A STE VIDELI URŠO ČEPIN V TEM VIDEU?!?!?!?!!
Ne. So mešanci. Zaradi mene imajo lahko 10x podpisano državljanstvo, so mešanci, ne Slovenci. Po krvi nikakor.
[/quote]
Kot si ti prav tako kkurac 100% Slovenec po krvi. Mogoče ne 50:50, ampak v vsakem primeru niti pod razno nisi 100%. Po vrh vsega si očitno ne le mešanec ampak še zmešanec.
In državljanstva jim ni bilo treba podpisat, so se kar lepo rodili kot Slovenci, tako kot ti.
Kot si ti prav tako kkurac 100% Slovenec po krvi. Mogoče ne 50:50, ampak v vsakem primeru niti pod razno nisi 100%. Po vrh vsega si očitno ne le mešanec ampak še zmešanec.
In državljanstva jim ni bilo treba podpisat, so se kar lepo rodili kot Slovenci, tako kot ti.
[/quote]
Kaj se repenčiš? Kar je res, je res. Po državljanstvu so slovenci in se tako tudi rodili. Drži. Po krvi pač niso. So mešanci. A je s tem kaj narobe, da se tega ne sme na glas povedat? Je to mogoče nekaj negativnega?
Kaj se repenčiš? Kar je res, je res. Po državljanstvu so slovenci in se tako tudi rodili. Drži. Po krvi pač niso. So mešanci. A je s tem kaj narobe, da se tega ne sme na glas povedat? Je to mogoče nekaj negativnega?
[/quote]
Kaj se ti repenčiš? Seveda se lahko pove, kot ti tudi jaz lahko povem, kar sem ti, glede na tvoje prejšnje poste. Zavrti si Urško, boš takoj boljše volje :))) LP
Čepinka obvlada gibe. Je šolana starleta. Vse za denar. Če bi ji dali več, bi snemala zgoraj brez.
In dajte že nehat komentirati o mešanih Slovencih. Marsikateri je karakterno in umsko na višjem nivoju od nas nemešanih. Bedaki so med njimi in med nami, prav tako pametni in kulturni ljudje.
In vi, ki vas to mešanje žuli, spadate med bedake.
Nasilnih, gospodovalnih ljudi, pa narcisov in tistih, ki se imajo za skoraj božje poslance, ne mara nihče. Na nobeni strani.