Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Milena Miklavčič

Milena Miklavčič

https://www.zurnal24.si/magazin/vip/o-znani-slovenski-knjigi-izmisljenih-zgodb-prodanih-za-resnicne-ne-berem-346474?lnlarticle

Kako to misliš: … Jo imate?
Nič je nimamo in je tudi nočemo. O njenih manipulacijah pa ne bi.

Nikoli me ni prepričala in to kar se je sedaj ugotovilo (pa prej že velikokrat namigovalo) je povsem sprevrženo.

Ta se očitno ne more odločiti ali piše ona ali “pripovedovalci zgodb”.

Sem prebrala. Fantu se ni dalo pisati, pa je kar skopiral. Pa tudi, ali ga je bilo treba prepričevati k pisanju? Fantje tega ne počno radi.

Vedno bodo eni, ki je ne marajo.In bodo napisali kaj takega.Identicnih zgodb je polno.Naj bi ji ženska pisala osebno, ne pa da po njej pljuva javno.Kakorkoli, grdo in nesramno.

Vedno bodo eni, ki je ne marajo.In bodo napisali kaj takega.Identicnih zgodb je polno.Naj bi ji ženska pisala osebno, ne pa da po njej pljuva javno.Kakorkoli, grdo in nesramno.
[/quote]

Nekaj pove tudi to, da H. J. ne oglasi ne M. M. ne temu fantu, ki je prepisal njeno zgodbo. V svojem zapisu na FB piše pa, da bi ga rada spoznala… Eh, to bi se dalo urediti na dosti boljših načinov.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Se bo pač po kobalovsko opravičila, je pač pobrala neko življensko zgodbo, v trenutku stiske, ko ni bilo snovi za knjigo, naredila je pa po bratuškovo ko ni citirala virov res ne vem kje je tu problem, bo dekla sorčy pa bo opravljeno.

Se bo pač po kobalovsko opravičila, je pač pobrala neko življensko zgodbo, v trenutku stiske, ko ni bilo snovi za knjigo, naredila je pa po bratuškovo ko ni citirala virov res ne vem kje je tu problem, bo dekla sorčy pa bo opravljeno.
[/quote]

Pa dobro, ali ste prebrali prispevek? Fant je prekopiral, ne Milena.

Verjetno se je “nalezla” Vida Žabot sindroma. Pravi dve sta skupaj v Zadnji besedi. Samo še Mojca Mavec manjka, pa bi bile kompletne. Nacionalna televizija jih pa tolerira, čeprav so imeli toliko povedati o Borisu Kobalu (ga ne zagovarjam, da ne bo pomote), ampak naj imajo za vse ista merila!

Še eden, ki nisi prebral prispevka in trajbaš dalje svoj pogrom! Fant je prekopiral, ne Milena!

Dvomim. Nekdo, ki bi prebolel kaj takega, … rak je zelo, zelo osebno in enkratno doživetje in ko ga enkrat preboliš ne boš šel prepisovat DRUGE zgodbe, ker to je TVOJA osebna zgodba o uspehu, trpljenju, borbi. Ni logično. Veliko bolj verjetno je, da je ta oseba izmišljena.

Dvomim. Nekdo, ki bi prebolel kaj takega, … rak je zelo, zelo osebno in enkratno doživetje in ko ga enkrat preboliš ne boš šel prepisovat DRUGE zgodbe, ker to je TVOJA osebna zgodba o uspehu, trpljenju, borbi. Ni logično. Veliko bolj verjetno je, da je ta oseba izmišljena.
[/quote]
Kot piše Tara S, Preberi kaj ta fant piše, ne nekaj bluzit na pamet in sklepat brez, da prebereš.

Avtorica pravi da je bila v šoku, ko je videla zapis in obtožbe Jelovčan. “Včeraj pa preberem pri Hermini Jelovčan, da je nekaj stavkov iz teksta – njenih. Z njenega bloga. Šok,“ je zapisala naša pisateljica in pripela elektronsko sporočilo, v katerem ji je Simon, potem ko ga je z obtožbami soočila, priznal, da je nekaj stavkov prepisal. “Ne vem, zakaj sem prepisal tiste stavke, vi pravite, da jih ne bi smel. Meni so veliko pomenili, saj sem sam doživel isto,“ je napisal in se opravičil, Miklavčič pa je na koncu še dodala: “Kaj storiti? Naj se na fanta, ki ima že tako in tako kup težav- jezim? Naj se jezim nase, ki sem za vseh 310 zgodb odgovorna? Ni prijeten občutek.“

namen namiga je bil kredibilnost lažnivke, ki vam prodaja zadnjo besedo.

