Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Dvojčici iz Malega šefa

Dvojčici iz Malega šefa

Ali gresta še komu na živce? Izgledata kot razvajeni smrklji (že to, da sta iz snobovskega Miklavža pove vse), druga druge ne preneseta, napadata druga drugo… Kje je tu sestrska ljubezen? Prav grozno ju je gledati.

Jaz ju ne gledam, sploh ne vem o cem pises 😉

… res je lepo, toplo in sončno vreme. Škoda bi ga bilo zapraviti, za gledanje TV in opravljanje najstnikov.
Izkoristimo današnji dan, prihaja ohladitev!

Ma to masta na zalost scenarij. Res je igrajo
Kr mal opazuj. Vse te otroke.

Kako ti lahko gredo na živce OTROCI!!! Kako??? Saj ti jih ni treba gledati, ni ti jih treba imeti doma 24/7! Saj so samo otroci. Otroci ti ne morejo in ne smejo iti na živce, kdo ve kakšne travme imajo. Groza!!!! Obup!!!

Smrklji se obnašata kot odrasli ženski. In mislim da sta stari okrog 14, tako da nista ravno več otroka. Sploh pa se vidi da sta razvajeni. Kakšne travme neki… Nimata nobenih čustev.

Deklici sta stari 11 let. Za svoja leti se mi zdita neverjetno zreli in tudi simpatični. Ne vem kje ti vidiš razvajenost. Pri svojih letih kuhata bolje od večine odraslih ljudi.

Nalašč sem šel pogledat oddajo in mirno lahko rečem, da je avtorica te teme prfuknjena bolnica. Punci sta pa kjut.

Izkoriščanje otrok za promocijo res ne vem česa, bi moralo biti kaznivo dejanje in obravnavano kot tako. Kazen bi morala doleteti tako ”starše” kot tv hišo, ki si kaj takega sploh dovoli.

Pri nas sicer vemo, da obstaja neka oddaja mali ”šef”, a nikomur niti na kraj pameti ne pade, da bi gledal kaj takega.

New Report

Close