Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Erika Žnidaršič zdajle na TV

Erika Žnidaršič zdajle na TV

Poglejte to rit, OMG. Noro!

Kaj more to delat Cazzinu, ko je obrnjena proti temu ekranu, ne se je.bat…

CAZZO DURO, CAZZO SIGUR0 !!

Mi je bila všeč. Glas in stas.
Zelo lepo izgleda in kar je najpomembneje ,je dobra voditeljica.

tudi Katarina Braniselj je zakon

če smo iskreni
slabša od Nuše Lesar ni nobena

avtor, naj te ne zavede ritka in stas…, jebeš to, ali si lahko samo želiš, da jebeš, ko moreš bit kot papak ob taki ženski, da dobiš tisto kar si želiš…

Heheh…
Mogoče pa bi morali v blagovnih rezervah poleg mask in respiratorjev nabaviti tudi slinčke, da se ne bo kake katastrofe, ker se zdaj, ko ste po dekretu vlade prilimani na kavč in gledate naše TV voditeljice, čisto preveč slinite. 😉

Sama pa na moč zavidam ženskam s postavo Nuše Leser, čeprav sem vitka, takšne konstitucije ne bom imela nikoli.Zanimivo, kako različen pogled imamo moški in ženske 😀

Še vedno se ne morem načuditi, kako priljubljena je bila včasih Špela Grošelj, ker tisto pa res ni za nikamor: širok pas, trebušasta, kot sodček.

Tukaj ž, Špela = smoking hot, Nuša pa komsi komsa

Edino suknjič zadaj pa ni posrečeno zaključen. To mi je najprej padlo v oko.

… ki jim ni všeč velika rit? Poznam kar nekaj takšnih.

Tukaj ž, Špela = smoking hot, Nuša pa komsi komsa
[/quote]

Nuša je zoprna, tečna, pristranska, z nadležnim narejenim glasom, postavo pa mi ima dobro. Prej je ona bliže peščeni uri kot Erika (po mojem mnenju ima normalen pas, normalno, da je videti ožja v pasu).

Špela je simpatična in prijazna, z lepim obrazom, ampak kaj točno je na njeni postavi fascinantno (razen prevelikih umetnih jošk?)

Nuša je zoprna, tečna, pristranska, z nadležnim narejenim glasom, postavo pa mi ima dobro. Prej je ona bliže peščeni uri kot Erika (po mojem mnenju ima normalen pas, normalno, da je videti ožja v pasu).

Špela je simpatična in prijazna, z lepim obrazom, ampak kaj točno je na njeni postavi fascinantno (razen prevelikih umetnih jošk?)
[/quote]

Je čist simpl, ne glede na stas – nekatere osebe naredijo več vtisa, druge manj – je po moje bolj povezano z osebnimi percepcijami, kot z osebami pred nami…

New Report

Close