Smo ti že dokazali, kdo je lažnivec v tem primeru. Tako da bi se moralo predvsem ti vprašati o lastni kredibilnosti!

Kot piše Tara S, Preberi kaj ta fant piše, ne nekaj bluzit na pamet in sklepat brez, da prebereš.

Avtorica pravi da je bila v šoku, ko je videla zapis in obtožbe Jelovčan. “Včeraj pa preberem pri Hermini Jelovčan, da je nekaj stavkov iz teksta – njenih. Z njenega bloga. Šok,“ je zapisala naša pisateljica in pripela elektronsko sporočilo, v katerem ji je Simon, potem ko ga je z obtožbami soočila, priznal, da je nekaj stavkov prepisal. “Ne vem, zakaj sem prepisal tiste stavke, vi pravite, da jih ne bi smel. Meni so veliko pomenili, saj sem sam doživel isto,“ je napisal in se opravičil, Miklavčič pa je na koncu še dodala: “Kaj storiti? Naj se na fanta, ki ima že tako in tako kup težav- jezim? Naj se jezim nase, ki sem za vseh 310 zgodb odgovorna? Ni prijeten občutek.“
[/quote]

Sem to že prej prebrala in še enkrat nima smisla, da bi nekdo, ki je dal skozi borbo z rakom, kopiral druge. Nima smisla.

[img]https://scontent-ber1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/96292356_585099972387154_7579653551203287040_o.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=1480c5&_nc_oc=AQmDpHL3JpIDITtRr7kofc1Ypg7mQ-xJoZb6DAru8Yr7jVQKXcqdVp1s5M6i_3Dviss&_nc_ht=scontent-ber1-1.xx&_nc_tp=7&oh=fd827dc7c26da5cdbbd5f996fdbecd5a&oe=5EDA5E78[/img]

Hja, ta je pa lovska.

Dajte no, kakšna novinarka/pisateljica pa je to, da ne preveri zgodb. S tem je sama priznala, da so njene zgodbe navadna fikcija.

Milena se zdaj z vso donišljijo, ki jo prenore, skuša izmotat. Nekateri nasedajo, drugi pač ne.

Ampak roko na srce – kdo pa bi šel do nje in ji ponudil svoje osebne zgodbe, da jih bo ovekovečila v svojih knjigah? “Eeej Milena, jaz imam pa nekaj materiala zate! Daj, omeni me v knjigi!!!”

[/quote]

Pisateljica? Glede na knjige, o katerih je govora, prej urejevalka besedil.

Ona je samooklicana pisateljica, to se je vedelo ze prej. Zasluzila je na racun drugih oz. s kopiranjem, dodajanjem, da se bo bolj bralo oz. prodalo. V Slo bi moralo biti to kaznovano (zloraba avtorskih pravic), ne pa da se jih se nagradi in odpre vrata v medije -Delo, rtv … enako Zabotka in Mavec.

Mogoče si pa ti ena velika lažnivka.

Se vidi, da dlje od čebule in česna , pa kakšnega rezanja salame v delikatesi nisi prišla…

Pisateljica? Glede na knjige, o katerih je govora, prej urejevalka besedil.
[/quote]

Aja…ti se spoznaš na poklic Urejevalka besedil?
Je to tvoje področje?
Pa ne da si zaposlena v Lady in Zvezde?
Hja ja…eni dalj kot do Lady ne pridete…

Roko na srce in mislim, da je to ključno: so resnične?

Če so in take so zbrane v knjigi, ki jo je zapisala, ne pomeni, da jih trži. Le razgrne svetu.

Se vidi, da dlje od čebule in česna , pa kakšnega rezanja salame v delikatesi nisi prišla…
[/quote]

Bolj slaba je ta obramba.

New Report

Close