Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Okay X Oopsi set čistil

Okay X Oopsi set čistil

Moram pohvalit… NORA čistila! Tako lepo dišijo, super ščistijo! NAVDUŠENA!
PA vi, je že kira sprobala? Res priporočam!

Reklama?

ne! Ni reklama, zgolj zeloooo zadovoljna kupka

KUPKA? Ja to je domet OOpsijevih oboževalk…….

https://svetovalnica.zrc-sazu.si/topic/3303/%C5%BEenska-oblika-besede-kupec-je-kupka

KUPKA? Ja to je domet OOpsijevih oboževalk…….
[/quote]
https://fran.si/iskanje?View=1&Query=kupka

Jaz 🙂 kupla sem za steklo, za tla in čistilo za vse površine multi queen, in tale multi queen mi je najbolj všeč. Vonj po jabolčnih bonbončkih. Pa saj sta ostali dve čistili tud ok, samo s tem zelenim, res vse spucam

Pa kaj cele dneve pucate, da rabite toliko čistil? Jaz čistila kupim mogoče enkrat letno, razen detergenta za posodo in pralnega praška skoraj nič ne uporabljam in sploh ne vem, zakaj bi – večinoma voda in krpa zadostujeta. Ah, to potrošništvo!

Tudi jaz sem si jih kupila, vendar jih se nisem sprobala (cakajo na vselitev v hisko). Kakor sem jih povohala imajo zelo mamljive vonje (bolj kot kaksen stelex z vonjem ali ajax za ploscice). Upam da bodo tudi funkcionalni (za to upam sploh na cistilo za steklo od oopsi). Je pa res da je cena kar velika sploh za tako kolicino ki jo dobis (ampak pustimo to, ce poznamo ozadje zgodbe vemo da je bilo v to vlozeno ogromno truda). Tako da sem se odlocila da na okay kupim prazne plastenke za cistila in jih polovico pretocim v prazne tako da jih lahko razredcim da bom imela vec od teh cistil.

V ta čistila je bilo vloženega veliko truda?

Samo ene ste pa res navadne kokoši, ne morem reči drugega. Nič čudnega, da si Žagarjeva upa prodajati pletene cekarje po 750 evrov, že ve, da je dovolj naivčin, ki bodo pokupile vse, samo da je neko “slavno” slovensko ime zadaj.

Z alkoholnim kisom spucaš vse do sijaja veliko lažje kot s čistili, da o citronski kislini za odstranjevanje vodnega kamna niti ne začnem.

Vi to resno? S kisom pucate bajto? In pol vam vse smrdi?

Ti kar pucaj s kisom, če želiš. Jaz imam pa rada da mi stanovanje lepo diši. Meni ni problem dat 5 € za čistilo, ki lepo počisti pa še vonj je top. vsak ima svoje

Imam kristalno čista okenska stekla. Ko ponoči kadim cigareto zunaj na balkonu opazujem v okenskem steklu svojo podobo in rdeče žarečo konico cigarete. Prižgano cigareto bliskovito hitro premikam levo in desno. Rišem nevidno rdeče žarečo črto na balkonu pred svojo sobo. Interesantno.

Če bi cele dneve pucale, zakaj bi rabile toliko čistil?

Če bi cele dneve pucale, zakaj bi rabile toliko čistil?
[/quote]

Ker jim je očitno njihova uporaba res v užitek: saj pišejo predvsem o prelepih vonjih, ne pa o čistoči.

Ker jim je očitno njihova uporaba res v užitek: saj pišejo predvsem o prelepih vonjih, ne pa o čistoči.
[/quote]

Pa saj pisejo da ta cistila vredu scistijo. Kaj je problem tu? Na trg so prisla cistila, ki poleg svoje funkcije se lepo disijo.. dolocena cistila ki jih kupim v trgovini smrdijo za po*****, glava me boli ko pucam. Tiste ki tako vneto zagovarjate vodo + krpo, s tem glih ne razkuzite dovolj, za mene to ni dovolj spucano

Pa saj pisejo da ta cistila vredu scistijo. Kaj je problem tu? Na trg so prisla cistila, ki poleg svoje funkcije se lepo disijo.. dolocena cistila ki jih kupim v trgovini smrdijo za po*****, glava me boli ko pucam. Tiste ki tako vneto zagovarjate vodo + krpo, s tem glih ne razkuzite dovolj, za mene to ni dovolj spucano
[/quote]

In zdaj sta Oopsijeva dva kot prva na svetu pogruntala dišeča čistila ali kaj bi ti rada nam tukaj prodala?
Glava te kvečjemu boli od preveč kemije v čistilih, in ja, tudi parfumi oziroma snovi, ki pripomorejo k “prijetnemu” vonju, so takšne škodljive, dražljive snovi. Upam, da ne misliš, da sta v flaše tlačila rožne lističe in pelod omamno dišečih cvetlic?

In zdaj sta Oopsijeva dva kot prva na svetu pogruntala dišeča čistila ali kaj bi ti rada nam tukaj prodala?
Glava te kvečjemu boli od preveč kemije v čistilih, in ja, tudi parfumi oziroma snovi, ki pripomorejo k “prijetnemu” vonju, so takšne škodljive, dražljive snovi. Upam, da ne misliš, da sta v flaše tlačila rožne lističe in pelod omamno dišečih cvetlic?
[/quote]
Ne gre zgolj zato ker so cistila od oopsi. Sta pac samo sodelovala z okay in pomagala pri proizvedbi teh cistil (nekako je bilo treba prideti do prave formule da cistilo nakoncu opravlja svojo vlogo). Okay ima nasploh odlicna cistila, pa se povsem naravna so. Ce je kaj resnice v tem je dobro za njih za nas in za okolje ampak to seveda vedo le oni.
Je cisto vseeno cigavo je cistilo vazno da cistilo opravi svojo funkcijo tako kot je treba! (Nazalost pa stelex ali ajax tega pri meni ne naredi!). Ta cistila bi kupila pa cetudi bi bil okay x Ana Novak set cistil.

Vem, da morte cistila prodat. Ampak men je cist vseen al je cistilo a al b al c al x … Mi je vedno hecno brat /poslusat ljudi, ki jim je ciscenje, likanje, kuhanje itd. cela znanost in zato zmecejo kup denarja.
Tukaj berem, da je vazen se vonj cistila … omg

Dajte mal več povedat, opisat vonje in kako dolgo se obdržijo. Tisto po jabolku me ne privlači glih, dalje?

Meni je pa vonj čistila zelo pomemben. zakaj? ker mi določeni vonji sprožijo migreno. Eno od takih čistil je čistilo za lesne površine, tudi ayax mi grozno smrdi, pa še vsa okna so flekasta po tem čistilu. Sanytol razkužilo, vonj za bruhat, še oči pečejo. Tako da ja, poleg funkcije čiščenja, je zelo važen tudi vonj.

Punce ne se pustit nategnit… oni imajo imajo enega dobavitelja, ki jim dobavlja ta čistila. Saj niste tako neumne, da ste mislile, da so jih oni dejansko lansirali (govorim o sestavinah). Oni so zrihtali samo drugo nalepko čez in pa poimenovali čistila po svoje. Sicer pa ta čistila prodajajo na Nizozemskem za polovico nižjo ceno.

Lahko prosim link do teh čistil na Nizozemskem?

A lahko kdo opiše te vonje? Jabolko mi ni, sladko mi ni, kaj je še? A so vonji parfumasti ali kolikor toliko ‘naravni’, mislim dišijo narravno kao po et. oljih?

Lepo, da si navdušena, Urška.

New Report

Close