recite kar želite, a Urška Bačovnik Janša je prava….
Se čisto strinjam, ne maram Janše, tako da ne navijam za desno politično opcijo, ampak Urška je tudi meni lepa. Še posebej mi je všeč, da ni umetna. Brez kričečih barv na laseh, brez pretirano narisanih obrvi, brez umetnih, napihnjenih ustnic, brez tetovaž, umetnega kremplovja. Je naravna lepotica in se tega zaveda in se zna lepo nositi. Pa Janša gor ali dol.
Ampak tudi čisto vsako babše, ki vam jo počijo na ekran, proglasite za lepotico, pa če bi imela tri nosove in en uč.
o la la.. nekdo pa je ljubusumen, ker sam ni tako lep. hahahah, zdj ko si se na formu spihala in samo sebe prepričala da si ti lepa, Urška pa ne pa lahko odpeketaš na šiht s svojo sprano in utrujeno faco, da boš prigarala nove gube 😉
Se čisto strinjam, ne maram Janše, tako da ne navijam za desno politično opcijo, ampak Urška je tudi meni lepa. Še posebej mi je všeč, da ni umetna. Brez kričečih barv na laseh, brez pretirano narisanih obrvi, brez umetnih, napihnjenih ustnic, brez tetovaž, umetnega kremplovja. Je naravna lepotica in se tega zaveda in se zna lepo nositi. Pa Janša gor ali dol.
[/quote]
Tudi jaz nisem jj -jeva privrženka, a moram reči, da je Urška res lepa, naravna. Edino malo bolj samozavestno bi morala delovati. Na momente sem imela občutek, da ima tremo. No,gledala sem le pol oddaje. Mogoče je trema zato, ker ni navajena nastopat v medijih.
Sem istega mišljenja, posušena, nikakva, bi rekla skoraj, da sta z JJ isti letnik. Jj za svoja leta zgleda dobro.
[/quote]
ona se ob njem stara, on pa ob njej postaja mlad..vedno je tako, ko sta dva skupaj in je zelo velika razlika v letih, kot tukaj, 20 let..On dobiva mladostno energijo, ona ostarelo.Pri meni je bilo podobno, sem imela 20 let starejšega, on vedno bolj cvetel, jaz vedno bolj venela..No zdaj spet cvetim jaz, on malo manj..