Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Julija Adlešič – zate imam vprašanja

Julija Adlešič – zate imam vprašanja

Draga Julija, če to bereš, mi prosim odgovori na nekaj vprašanj, ker me vse skupaj zanima s psihološkega vidika, torej:
– kako so potekale priprave na rezanje roke? Si kar določila datum in uro kdaj boš to naredila? Koliko prej si določila datum? Kako si se počutila dan pred tem dogodkom, ko si mislila, da naslednji dan roke več ne bo?
– kako je potekal dan, ko si si odrezala roko? Si se kar odločila in opravila ali si morda prestavljala čas, ko boš opravila za pol urce, urco? Kako si se počutila pred rezanjem? Živčno, prestrašeno, kaj ti je šlo po glavi?
– kako je potekalo samo rezanje? Si se usedla pred žago in kar opravila ali si zbirala pogum? Si bila pod vplivom kakšnih substanc? Si imela pomoč pri žaganju? Če je nisi imela, me zanima kako si lahko postopek izpeljala do konca? Kaj si čutila med žaganjem? Opiši podrobno.
– kako je bilo po rezanju? Kakšna je bila bolečina, kako bi opisala kri – je tekla, špricala, lila? Kako dolgo si bila še pri zavesti? Kako je bilo, ko si se zbudila? Na kaj si prvo pomislila?
– opiši nam in nam slikovno prikaži stanje svoje roke sedaj.
Hvala za odgovore, draga Julija.
Tvoja oboževalka

tudi ti si psihopatski smrad tako kot ona

Žal se je zgodil ta nesrečen slučj, ampak glavo pokonci in gremo dalje.

Ide u zatvor

New Report

Close