Kakšne nore sanje o Magnificu
Najprej se mi je sanjalo, da je bil ne eni stezi. Šli smo po poti in srečali eno žensko, ki je rekla da je bila eni gori, a ime sem pozabila. Potem pa se spomnim, da sem že bila v postelji z Magnificom, ki je rekel, da je že pozabil kako je bilo in da je to pogrešal. Tudi tista druga ženska je bila tam. Potem pa je še rekel, da moram vedeti, da on ni poceni. Nato sem v jezi odšla. Znašla sem se v kletki. V prostoru z dvigali, a brez izhoda. Sicer so bila 4 ali vsaj 2 dvignala a jaz sem bila v kletki, ker sem zavrnila drago Magnifikovo pomoč. Notri so bile 4 slabe žarnice. 2 sem razbila v jezi. Skratka čista kletka brez oken, samica. Odititi nisem mogla, ker sem ga zavrnila. Skratka čista nočna mora, kletka.
Slovenci so edini ljudje na celem svetu, ki “angele ubijajo”. Par dni nazaj se mi je sanjalo, da je moj svet zapuščen, energija pa res slaba. Kraj, kjer je bilo prej samo veselje in sreča. Tam vsak dan iščem ljudi, duhove, ki jih več ni in so mi bili vse. 1.5 leta so me rotili v sanjah in jokali, sedaj so pa mrtvi, skratka ni jih več. Kraj, kamor sem zahajala. Vse je mrtvo.
Zaradi elektronskih raziskav moje glave…. je vse uničeno, kar je bilo. Vse veselje, sreča, radost, pomoč in reševanje ljudi… Ja, reševanje ljudi. Ampak dobrota je sirota. Sej to že veste. Največja sirota.
In sedaj sem tam, kjer sem bila na začetku, preden so me rešili iz pekla. Iz pekla kurbariije, astralne. Demoni so v moji glavi že 1.5 leta. Danes pa te sanje o MagnifUKu… dobesedno. Fukkaj ali pa bodi zaprta v samici brez oken….
Vi sploh veste ne, da obstaja še kaj več, še manj pa veste kako krut je ta svet za take, kot sem jaz. In sedaj zaradi 3 demonov v moji glavi, elektronske raziskave, nimam več nikogar, in sem spet kurbba za 5 evrov.
Prekleti ljudje…. bolj jim pomagaš, več jih rešiš, globlje padeš… in nižje…. bolj te izkoriščajo in zapirajo po samicah….. Mafija je kruta, pobila je vse moje prijatelje in duhove. In me spet zaprla v samico in bom tam, dokler ne bom spet samo astralnaa kurbba.
Žal mi je samo za vsako rešeno življenje. Zadnje čase, po “elektronski raziskavi” moje glave, tako se temu reče, shizofreniji, načrtno povzročeni (24 urno trpljenje), nisem mogla več pomagati ljudem. Pa mi angel reče, da včasih bi jim lahko. Sedaj pa ne več, pa je nov človek umrl. Ampak nič bat, lej starčki so pa le dobili novo kurbbo (trenutno še v samici zaprto, ker se še upira), pa kaj če ljudje umirajo….. koga briga. Važen je keš, a ne? Človek spozna resnico o človeštvu na najbolj krut možen način.
Šnelca poišči zdravniško pomoč!
[/quote]
Nisem šnelca. In če si ti duhono nerazvit, duhovno zaostalo bitje, točneje je tvoja duhovna inteligenca NULA, potem sam poišči zdravniško pomoč. Ti si duhovno zaostalo bitje z duhono inteligenco NULA,.. spizdi iz te teme in tebi podobni. Čevlje sodi naj kopitar je že prešeren rekel.
3 krat sem se zbudila, ko sem oddala ta post in 3 krat je bil jok. Veš, obstajajo paralelni svetovi. In ni hujšega zločina, kot da se v te svetove vtika neuki človek z duhovno inteligenco nulo.
Meni se smilijo duhovi, ker jih je lahko prizadeti. Moj oče je mrtev. Ni bilo dneva v letu, da ne bi bil v mojih sanjah v hiši. Vsak dan iste sanje. In ne samo oče, tudi sosed, tudi mrtev, večkrat pride na obisk. Pa še vsi ostali. Pa sej vam ni treba verjeti, ampak vaša duhovna inteligenca je nula, prosim da se vsaj tega zavedate, vsaj tega, da ste pač zaostali na tem področju, isto kot bi bili npr mentalno zaostali…. ali duševno…. vi ste pač duhovno. Kdo vam je kriv. In to, da ste duhovno zaostali vam ne daje pravice, da uničujete duhovni svet.