Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Bernarda Žarn

Bernarda Žarn

Kako je pa ta ženska zoprna, ta njen smeh in norčevanje iz drugih…
Obup!

Ta njen smeh v oddajo res ne paše!

Na drugih najbolj preziramo tiste lastnosti, ki so pravzaprav naše, a si jih nočemo priznati in jih zanikamo. Z opravljenjem okolju povemo vse – o sebi.

Res je, ponižuje vse okoli sebe, sama pa je oh in sploh:))))
Šema na kvadrat.

meni je pa všeč.
in me za to ni prav nič sram!

Ja, zoprna je, slavistka, ki dela veliko napak, drugim pa jih popravlja…

Norčevanje? Ti razumeš oddajo, njen tekst?

Sem prižgala tv, da si ogledam to čudo.
Sicer ne vem, kaj sem zamudila, kar sem pa videla je pa to, da je Bernarda čisto luštna in simpatična, kar pa ne bi mogla rečt za obe gostji omizja. Nuška Drašček in Nina Valič nikomur ne pustita do besede, vse preglasita, če pa slučajno Mario pride do besede se pa tako glasno krohotata, da se ga sploh ne sliši.

Se strinjam, negledljiva oz. neposlušljiv smeh ima.

Ena redkih normalnih na RTV SLO.

Njen smeh in norčevanje iz Jožeta in ostalih tudi mene moti.

Katera pa je bila Nuša Drašček? Ona z mastnimi švoh lasmi?

Meni sta oba voditelja za slovenske razmere vrhunska.

Aja, tisto je Nina Valič.

Nuške nisem opazila oziroma očitno rabim očala?

obe gostji sta bili tu nekje..

to mi je takoj padlo v oči, ženske grejo pred kamero… Lahko bi se uredili.. Nina groza od frizure, razcefrane, Nuška pa Tut nič bolje, mastne..

to mi je takoj padlo v oči, ženske grejo pred kamero… Lahko bi se uredili.. Nina groza od frizure, razcefrane, Nuška pa Tut nič bolje, mastne..
[/quote]
Kdo ju je friziral? Katastrofa od frizur.:(((.

Naša družba pravi, da sta voditelja čisto v redu, tako kot predvideva scenarij in eden z drugim kar dobro vozita.
Res pa je da na slovenski TV ne najdeš kaj prav zanimivega, vedno eno in isto se ponavlja in vedno ene in iste goste kot je nekoč že bilo pri Mariu Galuniču.

Jože in Bernarda sta dobra voditelja. Oddaja je kar solidna v primerjavi z nekaterimi negledljivimi, ki so bila na SLO1.

Je bilo na slovenski televiziji v nedeljo popoldne že veliko slabših oddaj.

Vse v stilu Dese Muck iz naftalina.

Prav zoprna in negledljiva, zato tudi teh oddaj ne gledam.

Potem pa ne glej, ampak voditelja sta všečna in prijetna, včasih le tiste fore, ki jih postavlja scenarij, zaškripajo, ker so zarjavele.

Voditelja sta ok. Pravzaprav, simpatična., Scenarij je včasih malo tako, tako.
Kar se pa včerajšnih frizur tiče….no, milo rečeno, obe sta bili obupni.

Mogoče bi se lahko kakšen dan kislo držala. Ali bi se smejala tako, da ne bi kazala zob. Lahko bi jo še kakšna druga voditeljica malo zamenjala, bi bilo bolj zanimivo in nikoli se ne bi vedelo kateri voditelj nas lahko preseneti.

Mogoče bi se lahko kakšen dan kislo držala. Ali bi se smejala tako, da ne bi kazala zob. Lahko bi jo še kakšna druga voditeljica malo zamenjala, bi bilo bolj zanimivo in nikoli se ne bi vedelo kateri voditelj nas lahko preseneti.
[/quote]

Pred ekranom čakaš Bernardo, pride Bobovnik ali Mario!

Kdo pa sploh gleda te bedarije? Včeraj ravno za par minut preskočil na to sranje. Samo neko prisiljeno hihitanje in kako smo oh in sploh. Sam smeh jih je, Marjo, pa Nina …… Berni? Ah, en debel kol ji manjka, sam ne povem kje.

New Report

Close