Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Veronika Podgoršek ustnice

Veronika Podgoršek ustnice

A so popravljene? Nenavadna mi je.

da, so. se spoznam na te zadeve in jo poznam tudi od prej. ima botoks in dermalna polnila, dermalna polnila ima tako, da se to jasno vidi in ni več videti naravno.

Sem jo zadnjič videla v živo. Je že na meji grotesknega videza. Sicer visoka in sloka, ampak žal preveč umetna. Če bo tako nadaljevala bo čez 10 let podobna Miši Molk

To mi je bilo vedno zanimivo, da so si tiste ta lepe rade dale kaj popravit, me “tagrde” pa niti pomislimo na popravke, saj smo zadovoljne s svojim naravnim videzom.

Stara je 39. Deluje starejša. Najbrž zaradi nenaravnega videza. Škoda, pred leti je bila čisto luštna .

Stara je 39. Deluje starejša. Najbrž zaradi nenaravnega videza. Škoda, pred leti je bila čisto luštna .
[/quote]
deluje krepko starejša – sicer mi je všeč glede strokovnosti in kako vse razloži, na poljuden človeku blizu način.
zgolj moje mnenje pa je – da ji ta kratka frizura sploh ne paše, ker jo še bolj postara. Daljši lasje se mi zdi, ji bolj pašejo, jo naredijo bolj mladostno.
kot na tej sliki recimo:
https://onaplus.delo.si/pozimi-v-tople-kraje
se pa vidi razlika tudi glede popravkov – tukaj na sliki je bila še bolj naravna – in tudi to naredi razliko.

[/quote]

Sem mislila, da gre proti 50im, pol je pa res postarana in presuha.

Postarane monovke in njihova potreba po usiranju lepe in uspešne ženke, ki nekaj da na sebe. No, pa kar dalje za špohat rintat.

…in kje na programu jo je bilo za videt? Me zanima tudi glede tega, kaj je povedala, pa tudi videz, če ga že omenjate, da na lastne oči vidimo, kaj ste vi-e, videli-e …in kaj dejansko je za videt 🙂 …

Parkrat sem jo mimogrede videla v jutranjem programu na rtvslo1. Ne spomnim se kdaj. Pred tednom, mogoče dvema.

Tudi govori dvolično, izgleda pa umetno, vsa, stas in izražanje.

Ta ženska je iz sebe naredila groteskno podobo.

Pa tako v redu je bila ampak ima v sebi globoko prepričanje, da je vse v življenju zavozila, grešila in se zavedla, sedaj pa dela na sebi in se hoče izmaličiti.

thx vseeno, sem mislila, da je bila v kratkem, za toliko nazaj se mi pa ne ljubi brskati 😉

zadnjič gledam na sestanku sodelavko, je bila tako čudno namazana, da je zgledalo, da ji bo filer kar ven iz ličnic usekal.

v oddaji dobro jutro – pri programu v katerem je že dalj časa stalna sodelavka – komentatorka ob temah, ki zadevajo tudi njeno področje.

uf, čisto je nafilana

tu je še naravna
[img]https://www.ona-on.com/magazin/wp-content/uploads/2015/12/172.jpg[/img]

par let nazaj

tu je pa čisto nafilana
https://www.dobrezgodbe.com/beremo/knjige-ki-jih-priporoca-veronika-podgorsek

Veronika se mi zdi lepa ženska. Podaljšuje in skuša ustaviti proces staranja, kar je za medijsko izpostavljeno osebo normalno.

če je baba urejena.
Je mogoče tako samo zato, ker sem moški in ji nimam biti kaj fovš!

pa kaj je normalno. A tipi so pa lahko normalno stari in grdi?
Bo kaj bolj strokovna pri odnosih, če bo zgledala kot križanec med miss pigi in barbiko?

Tukaj gor je luštna.
Spodnja slika pa čisto umetna.( Škoda.

Uf, fajn je zabuhla.
Taka je bila Nuša Derenda, ko je bila v žiriji pri Avdiču.

Ah, prav paše ji ponovno napeta koža. Glede na mladost je bila pravzaprav preveč povešena. Skoda je morda edino las, ki so jo dolgi naredili bolj razkošno. Paše ji pa tudi kratko, ker ima obraz lutke, ki ji paše vse. Kaj češ, bog včasih ni pravičen. Da lepoto posebne vrste, ne pa tudi konzervansa. Za to danes uspešno poskrbijo bogovi v belem.

Ah, prav paše ji ponovno napeta koža. Glede na mladost je bila pravzaprav preveč povešena. Skoda je morda edino las, ki so jo dolgi naredili bolj razkošno. Paše ji pa tudi kratko, ker ima obraz lutke, ki ji paše vse. Kaj češ, bog včasih ni pravičen. Da lepoto posebne vrste, ne pa tudi konzervansa. Za to danes uspešno poskrbijo bogovi v belem.
[/quote]

Konzervans imaš v glavi – ali pa ga pač nimaš.

Kako je lahko psihoterapevt oseba, ki ne sprejema same sebe in naravnih procesov okrog sebe?

lahko se na trepalnice mečete, ampak v lublani je malo tako lepih žensk kot je gospa Veronika…

Zelo je bila postarana za svoja leta, sedaj pa že groteskno umetna, čeprav so v osnovi poteze obraza lepe. Celotna njena podoba je izumetničena, vključno z balastom, ki ga drago prodaja ljudem. Ima pa izredno podporo medijev po zaslugi vez in svoje populističnosti. Kot ‘strokovjakinja’ se ne bi nikoli tako uveljavila, ker ji strokovnosti manjka.

pa kaj je normalno. A tipi so pa lahko normalno stari in grdi?
Bo kaj bolj strokovna pri odnosih, če bo zgledala kot križanec med miss pigi in barbiko?
[/quote]

Saj problem je bolj v tem, ker iz te “stroke” načeloma so ljudje tudi malo nagnjeni k takšnim in drugačnim odklonom. Eni s filanjem polnil v telo, drugi s kakšnimi substancami, tretji imajo sami kakšno osebnostno motnjo, da lažje razumejo primere, s katerimi se ukvarjajo…… To ni nič nenavadnega. Moraš imet v tej stroki, da razumeš in lažje delaš potem v tej stroki 🙂

New Report

Close