Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ajda Sitar rodila?

Ajda Sitar rodila?

Pozdravljene!

Spremlja katera Ajdo Sitar (Žumer)? Je ona rodila? Je kar izginila :/

Hvala za odgovore

Tudi mene zanima. Upam, da je vse ok in da si je le vzela pavzo od socialnih omrežij. 🙂

Tudi jaz jo spremljam in čakam že par tednov na kakšno novičko, glede na to, da je influencerka, da živi od klikov in vseckov, dvomim, da bi si vzela kakšno pavzo. Saj je objavljala vsako sekundo, od sobice, telovadbe, pisala blog vsak teden… Če ne druga, bi vsaj objavila, da je rodila in da se bo za nekaj časa umaknila. Tako pa imam nek slab občutek, da ni vse ok. Želim pa ji vse dobro.

Joj, kako vam ni jasno da je to vse del njenega joba. Valda vsi klikajo na njeno stran, ker čakajo novice, dlje bo tiho, več klikov si bo nabrala. Tudi jaz sicer upam da je vse OK, moras pa sprejeti tveganje, da gre lahko tudi kj narobe. Ženske ki se tako izpostavljajo, premalo mislijo na to.
Srečno

Ravno kak dan nazaj sem se spomnila nanjo. Želim ji vse dobro.

Je rodila ene 3 tedne nazaj.

Tudi meni se zdi vse to prav čudno. Objavljala je popolnoma vse vse, potem pa kar naenkrat tišina… Niti ni ničesar omenjala, da si bo vzela “čas zase”.
Mi je res zelo nenavadno, kot da bi odrezal. Ji želim vse dobro, ampak imam občutek da se je kaj zgodilo. 🙁

Rodila hcerko Rubi

Kje je povedala da je ime rubi?

Njena mama je prijateljica moje mame, ne vem ce je javno povedala

A je s punčko zdaj vse ok? Po insta storyih sodeč, zgleda vse v redu.

New Report

Close