Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka MILENA MIKLAVČIČ KONČNO ODPUŠČENA

MILENA MIKLAVČIČ KONČNO ODPUŠČENA

Če mene vprašate, je prav, da so jo odpustili. Res je naredila veliko napako s tem ko se je oglašala kot pračlovek iz jame.
Se veselim novih oddaj brez nje!

Gledam rada oddajo, nisem proti Mileni, ampak mi pa bo tudi meni pasalo, da bo dala malo mir. A je za vedno odpuščena?

A ni to zanimivo? Ko je skakala, lagala in blatila ljudi, sploh preproste, predvsem ženske, je bila deležna vsega medijskega pompa, ko se je spravila nad žvaloljupce, je šibnla. Kresnena v oddaji to potrjuje.

Kako veste, da je odpuščena? So povedali? Danes je ni bilo. Ni bilo prvič.
Sklepate po tem samo?

Ne bomo je pogrešali

Ni mi bila ravno simpatična, te izjave so bile res malo pretirane. So pa tudi druge udeleženke na tem omizju, ki mi nikakor ne pašejo.

koga sploh briga ona pa kaj

Malo hitro sklepanje je to:). Mogoče bo naslednjič, ali čez čas spet. Nikjer ni bilo objavljeno, rečeno, da je odpuščena.

Ker ima toliko tesnih človeških prijateljev, se je nemara okužila. To se nekomu, ki nima prijateljev in se mora zato sprehajati s psom, ne more zgodit.

Dober, malo nizek!

Tele legebitrovske scene vas pa neverjetno privlačijo. Vam paše, da vam kriminalci pamet solijo?
Sicer pa, javna hiša pa to. Saj je izrojena počez in povprek.

Če je to res, je ne bom pogrešala. Njena stališča so bila izpred nekaj desetletij… morda celo stoletij:-)

In kaj ima LGBT lobi s tem?

Saj je niso odpustili. Že naslednjič bo spet.

Poglejte si kako je bila danes Jadranka žaljiva do Emeršiča.

Če gre za živali, žensko emancipacijo, vegetarjanstvo, zna biti zelo ostra.

A potem bi vi, vse tiste, ki ne trobijo v isti rog, kar odpustili? Kruto, potem ne jamrajte čez delodajalce, ker ste hujši!

V celotni zadevi je popolnoma brezpredmetno, kako se oddaja imenuje in kdo je ta gospa, ki naj bi bila odpuščena.
Problem tiči v dejstvu, da marsikdo ne prenese drugačnega mnenja. Vse je v redu, dokler se izražajo stališča, ki so nam všeč, sprejemljiva …po nekih samo naših merilih. Je tako?!
Vse ostalo, kar ni v skladu s povprečno “všečnostjo in sprejemljivostjo” pa je za kaznovanje, osamitev in ignoriranje.
Moralo bi vam biti jasno, da živite v družbi, kjer (baje) velja svoboda govora in svoboda izražanja lastnega stališča.
Zaskrbljujoče je dejstvo, da izražanje drugačnega stališča izzove tovrstne reakcije.
A ste se kdaj vprašali, zakaj je tako?

Te babe so ena bolj tumasta kot druga.
Milena Miklavčič je še najbolj prisebna in stoji trdno na tleh.
Sicer me pa generalno gledano grejo vse na qurac po takšnem vrstnem redu
Katarina Kresal
Jadranka Juras
Vida Špelič
Milena je OK

Podpis.

Njena izjava je bila kaplja čez rob. Tisto, ali ti nimaš nikogar drugega za sprehajanje, razen psa, je zaostalo kmečko razmišljanj, ki ni za na javno tv. In ja, marsikdo mogoče nima druge družbe za sprehod kot svojega psa. Nima vsak po pet vnukov itd…In? Vsak živi svoje življenje. Milena pa je ostala v kameni dobi. In ni primerna za na javno tv.

Zaskrbljujoče je, da ti ne ločiš med žalitvijo in mnenjem/stališčem.

Razlika je med: Jadranka, ti si nagraužna. In Jadranka, meni se to gnusi.

Danes sem bila pri zobarju. Meni osebno bi se zijanje v odprte gnile zobe gnusilo, ampak zato še ne rečem zobarju, da je nagraužen.

Njena izjava je bila kaplja čez rob. Tisto, ali ti nimaš nikogar drugega za sprehajanje, razen psa, je zaostalo kmečko razmišljanj, ki ni za na javno tv. In ja, marsikdo mogoče nima druge družbe za sprehod kot svojega psa. Nima vsak po pet vnukov itd…In? Vsak živi svoje življenje. Milena pa je ostala v kameni dobi. In ni primerna za na javno tv.
[/quote]

Obregnila se je ob tematiko pretiranega počlovečenja hišnih ljubljenčkov.
Kar je seveda rakrana sodobne moderne družbe.
Sodobna moderna družba pa ne vidi lastnih anomalij.
Ker tišči z glavo v pesek.

Vsak ima pravico do svojega mišljenje, tako Milena, kot Jadranka. Kje piše, da je Jadrankino pravo (zanjo je), ali Milenino (zanjo je). Je treba malo imet širine pri takih stvareh.

Zaskrbljujoče je, da ti ne ločiš med žalitvijo in mnenjem/stališčem.

Razlika je med: Jadranka, ti si nagraužna. In Jadranka, meni se to gnusi.

Danes sem bila pri zobarju. Meni osebno bi se zijanje v odprte gnile zobe gnusilo, ampak zato še ne rečem zobarju, da je nagraužen.
[/quote]

Kakšno žalitev je povedala? In s kakšnimi besedami?

New Report

Close