Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zaradi te neumne Katje ne gledam milijonarja

Zaradi te neumne Katje ne gledam milijonarja

Poleg reklam zavlačuje oddajo še ta osladna, dolgovezna in ofvratna Katja.
Ko jo čujem me pritisne srat in ugasnem TV aparat.
Je še kdo takšen.

Pol pa glej Jokerja 🙂

Tudi jaz ne gledam Milijonarja. Pa ne zaradi Katje;)). Jockerja pa tudi ne gledam. Tudi ne zaradi Katje).

Nam (družini) je pa kviz zelo všeč. Mario je odličen. In seveda tekmovalci/ke. Ni mačji kašelj se obelodanit pred celo SLO (privoščjlivo in posmehljivo)! Mislim, da kvizu Vem že davno primanjkuje tekmovalcev pa gre za mnogo bolj ‘na izy’ oddajo.

Se je pa Katja kar precej popravila. V začetku je pa res delovala kot ena candra, ki se prilizuje, vzdihuje in osladno ‘deli pamet’.
Reklam ni preveč. Jaz sem se navadila na njih, da v tem času poklikaš kaj drugega po TV, si pretegneš kosti, greš na wc ali prigrizek :-). V bistvu trpim pri filmih, kjer moraš 2 uri sedet.

Meni je pa ravno Katja všeč. Lep glas, inteligentna, ima smisel za humor, rada jo poslušam. Tudi Mario se mi dopade, vse kar reče, ima svoje mesto. Zelo zanimiv človek.

Joker mi je všeč, Katja pa je res zoprna. Pa vseeno rada gledam kviz. Če ne bi bilo Katje, bi ga še raje.

Kolk si šele ti odvratno in dolgovezno, ker si niti ime oddaje na zapomniš. Zguba.

Kolk si šele ti odvratno in dolgovezno, ker si niti ime oddaje na zapomniš. Zguba.
[/quote]

Tudi tebi spomin že malo peša. Kdaj se uporablja rodilnik?

Tudi tebi spomin že malo peša. Kdaj se uporablja rodilnik?
[/quote]Ok, imena oddaje. Telefon svoje dela.

Nekredibilen zapis, če avtor ne ve niti imena oddaje. 🙂
Drugače je pa Katja včasih delal na RGL in bila punca Bineta Bizilja, sina Ljerke Bizilj. Potem ju je Ljerka z RGLa oba zvlekla na RTV Slo. Katja je bila nekaj časa na jutranjem programu, zdaj pa je mislim da predvsem na radiu. Ima v redu glas, tako da ne vem kaj moti avtorja. Prebere, kar mora prebrati.

A veš kaj moti avtorja in tudi druge?
Da govori v oddaji, kjer je v prvem planu znanje in živci pa tudi denar…… okej, še zabavnost za gledalce – ona pa gobca kot ena prostitutka, ki mlečnozobca pripravlja na prvi spolni odnos!
Saj se je baje popravila….! Tak da ne se sekirat.

Ok, imena oddaje. Telefon svoje dela.
[/quote]

👍

Tisti, ki ste gledali včeraj: a se še komu zdi včerajšnji tekmovalec izredno podoben igralcu Colinu Firthu- men se zdi kot njegov dvojnik :))

Top tip, jaz ne vem komu je podoben – je pa tip, ki bi si ga želela vsaka naša frača.
Še ko je rekel, da je en inšp…. top službica, živi v Moravčah na hribčku…..ima dva najstnika, ki sta pridna.,… ene same sanjeee! Še ženo si predstavljam, ki je jasno lepotica, uspešna na svojem področju….. zna kuhat, obdeluje vrt in ima cele grozde rož na oknih.

Itak, ker ob takem moškemu prav cvetiš!

In res je imel srečo. Ki mu jo privoščim – ker foter mora blestet pred svojo mularijo. Vsa čast in res mu privoščim to……….. to iznajdljivost, ta šarm. Priznal napako o zastavi…
Ja pa še dobr je za videt, ima urejene odnose (sigurno z bratom) – uspešna dinastija!

Top tip, jaz ne vem komu je podoben – je pa tip, ki bi si ga želela vsaka naša frača.
Še ko je rekel, da je en inšp…. top službica, živi v Moravčah na hribčku…..ima dva najstnika, ki sta pridna.,… ene same sanjeee! Še ženo si predstavljam, ki je jasno lepotica, uspešna na svojem področju….. zna kuhat, obdeluje vrt in ima cele grozde rož na oknih.

