Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Vprašanje za ženske, ki ste rade kritične do moških

Vprašanje za ženske, ki ste rade kritične do moških

Bi vam bil v olajšanje svet, v katerem ne bi bilo fehtarskih tipov? Da bi, recimo, moški sodelavci na vas gledali spolno nevtralno, enako kot na moške kolege, nadrejeni imeli oči samo za vaše delo in odnose z zaposlenimi in nič drugega; da bi lahko prostodušno zakoračile v katerikoli lokal, pa vas moški tam ne bi že na vhodu pomerjali od nog do glave in nazaj s poželjivimi pogledi, ampak vas samo bežno pogledali kot vsakega moškega obiskovalca; da na javnih mestih ne bi bile spolno opazne; da na splošno ne bi bilo nobene moške vsiljivosti, poskusov flirtanja, spolnih opazk, namigovanj, ponudb, da bi se skratka dedci vedli do vas, kot se vedejo med sabo? Če bi že kakšen v vas uzrl žensko, osebo poželenja, da bi bilo to najprej na čustvenem nivoju, ne seksualnem: da bi se najprej hotel dolgo spoznavati z vami, se povezati na duhovnem nivoju, potem pa šele kaj drugega? Si znate zamisliti takšen svet?

Si znate moški zamisliti takšen svet? 😀 Definitivno bi bilo to olajšanje za ženske. In ja, bilo bi lepše. Seveda tu ne moremo mimo, moški – ženska, ampak eni nimajo meje. To je moje mnenje, ne vem, mogoče enim ženskam odgovarjajo ekstremi.

Tako se obnašajo, gentlemeni, pravi gospodje. Vse ostalo so fičfiriči, nedorasli pobalinčki. Ampak, roko na srce, tudi nekatere ženske, so s svojim vedenjem pod vsakim nivojem.

V kakšne beznice ali temu primerna okolja ne zahajam. Tudi sem z oblačenjem in nastopom kar znala držati distanco. Brez problema sem vedno šla v normalen lokal, če je kdo pasel oči na meni, sem to smatrala za njegov problem, opazke pa preslišala. Z vsiljivci sem pa optravila po hitrem postopku. Vedno sem delala pretežno v moškem okolju in lahko rečem, da je bil odnos korekten v tem smislu.

meni se kaj takega ne dogaja. dobim kak kompliment, da sem lepa, ampak, da bi me pa kdo nadlegoval, pa hudo redko kdaj.

do moških pa nisem rada kritična. mogoče se pa zato ne najdem v zapisu.

Napačen naslov. Ne do “moških”, ampak do “primitivnih tepcev”.
Moški so sicer ok.

aja, pa delam v pretežno moškem kolektivu.

Katerega spola so “primitivni tepci”?

Tak svet prakticirajo MGTOW-čki pa se tako ženske kot normiji zaletavajo v njih z vso silo. :))))

Katerega spola so “primitivni tepci”?
[/quote]

Obeh, seveda. A ti misliš da je primitivnost rezervirana za koga?

ne

Taki komentarji niso opravičilo za seksistično, nadlegovalno vedenje. Si moški predstavljate, da bi družba zahtevala, da z izjemo las in obrvi nimate niti ene dlake, da bi od vas zahtevala, iste standarde sprejemljivosti kot od žensk, in bi ob vsaki zavrnitvi pobude spolnosti označili za keš P, če daš pa si K?
Svet je krivičen, spreminjamo ga pa samo pred svojim pragom – delaj z vsako žensko kot želiš, da delajo drugi s tvojo mamico, babico, sestro in hčerko – me ženske pa smo dolžne ravnati enako. Vsi imamo pravico in dolžnost kritizirati nedostojno, grdo in krivično vedenje.

Obeh, seveda. A ti misliš da je primitivnost rezervirana za koga?
[/quote]

Ampak tema ne govori o uravnoteženosti primitivizma med spoloma. Bolj jo je razumeti kot vizijo sveta, kjer bi feminilnost imela prevladujoč kulturni imperativ.

