))

[/quote]

Hahahahaaaaaaa 😀
Yebeno je, če si trol, poleg tega pa še zabit trol 😀

No jaz sem vedla da bo debilna že ko se dogaja v Vipavi, igralci govorijo pa v pristni Lublanščini. Prou takoj vidiš da bo cheap serija. Lih zato je Ena žlahtna štorija tok zažigala.

oprosti nadaljevanka mama je še bolj bedasta kot je ta.bila je brez veze in prenapihnjena.kakšen bedast konec.njej rata slabo se peljejo potem pa prometna nesreča in konec nadaljevanke.pa enkrat je vdova drugoč ni.ni bilo ne repa ne glave.zanič

Meni je tista Tanja čist grozna s svojimi konjskimi štrlečimi zobmi, še ust ne more pošteno zapreti. Niso mogli dobiti ene lušne lepe punce brez napake? Ne morem je gledat, res ne.

Lol, res je beden lik te Tanje, kkar neki sili v tega Kristjana. Čeprov ona še najbolj v tem dialektu govori, napram oni, ki igra Moniko in ostalih, ki tolčejo po žabarsko. Lik Nine Valič mi je po dolgem času všeč, vsaj ona govori v dialektu.
Najbolj na živce mi gre ona, ki igra tisto skurbano farmacevtko, ki je bila že v Usodnem vinu.

Lol, res je beden lik te Tanje, kkar neki sili v tega Kristjana. Čeprov ona še najbolj v tem dialektu govori, napram oni, ki igra Moniko in ostalih, ki tolčejo po žabarsko. Lik Nine Ivanič mi je po dolgem času všeč, vsaj ona govori v dialektu.
Najbolj na živce mi gre ona, ki igra tisto skurbano farmacevtko, ki je bila že v Usodnem vinu.
[/quote]

Lol, res je beden lik te Tanje, kkar neki sili v tega Kristjana. Čeprov ona še najbolj v tem dialektu govori, napram oni, ki igra Moniko in ostalih, ki tolčejo po žabarsko. Lik Nine Valič mi je po dolgem času všeč, vsaj ona govori v dialektu.
[/quote]

Ta lik Tanje je beden, sem se smejala ko še ni znala muffinov speči, pa se je neki ven metala.
Potem jih je šla kupiti. Ena razvajena pupa, ki ima vsega polno rit. Trza pa na dohtarja Kristjana, ker se to fajn sliši, pa ker ima keš.

New Report

Close