Kako ženske gledate na debele moške?
Ne vem od kod ideja, da moški ne marajo močnejših žensk in obratno. Kaj kdo v javnosti trdi je eno, realnost je pa drugo. Po tej logiki bi morali biti debeli ljudje v veliki večini samski, pa začuda niso. Torej so nekomu očitno všeč. Imajo kar lepo partnerje in družine, nekateri tudi veselo skačejo iz cveta na cvet. Najdejo se tudi samski in ne boste verjeli, tudi med suhimi se najdejo taki, ki nikakor ne najdejo partnerja in so kar sami samcati. Pa nimajo niti kg preveč, kako je le to možno? Jaz spadam recimo v zlato sredino, pri 173cm mi teža niha med 68 in 70kg. Nisem suhica, debela pa tudi ne. Ljudi pa ne sodim po teži.
Debelost ni odraz zdravja ne glede na to ali se gre za moškega ali žensko.
Plašč debelosti si ponavadi oblečejo ženske, ki se hočejo na nek način zaščitit pred moškim-ni ji všeč lastni partner, z njim je iz koristoljublja in da ne bi hotel od nje spolnosti, se zredi.
Tudi pivski trebuh, ki je dosti aktualen pri moških, je odraz nezdravja. Ali se gre za notranjo maščobo na organih ali za povešeno črevo, le to pa je lahko povešeno zaradi glistavih prebivalcih v njih.
Zakaj jim rečete debeli, namesto bolj močni? So takšni, kot so, nikogar ni potrebno poniževat.
Poznam jih kar nekaj in ti so večinoma prijazni, polni smeha, veseli, …. ljudje.
Tiste res “suhe večerje” 🙂 pa zamorjene, večinoma slabe volje, vzvišene,….. (no, ne vse)
Takšno je moje mnenje in nihče ga ne bo spremenil :)))))) Ljudje smo si različni!
Moški in ženske, če so debeli, izražajo svojo osebnost. (pustimo bolezni ščitnice in hormonske motnje, tega je minimalno) . Meni so v glavnem simpatični, niso pa z mano kompatibilni. Prvič je tu odnos do hrane, ki je pretiran, drugič odnos do fizične aktivnosti, ki je več ali manj ni.
Ne bi mogla cel dan samo sedet in gruntat, kaj bom jedla.
Sem doživela pri eni prijateljici na obisku čez vikend : zjutraj zajtrk čez celo mizo, ob 10h malica (kuhana) , potem kosilo od juhe do sladice, dve uri po kosilu jabolčni zavitek in piškoti, zvečer spet večerja s tremi hodi. Mene je želodec pošteno bolel že v soboto, pa sem samo probala od vsega.
Ni to zame.