Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Krcmarka 24kur

Krcmarka 24kur

Ste jo vidli v akciji? Se nasmiha kot bi jo z maslom pomazali, tolk je zadovoljna sama s sabo.
Pa ne vem, ce je res tolk dobro izpadlo kokr se ji zdi.

Dobro ju je zroustal Hojs, sicer pa tudi onadva preblizu sedita skupaj.
Sta naletela na napačnega.

Res je.
Drugače pa Kerčmarka orgazem doživi samo še pred kamero, ko misli da je nekoga zabila in mu vsa orgazmična skače v besedo! Izgleda, da je mama Nada ni naučila osnov BONTONA…

Ona je samo še karikatura same sebe.
Lasni podaljški odpadli, obrvi potetovirane, lasje prekomerno poblajhani. Pa kaj ni lepših in mlajših, ki bi jo zamenjale, ker to pa ni več apetitlih.

samo pokazala je, kakšen podn od podna je

Tokrat je hojs gladko zaribal in se brezvezno izgovarjal. Dejstvo je da se nad nas spravljajo, da ne smemo biti skupaj niti v naravi, težijo z maskami, distanco, nas celo kaznujejo… Sami pa delajo vse to za kar nad narod spravljajo policijo in civilno zaščito. To je hinavščina.

ne,
tudi mlajše so katastrofa

na TV SLO so pa vse mlajše sposobne in dobre za pogledat

ko pa vidiš tisto Nušo na Svetu, ti gre pa na bruhanje, ko vidiš kako nesposobna je

Če nekdo na tv ni zadovoljen,…joj mene joj…Takoj udarit po njemu! Če pa nekdo deluje celo zadovoljno……ahh,…ohh….! Kaj hujšega!
Pejte no mal popucat stanovanje. Pa brisače dat prat. Ker niste zanimivi. Bo šlo?

Glede Hojsa se strinjam, ampak Kerčmarka zmaga.
Vidi se, da je odfurala svoje in skrajni čas je da jo POP TV umakne v ozadje in nastavi neko bolj spodobno bitje!

Vidi se, da je odfurala svoje in skrajni čas je da jo POP TV umakne v ozadje in nastavi neko bolj spodobno bitje!
[/quote]

Na POP TV in Kanalu A bi morali zamenjati vse voditelje.

Na POP TV in Kanalu A bi morali zamenjati vse voditelje.
[/quote]

Se strinjam – pa vlado tud zamenjat

Se strinjam – pa vlado tud zamenjat
[/quote]
Najprej zamenjaj svojega partnerja; saj veš prvo pometi pred svojim pragom…

[/quote]

To se pa tudi strinjam… Večina popovih novinarjev je itak nesposobnih in populisticnih

Sta pri Hoferju enkrat prišla do mene novinarka in snemalec 24kur.
Ko sem rekel novinarki “Za 24ur ne dajem izjav” je novinarko skor kap pa dolgi nos 🙂

Sej to mi je uganka, kaj tko dobrega je naredila, da je tko zadovoljna? Men se je zdelo rahlo primitivno.
Brisace so pa oprane in zlikane, ne rabis skrbet. Bo slo?

….in potem si se zbudil.

Hinavska vlada za slovencelske ovce, kaj boljsega si ocitno ne zasluzimo…

Ahahha, Hojs se je skoraj razpočil od besa.
Le kako si upajo spraševati ga, zakaj niso nosili mask tam v BK?
In vrgel naprej Krčmarjevi, da tudi ekipa POP_a ni imela mask.
Kolikor sem videla, so imeli novinarji mikrofone na dolgih “štangah”, pa tudi – novinarji niso tisti, ki kaznujejo navaden folk, če prekorači meje svojih občin, Janševa kamarila bi pa itak smo iskala, koga se da kaznovat, sebe pa nikoli ne vidijo.

novinarji 24ur sebe ne vidijo

sem imel že večkrat priliko videti njihov avto parkiran na postaji mestnega prometa, na parkirišču za invalide…
da ne govorim o divji vožnji

….in potem si se zbudil.
[/quote]

zbudil sem se že par ur prej

Ja muhić in krčmarka pa sedita pol metra narazen brez maske pa vsa pametna.

Kerčmarka bi kot neka novinarka tudi Hojsa morala pustiti, da pove svoje.
Tu pa mu je skakala v besedo, da ni mogel končati nobenega stavka.
Če je to LEVAŠKA kultura, je pa skrajni čas da preklopim na DESNICO!

novinarji 24ur sebe ne vidijo

sem imel že večkrat priliko videti njihov avto parkiran na postaji mestnega prometa, na parkirišču za invalide…
da ne govorim o divji vožnji
[/quote]
Njihovi novinarji so nedotakljivi, saj dobro vemo iz katere baze jih podpirajo!

Kerčmarka bi kot neka novinarka tudi Hojsa morala pustiti, da pove svoje.
Tu pa mu je skakala v besedo, da ni mogel končati nobenega stavka.
Če je to LEVAŠKA kultura, je pa skrajni čas da preklopim na DESNICO!
[/quote]

Jaz ne zagovarjam nobene politike, mi gredo Pop tevejevci pošteno na živce.

… tega pogovora, ma meni je ona cisto ok, sposobna voditeljica. Z Lesarjevo pa primerjava v nobenem pogledu ni mogoca, Kercmar je zanjo prof.

New Report

Close