Ženski daš 10.000 eurov in ona bo šla naredit tole
Šla bo v trgovine in vse zapravila, po možnosti v istem dnevu. Versace, Gucci, DB, LV…
Zdaj mi je jasno, zakaj so nasi predniki (ocetje) bdeli nad denarjem v druzini.
Zenske so lene in one bi sam uzivale. Najraje bi ozenile bogatasa. Zadnjic mi ena pove da se bo se enkrat porocila z locenim mozem, ker bo kmalu umrl…razlog: njegova penzija.
Zakaj nikol clovek ne slisi, da moski izkoriscajo zenske za denar?
Danes je dan, da smrdljivo kljuse 100 tem okoli blatenja žensk odpre. Lej bizgec nihče ni kriv, če si imel v kurcu mamo pa še fotra, če je bil sploh prisoten. Otrok zdravih starsev in zdravega uma takih tem ne bi odpiral, ker bi imel doma žensko za dol past.
Pa se okoli denarja, mojega denarja… Tok ga ti v lajfu ne boš zaslužil revše revno nesposobno, kateremu domet ne seže dlje od spoznorus.
Naši dedki so bli vsaj moški, ti pa M nisi od moškega. Samo neko jokcanje, smiljenje nad samim sabo, pa saj ni čudno da ste deci tega kova samski
[/quote]
Mene moski za kes fehtajo pa sem brezposelna trenutno. Nazadnje sem bila v vezi z 9let mlajsim ki je zaposlen v sava resortu. Placevala sem cca 80% stroskov skupnih. Pa sem bila vmes brezposelna. Ki te vidite moske ki dajo 10.000 zensk. Hahaha 1.4 je ze minil