Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Pa kaj a deci res ne razumejo slovensk

Pa kaj a deci res ne razumejo slovensk

Malo prej… recem mojmu, dej, ce bos sel dol (v spodnji stuk) odnest pac eno stvar k je dol spravljena…. mi prosim prinesi se brisaco iz spodnje kopalnice, ker sem hotla dat belo perilo prat…
No in ta neandratalc vstane in rece a mi ne mores pac rect dej pejd mi dol po brisaco??
Mislm…. a se on norca dela?!
Kaj sm pa rekla?
Jah… rekla si…. dej CE bos sel kej dol pa to…. dej direkt me poslji….
Pa u p…. mat…… a res je treba vsako besedo razclent na pet tisoc delov noooo 🤬🤨😡
Bentiiiiiiiiiiiii
Kaj sm besna 🤯

Nein, wir sprechen Hochdeutsh !

Si vis pacem, para bellum.

Ja… ocitno neki eno sprakedrekoscino… vse razen clovesko 😖

https://www.youtube.com/watch?v=HZMMkA39LVE

Kakšne komplikacije brezvezve…

…za ločitev 😉

https://www.youtube.com/watch?v=NZcKLTdsLfg

Imeli bomo novo kategorijo ločitev: zaradi brisač.

Iz Kašmirja ali Bombaža ?

Ne, ampak cist ciist cist zares ne stekam da se lahko tako zahakla na besedo, oz. na nacin kako sem povezala besede…. jebenti, 2 meseca sem govorila, kako lepo je doma, da mi nic ne manjka…..
komaj cakam sluzbo…..
Ja… se je cas, da izvem a je vesoljc al ne….
jaooooo…

Iz Kašmirja ali Bombaža ?
[/quote]

Vseeno, samo da so bele in za v pralni stroj.

Vseeno, samo da so bele in za v pralni stroj.
[/quote]

Na 30 ali 90 stopinj ?

To je sedaj vprašanje !

a ne bo noben nič rekel o tem, da froc Banda praktično cel dan ždi na tem forumu?

Banda a si slučajno samozavest krepiš na tem forumu?

Na 30 ali 90 stopinj ?

To je sedaj vprašanje !
[/quote]

Pa za avtorico in moža bi bilo najbolje na 69 stopinj. A ta program zgleda ne dela 😉

Če bi meni kdo na tak način rekel, bi isto rekla, to je prva spontana reakcija (in tudi logična). ni fer, da se on ne sme obesit na besede, ti se pa lahko

Froc??? Saj imaš izpisano letnico rojstva: 1880 :))))
175 in 130…po želji: eno je teža, drugo višina. Določi sam.

Froc??? Saj imaš izpisano letnico rojstva: 1880 :))))
175 in 130…po želji: eno je teža, drugo višina. Določi sam.
[/quote]

FYI :
Those are BASIC bich numbers v izogib ponavljajočim se neumnim vprašanjem.

Lepša in prijaznejša (beri: spolno zapeljiva), ko je ženska, bolj jo moški razumejo.

De omnibus disputandum..

No… jaz pa tudi tako rečem – in domača gospa ravno tako napačno razume; Če povem nekaj pogojno (s ČE), potem tudi tako mislim!!

Ne rečem ČE nekaj – in si mislim zraven DAJ…

Tipično babje. Kot lišpanje. Ne zna povedat, kaj bi rada, ne da bi se nekaj fino delala in olepševala, ti pa moraš med vrsticami brati, kaj sploh zares hoče (ker če ne boš, ji bo pa čez par ur ven fuknlo, da jo zanemarjaš). Ko pa on direkt pove, kaj hoče, je pa on fukjen. Moje sožalje gospodu, da ni imel več sreče pri izbiri.

Ne more biti bolj očitno, da si ti tista, ki ne zna slovensko.

Jah, saj drugega ni bilo za pricakovat, sej ste vsi isti, ce bi rekla, da je drek pozrl pa da sem se zgrazala, bi vi rekl, jah glej kdo ti je kriv da si glupa pa ne jes dreka…. bogi revcek kaksno si je najdu…. omg… kdo vas zadrzuje, spiz…, ce vam kaj ni vsec…. se mal pa bom lezbika postala, bom vsaj cisto imela doma….
Dejstvo je, da sem DEJANSKO MISLILA….. ČE bo sel… ker se mi ni slo za minute, da bi TAKOJ isti moment rabila, ampak da ve, da ko bo sel naj se tisto pofukano brisaco prinese….
Resno…. sami gnoji no….
Ja, revcek trpi z mano v zakonu, ja…..
Kere kokosi smo ker skrbimo da se ne brisete z svojim drekom in ker disite in ste cisti in siti…. BRUH….

Res srečen, kdor ima takole doma 🙂

ma daj. tip bi šel mogoče en štuk nižje čez pol ure. a misliš, da se bo takrat na tvojo usrano brisačo spomnil? pol bi spet pizdila in je raje šel takoj.

mislim, cela maša zarad tega, ker se ti ne da par korakov naredit. adijo pamet.

Res srečen, kdor ima takole doma 🙂
[/quote]

Ne, ne, ni me treba toliko hvalit, mi bo se nerodno… me lahko poljubljamo tla po katwrih hodite on serjete in se zahvaljujemo in sprasujemo s cim smo si zasluzile taka bozanstva….
Sploh pa ti…. mmmmmmmm…. ah… ce bi te poznala, bi se locila….. pamet kar veje ven iz tvojih postov… mmmmm

Ah… nimamo vsi te srece ane…. skoda :'(

New Report

Close