Pa kaj a deci res ne razumejo slovensk
Malo prej… recem mojmu, dej, ce bos sel dol (v spodnji stuk) odnest pac eno stvar k je dol spravljena…. mi prosim prinesi se brisaco iz spodnje kopalnice, ker sem hotla dat belo perilo prat…
No in ta neandratalc vstane in rece a mi ne mores pac rect dej pejd mi dol po brisaco??
Mislm…. a se on norca dela?!
Kaj sm pa rekla?
Jah… rekla si…. dej CE bos sel kej dol pa to…. dej direkt me poslji….
Pa u p…. mat…… a res je treba vsako besedo razclent na pet tisoc delov noooo 🤬🤨😡
Bentiiiiiiiiiiiii
Kaj sm besna 🤯
Tipično babje. Kot lišpanje. Ne zna povedat, kaj bi rada, ne da bi se nekaj fino delala in olepševala, ti pa moraš med vrsticami brati, kaj sploh zares hoče (ker če ne boš, ji bo pa čez par ur ven fuknlo, da jo zanemarjaš). Ko pa on direkt pove, kaj hoče, je pa on fukjen. Moje sožalje gospodu, da ni imel več sreče pri izbiri.
Jah, saj drugega ni bilo za pricakovat, sej ste vsi isti, ce bi rekla, da je drek pozrl pa da sem se zgrazala, bi vi rekl, jah glej kdo ti je kriv da si glupa pa ne jes dreka…. bogi revcek kaksno si je najdu…. omg… kdo vas zadrzuje, spiz…, ce vam kaj ni vsec…. se mal pa bom lezbika postala, bom vsaj cisto imela doma….
Dejstvo je, da sem DEJANSKO MISLILA….. ČE bo sel… ker se mi ni slo za minute, da bi TAKOJ isti moment rabila, ampak da ve, da ko bo sel naj se tisto pofukano brisaco prinese….
Resno…. sami gnoji no….
Ja, revcek trpi z mano v zakonu, ja…..
Kere kokosi smo ker skrbimo da se ne brisete z svojim drekom in ker disite in ste cisti in siti…. BRUH….
Res srečen, kdor ima takole doma 🙂
[/quote]
Ne, ne, ni me treba toliko hvalit, mi bo se nerodno… me lahko poljubljamo tla po katwrih hodite on serjete in se zahvaljujemo in sprasujemo s cim smo si zasluzile taka bozanstva….
Sploh pa ti…. mmmmmmmm…. ah… ce bi te poznala, bi se locila….. pamet kar veje ven iz tvojih postov… mmmmm
Ah… nimamo vsi te srece ane…. skoda :'(