In res je imel srečo. Ki mu jo privoščim – ker foter mora blestet pred svojo mularijo. Vsa čast in res mu privoščim to……….. to iznajdljivost, ta šarm. Priznal napako o zastavi…
Ja pa še dobr je za videt, ima urejene odnose (sigurno z bratom) – uspešna dinastija!
[/quote]

Tako uštimanega dedca ima lahko samo ženska, ki je par klafter nad njim. :-))

Malo mu je bil pa res podoben.

[/quote]

Je vse dobro s tabo? Kakšen izliv čustev!
Meni ni zgledal nič posebnega. Glede na to kaj prihaja tam s carinske uprave ob kakšnem carinjenju pošiljk s tujine, mi je pa jasno, da so tam zaposleni sami papki, vključno z diplomanti FDVja in podobno. Meni je izpadel neumen, tip, ki ima več sreče kot pameti. Tudi pri službi očitno. O lepoti pa raje ne bi. Slovenska zastava pa OMG OMG.

Meni ni zgledal nič posebnega. Glede na to kaj prihaja tam s carinske uprave ob kakšnem carinjenju pošiljk s tujine, mi je pa jasno, da so tam zaposleni sami papki, vključno z diplomanti FDVja in podobno. Meni je izpadel neumen, tip, ki ima več sreče kot pameti. Tudi pri službi očitno. O lepoti pa raje ne bi. Slovenska zastava pa OMG OMG.
[/quote]

No pokaži se – brez glave! Da ocenimo tvoj doprinos k tej temi. Si ena zavistna krula brez sreče. Zato tudi visiš na monu zdele, namesto da bi športala! Ali vsaj posedala za leseno mizo in kvantala z gorskimi koreninami nad 1000 m. :-)))

[/quote]
Omg, omg. A. ima narejeno eno naravoslovno fakulteto, če že moraš ravno vedet. Pa prej se je kar nekaj let kalil v enem velikem slo gospodarskem podjetju.
Je pa bil od nekdaj good looking, pa ponosen na svojo družino. Tak, kakršnega bi si želele mame za svojega zeta ali hčere za moža, čeprav če jabolko ne pade daleč od drevesa, potem… opravljali pa ne bomo.

Oddaja je licenčna, kar pomeni, da je ta Katja “predpisana” v scenariju.
Lahko bi bil tudi kdorkoli drug, ampak mislim, da kar dobro odigra svojo vlogo.

Katja je zadnja rupa na frulici. Se je pa unesla. V začetku je bila res odbijjajoča s tem sluzavim glasom.

Joker je čisto sprejemljiv, tudi Mario se je znesel s prijaznostjo, Katja ne moteča. Nikakor pa ne prenesem Bobovnik v Miljonarju, nadut, ne gledljiv, naj uživa v penziji v Odmevih sem ga kar prenesla škoda sedaj pa ga ne morem vidt.

Joker je čisto sprejemljiv, tudi Mario se je znesel s prijaznostjo, Katja ne moteča. Nikakor pa ne prenesem Bobovnik v Miljonarju, nadut, ne gledljiv, naj uživa v penziji v Odmevih sem ga kar prenesla škoda sedaj pa ga ne morem vidt.

Če…….. če bi bil Bobovnik fer, bi se poslovil in potegnil črto! Ne pa da se proda na drugo TV, v en zabavni program. Pa ko bi bil res ena perla – meni nikoli. V bistvu je grozljiv!

Moral bi se prej pripravit, da gre v penzijo. Deluješ v vaškem odboru, prostovoljc, pa v Društvu upokojencev…. ne se silit nekam! Zakaj vse pokvarit? Kaj nima nobenega dela doma?
Fak – taki so starci, ki mislijo, da se bo brez njih podrl svet. Da bo krepnil, če ni na sceni.
Da res mislijo, da ga bodo občinstvo in sodelavci pogrešali. V resnici je pa to samo ena gesta…… ‘daj spokaj stari’ !!
Isto Janko Šopar. Ljockal…….. danes pa sprehaja kužke in kaj češ več?

Rada sem ga gledala pred veliko leti. Zadnja leta nič več (Odmevi). Zdel se mi je zelo povprečen, čisto nič posebnega.Pa precej nadut.
V Miljonarju se mi zdi neprijeten, neprijetno je oddajo gledat.

New Report

Close