Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kako ženske gledate na debele moške?

Kako ženske gledate na debele moške?

O tem, kako moški gledajo na bajsike, se veliko govori, obratno pa precej manj. Zato me zanima, drage dame, kako zelo vas moti (ali vam je všeč), če ima moški 10, 20, 30, 50, 100 kil preveč?

Medvedki. Topli in mehki. 🙂

Niso mi všeč. Tako kot moškim niso všeč debele ženske. Oboji mi delujejo leni, zanemarjeni in požrešni.

Niso mi všeč. Tako kot moškim niso všeč debele ženske. Oboji mi delujejo leni, zanemarjeni in požrešni.
[/quote]

Prav. Ne vem pa, zakaj je bilo treba s svojimi občutji odgovarjati na moja občutja. Avtorju jih nameni. Jaz sem nad medvedki navdušena, pa čeprav ti nisi. 🙂

Odvisno od značaja, morajo biti pametni, prijazni in urejeni. Vizualno in tudi sicer mi je bil zmeraj všeč Orson Welles pa tudi Boštjan Gorenc Pižama, Pavarotti. Skratka taki mogočni, markantni, bradati intelektualci.

[img]https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/518RbOfPH0L._SY445_.jpg[/img]
The Cracker. Kultna britanska tv-serija iz 90-ih.

Bil je debel, pil je, kadil, a ženske so ga oboževale. Zapeljal je vsako, z intelektom, z možgani, ko je prišel pravi trenutek, jo je samo pogledal, pa je dol padla.

Pri partnerju me ne moti 5-10 kil viška. Kar je pa več je pa že debelost, to me ni pa nikoli privlačlo pri nasprotnem spolu. Prav tako mi niso všeč presuhi moški, da ne bo pomote. Vizualno mi je všeč da je postava skladna s telesom, six packov pa ne pričakujem

Ne vem od kod ideja, da moški ne marajo močnejših žensk in obratno. Kaj kdo v javnosti trdi je eno, realnost je pa drugo. Po tej logiki bi morali biti debeli ljudje v veliki večini samski, pa začuda niso. Torej so nekomu očitno všeč. Imajo kar lepo partnerje in družine, nekateri tudi veselo skačejo iz cveta na cvet. Najdejo se tudi samski in ne boste verjeli, tudi med suhimi se najdejo taki, ki nikakor ne najdejo partnerja in so kar sami samcati. Pa nimajo niti kg preveč, kako je le to možno? Jaz spadam recimo v zlato sredino, pri 173cm mi teža niha med 68 in 70kg. Nisem suhica, debela pa tudi ne. Ljudi pa ne sodim po teži.

Debelost ni odraz zdravja ne glede na to ali se gre za moškega ali žensko.
Plašč debelosti si ponavadi oblečejo ženske, ki se hočejo na nek način zaščitit pred moškim-ni ji všeč lastni partner, z njim je iz koristoljublja in da ne bi hotel od nje spolnosti, se zredi.
Tudi pivski trebuh, ki je dosti aktualen pri moških, je odraz nezdravja. Ali se gre za notranjo maščobo na organih ali za povešeno črevo, le to pa je lahko povešeno zaradi glistavih prebivalcih v njih.

Ko vidim debelega moškega takoj pomislim na kavčarja, kateremu bi morala iz trgovine vlačit vrečke s hrano, jo basat v hladilnik in po cele dneve premetavat lonce po kuhinji, ter ga pedenat spredaj in zadaj.

ne hvala 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

My name…. Bolognese, Orson Bolognese:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

My name…. Bolognese, Orson Bolognese:-)))
[/quote]
Ha, ha… Znana anekdota o njem je bila, da mu je zdravnik svetoval, naj ne prireja več večerij za sedem ljudi – samo za sebe.

Zakaj jim rečete debeli, namesto bolj močni? So takšni, kot so, nikogar ni potrebno poniževat.
Poznam jih kar nekaj in ti so večinoma prijazni, polni smeha, veseli, …. ljudje.
Tiste res “suhe večerje” 🙂 pa zamorjene, večinoma slabe volje, vzvišene,….. (no, ne vse)
Takšno je moje mnenje in nihče ga ne bo spremenil :)))))) Ljudje smo si različni!

Medo je kosmat.

Si vis pacem, para bellum.

Tega ne pravim jaz ampak moj kolega tam spodaj.

Tega ne pravim jaz ampak moj kolega tam spodaj.
[/quote]

Tvoj kolega potem samo govori, pa nič ne naredi 😀

Medo je kosmat.
[/quote]

Ahaaaaa. :-))

Tvoj kolega potem samo govori, pa nič ne naredi 😀
[/quote]

Dela, če je kj pametnga za delat.

Taprav moški ima 180+ cm in 100 do 110 kil, je fit in situiran.

Dela, če je kj pametnga za delat.
[/quote]

Po moje bolj strada od lakote 😛 Tako je, če njemu prepustiš komando. Namesto spodnje raje poslušaj zgornjo glavo :)))

Robbie Coltrane je resnično zelo karizmatičen igralec.

Po moje bolj strada od lakote 😛 Tako je, če njemu prepustiš komando. Namesto spodnje raje poslušaj zgornjo glavo :)))
[/quote]

Če bi zgornja glava vodila diktaturo nad spodnjo, nobena ne bi imela niti malo šanse, da jo položim magari sem lep ko bog.

Moški in ženske, če so debeli, izražajo svojo osebnost. (pustimo bolezni ščitnice in hormonske motnje, tega je minimalno) . Meni so v glavnem simpatični, niso pa z mano kompatibilni. Prvič je tu odnos do hrane, ki je pretiran, drugič odnos do fizične aktivnosti, ki je več ali manj ni.
Ne bi mogla cel dan samo sedet in gruntat, kaj bom jedla.
Sem doživela pri eni prijateljici na obisku čez vikend : zjutraj zajtrk čez celo mizo, ob 10h malica (kuhana) , potem kosilo od juhe do sladice, dve uri po kosilu jabolčni zavitek in piškoti, zvečer spet večerja s tremi hodi. Mene je želodec pošteno bolel že v soboto, pa sem samo probala od vsega.
Ni to zame.

Zato, ker med “močan” in “debel” ni nobene realne povezave.
Pa tudi “debel” ni nekaj slabšalnega ali grdega – le dejstvo.

New Report

Close