Ampak tema ne govori o uravnoteženosti primitivizma med spoloma. Bolj jo je razumeti kot vizijo sveta, kjer bi feminilnost imela prevladujoč kulturni imperativ.
[/quote]

Ma ne. Jaz to jemljem le kot družbo, ker je ženska lahko oseba, ne samo spolni objekt.

Babev niso čist nič manj primitivne od decov. Na eni strani imaš kopico fukfehtarjev, na drugi strani pa nastavljačice, ki bi naredile vse, da si lahko konec dneva rečejo:”še znam”. Vsem je skupno to, da imajo premalo dela.

Ma ne. Jaz to jemljem le kot družbo, ker je ženska lahko oseba, ne samo spolni objekt.
[/quote]

Tako družbo lahko ženske že same začnete ustvarjat z majhnimi, a odločnimi koraki: obrnete hrbet kozmetični industriji, modni industriji, ki vas nagovarja v razgaljenost, poudarjanju spolnih atributov … Če tega ne zmorete, potem samo sodelujete v “konsenzu”, ki ga je moški svet pripravil za vašo vlogo v njem.

Nimam moških sodelovcev. Nočem, da ima moj nadrejeni oči samo za moje delo :))
V katerikoli lokal sem zakoracila (ponavadi nisem bila sama ali pa tud kdaj) so vsi hitro pogledali stran, o flirtu, namigovanjih in opazka ni bilo nikoli nobenega sledu .:))
Na javnih mestih nikoli nisem bila spolno opazna. :))
Se tisti, ki je v meni uzrl žensko ni upal zraven :))
Zdaj pa ne vem, a ste druge toliko privlačne ali sem jaz tolk grda.? :)))

Tako družbo lahko ženske že same začnete ustvarjat z majhnimi, a odločnimi koraki: obrnete hrbet kozmetični industriji, modni industriji, ki vas nagovarja v razgaljenost, poudarjanju spolnih atributov … Če tega ne zmorete, potem samo sodelujete v “konsenzu”, ki ga je moški svet pripravil za vašo vlogo v njem.
[/quote]

V kozmetiki in modni industriji je zelo malo razgaljenih modelov – fyi jih je največ v reklamah za pivo. Aja, pa v avtomobilski, ampak tam zadnje čase že manj, odkar veliko avtov kupujejo ženske.

Tak svet bi temeljil na spoštovanju, tako da bi bil seveda mnogo lepši.
Že vsa posilstva in pedofilija bi odpadla, kar je naravnost čudovito.
Vendar je sodobni svet moškecov pozabil na razum, ko se gre za spolni nagon in žensko dojemajo kot kos mesa ustvrajen za njihove fizične užitke. In dokler bodo ženske dopuščale tako ravnanje, se ne bo nič spremenilo. Če bi vsaka takemu rekla ne, bi bil pa začetek..
Sexualna revolucija je začetek, današnji svet m/ž odnosov je le posledica le te..

V katerikoli lokal sem zakoracila (ponavadi nisem bila sama ali pa tud kdaj) so vsi hitro pogledali stran, o flirtu, namigovanjih in opazka ni bilo nikoli nobenega sledu .:))
[/quote]

Ti torej že živiš v zgoraj opisani utopiji.

[/quote]

Če si tko kot jaz, nisi grda, ampak grdo gledaš 😂😂😂

Če si tko kot jaz, nisi grda, ampak grdo gledaš 😂😂😂
[/quote]
Pravijo da imam pogled ne približuj se, grizem :))

A potem praviš, da je seksualna revolucija naredila iz ženske podrejen spolni objekt, prej je bila pa enakopravno in spoštovano bitje? Zakaj so ženske sploh sodelovale v tej revoluciji?

Pravijo da imam pogled ne približuj se, grizem :))
[/quote]

Jp jp. 😈

A potem praviš, da je seksualna revolucija naredila iz ženske podrejen spolni objekt, prej je bila pa enakopravno in spoštovano bitje? Zakaj so ženske sploh sodelovale v tej revoluciji?
[/quote]
To moraš pa tiste v preteklosti vprašat. Mogoče so upale na boljše, niso pa mislile, da bo kasneje ženska še bolj izkoriščena.

New Report

Close