Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka ljubezen po domače – zrežirana komedija

ljubezen po domače – zrežirana komedija

a se še komu zdi, da je tole, kar se gresta darja in alenka čisto pretiravanje in norčevanje?
janez kao sanjski moški (zavaljen, govori s čudnim falzetom) onidve pa se bosta počasi kar stepli zanj?

saj mogoče je res zabaven in na hecen način simpatičen, samo ne no….. kdo je kupil tole komedijo?

se mi zdi, da ju pop tv plačuje, da se javno delata norca…

Za te dve ne vem
Mi je pa tko prslo ko sm gledala to bosanko sabino.
Ona se pa res norca dela iz tega tipa.
Niiiikkkolll v njenem zivljenju ne more bit tak tip kot je ta .
Ja je zreziran in kar me moti da ne dajo priloznost vsem novim te stare not tisijo k je jasno da jim je sam za dnar. Sej donijo vsak teden neki.

Novi obrazi ne pridejo zraven, sem slišala, da ima Esmeralda dosmrtno pogodbo za vse nastope v vseh takih oddajah na POP-u….

men se zdi, da sta se ti dve prijavile za unega kelnarja, potem pa ga poptv iz nekih razlogov ni hotel imeti v oddaji, pa so puncam plačali, da so šle k janezu. ker dajte no

da je tole

[img]https://images.24ur.com/media/images/original/Jun2019/49022d914f_62271339.jpg?fake=1561638090[/img]

sanjski moški od te ženske?

https://www.facebook.com/photo?fbid=3331982553505439&set=a.570283176342071

Moja teorija je taka.

Vsi niso dobili 5 pisem. Zlasti ne Janez.
Tam kjer je falilo 5 pisem, so dodali eno osebo zraven, da je bilo lih za 5, zato da je kandidat sploh šel naprej. Če ni 5 oseb, ki se zanima za kandidata, kandidata POP TV sploh nima.

Kdor je bil porinjen v to kot 5 oseba, mu je bilo 100% obljubljeno, da bo izločen že na začetku, ker če je nekdo tam samo zato, da “poštuka”, valda da ne bo želel iti naprej.
Obnašanje Simone je bilo popolnoma skladno s tem, da je bila v oddaji samo zaradi štukanja.

Kar se tiče Janeza, mislim da tip ni dobil nobenega pisma. Vse ženske so tam naštimane. Je pa Janez tak karakter za POPTV, na račun katerega bi se ljudje za ekrani lahko smejali in so ga v show vseeno, čeprav z mahinacijami, uvrstili.

Kjerokol bo na koncu izbral, ga bo ta od.je.ba.la.

lol
niti se ji ni zdelo vredno, da tipu preko fb odgovori, ko jo je nekaj vprašal….

https://imgur.com/a/DEyyURA

Vse to je SHOW BUSINESS. Sam da se nekaj dogaja..

ne pogovarjajo se vsi samo prek FB, kot se očitno ti

Zakaj ima potem alenka z janezom otroka?

Abejžno.

ne pogovarjajo se vsi samo prek FB, kot se očitno ti
[/quote]
očitno se s frendicami (alenki je odgovorila) pogovarja prek fb
tut nori simoni vsakič odgovori, ko jo kaj vpraša

samo ubogega sanjskega ignorira

Si malo zamešal s čebelarjem.

Vceraj sem gledala, prej pa ne. In me nemalo cudi, kaj isce gospa Metka v tem šovu. Cedna, samostojna, premozna (kuca ko skola), videti resna …
Pa pribremzajo pred tisto lepo kovano ograjo … trije luzerji in sarmanten gospod.
Meni se poraja eno simpl vprasanje. A nimajo otrok in vnukov (ok se strjnjam, da vsak lahko pocne kar hoce), ki jim je lahko zelo nerodno, ko vidijo svojo bako v takih mal cudnih …

Lej isto sem se vprašala.Mene bi bilo na njenem mestu dobesedno sram.

Se ti mogoče zdi, da Alenka lahko dobi kaj več od njega? Mislim, da ni na mestu, da se norčuje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kvečjemu tvoje sonarodnjakinje iz teh šovov a la Rasema, pa tale Esmeralda, ki se res obnašajo kot nore ženske.
Metka pa ima 70 let, očitno se ji že dolgo nič ne dogaja, pa se gre ta šov. Po moje je najbolj zanimivo to, da v teh letih sodeluje na snemanju, tako je najbrž spoznala precej novih ljudi (ne samo teh kvazi snubcev), v glavnem na ta način bo dobila neko novo izkušnjo, ki je sicer ne bi. Zakaj bi bilo otrokom in vnukom nerodno, če ne počneš nič čudnega, pa tudi ne vem.

kvečjemu tvoje sonarodnjakinje iz teh šovov a la Rasema, pa tale Esmeralda, ki se res obnašajo kot nore ženske.
Metka pa ima 70 let, očitno se ji že dolgo nič ne dogaja, pa se gre ta šov. Po moje je najbolj zanimivo to, da v teh letih sodeluje na snemanju, tako je najbrž spoznala precej novih ljudi (ne samo teh kvazi snubcev), v glavnem na ta način bo dobila neko novo izkušnjo, ki je sicer ne bi. Zakaj bi bilo otrokom in vnukom nerodno, če ne počneš nič čudnega, pa tudi ne vem.
[/quote]

Lej, napisala sem samo svoje mnenje. Te moram razocarat. Slovenka 100% in nikoli ne sodim ljudi po narodnosti, ampak po kolicini neumnosti, ki jih pocnejo.
Kaj in zakaj se nekomu dogaja, oz ne dogaja pa nebi razpravljala.

New Report

Close