Kako naj zmanipuliram partnerja?
Poskusi kot razmisli. Mal se delaš, mal se pojavljaš, mal odjavljaš, sam ne pa takole zafrnikt 🙂
[/quote]
Sem kar lepo prijavljena vedno 🙂 so pa kakšni tu gor, ki morda pišejo pod “razmisli” a niso jaz. To pa bi že morali znati ločiti…ali ste še vedno tako neizkušeni, da bi med 1000 rožicami spet za čebelico zgrabili 🙂
Drugače pa kar se teme tiče, avtor očitno goji fenovska čustva do mene ali sem njegova muza, ker inspiracijo pobira iz mojih zapisov. Lepo. 🙂 Sem začela pred časom pisati svoje nasvete, pa sem ugotovila, da tema nikogar ne zanima in nehala.
Kar se plesa tiče, ni slaba ideja. A treba bo stil zamenjati… včasih pa tudi same kaj odplesati 🙂
Sam vprašam, zakaj bi moglo bit glih po tvoje? Pa to si ugotovila šele zdaj, ker pred otrokom je blo pa ko sladkor in med. Ga nis imela nč na probi prej? Pol še nekak verjamem, da te lohk kaj preseneti.
Tolk casa tezi in ga popravljaj pa opominjaj, da bo sel sam od sebe, upam da imata vsaj lastnino poslihtano. Pol bos mela pa red. Po svoje.
Kaj boš dosegla z manipulacijo na dolgi rok?
Delo bo opravljeno, enkrat bo pa skontal kaj se je pravzaprav zgodilo. Ljudje nismo neumni. Takrat bo zamera, obramba, videl bo, da ti ne more zaupati, da ob tebi ni varen.
Je pa odnos že bolj pomemben kot kratkoročni efekt v gospodinjstvu, no.
Kaj je narobe z direktno komunikacijo?
Si pač le še ena, ki je vzela “surov hlod” in upala, da ga bo malce pobrusila… in naredila iz njega umetnino po svojem okusu.
A on (pre)trd… pa malce obupujemo kaj ne? Torej tukaj je nasvet:
Ne brusi več njega… začni brusiti sebe.
PS… ko bo ugotovil, da si vredna se bo tudi on spremenil… če te bo hotel zadržati. :-)))
Si pač le še ena, ki je vzela “surov hlod” in upala, da ga bo malce pobrusila… in naredila iz njega umetnino po svojem okusu.
A on (pre)trd… pa malce obupujemo kaj ne? Torej tukaj je nasvet:
Ne brusi več njega… začni brusiti sebe.
PS… ko bo ugotovil, da si vredna se bo tudi on spremenil… če te bo hotel zadržati. :-)))
https://www.youtube.com/watch?v=s4xQIZfr8W8
[/quote]
Zelo lepa pesem.
Ves kako sem jaz….
prosila celo leto, ce prebeli pri stopnicah…. bom… bom…. evo, grem v soboto po barvo….
No, eno soboto zjutraj je sel pa vrata odpret in so bili malarji pred vrati…. to je to….
Surlo je stegnil, drzal 2 dni, po tistem naredi ziher v enem tednu, kar prosim… samo, da mu decev drugih v hiso ne vozim… ne vem, a misli da je ob moskost tako…..
Ne gre drugace, oni imajo cisto drugacne mozgane, ti povem… 😉