Čudovota Katja Jevšek
Pogrešam Danico.
To niso bile pajkice, ampak leggins hlače – kavbojke z elastanom 🙂
A je suša, pomanjkanje, pa je tudi Katja dobra za stimulacijo 🙂 ( Sarkazem off).
Katja, štajerka vremenarka. Je že cajt, da si pri 41ih si ustvari družino; ali pa se je odločila, da ne bo širila svojega genetskega materiala? Taki luštni mali štajerčki :))))
Naj zdrava ostane, pa še naprej se bomo smeljali kdaj ob kakšnem njenem štajersko iz ust izletenem besednem spodrsljaju .
Meni je Jevškova ena najbolj odurnih oseb na tv. Ne toliko zaradi videza (čeprav bolj paše v reklamo za kakšno Dukat margarino), kot zaradi pačenja oz. afnanja – ko bere, zavija s tistim glasom kot volkulja. Fujjjjjj, takoj menjam kanal.
Druga katastrofa je pa tista ženska ki “žveči” besede v Popin-u, Jambrekova 🙁 Bolijo ušesa.
Hmmm a ni Štajerska del Slovenije? Al bi moral sam po lublansk kvakat dab blo teb všeč enede!?
[/quote]
Ha?? Ka te češ ti? Ka te tebi prèveč tota korona seka zaj? Ki te piše v mojem posti, da sn’ jaz tota žabarka?
Najhuje pa je, ka se tota gospodiča kljub fsemu trudu še ni naučila, “zmerno do pretežno oblâââčno” pravilno slovnično izgovoriti… Po 20ih letih jo še vedno odnese s totim naglasom 🙂 Ampak to je njen zaščitni znak. Kljub temu, da je vsa leta imela na TV učiteljice izgovorjave slovnično pravilne slovenščine.
Meni je antipatična zaradi govora, moti me njena izgovorjava in glasni vdihi…in tiste bedaste nebuloze na koncu napovedi.
Ko ona napoveduje vreme, nikoli ne vem kakšno bo, ker slišim samo njeno antipatično govorjenje.
Kot ženska je vizualno ne bom ocenjevala, to je domena moških.
Tudi Jana Morelj mi ni več všeč, se je preveč “zafnala”.
Denar vse pokvari.
Ha?? Ka te češ ti? Ka te tebi prèveč tota korona seka zaj? Ki te piše v mojem posti, da sn’ jaz tota žabarka?
Najhuje pa je, ka se tota gospodiča kljub fsemu trudu še ni naučila, “zmerno do pretežno oblâââčno” pravilno slovnično izgovoriti… Po 20ih letih jo še vedno odnese s totim naglasom 🙂 Ampak to je njen zaščitni znak. Kljub temu, da je vsa leta imela na TV učiteljice izgovorjave slovnično pravilne slovenščine.
[/quote]
lajajoča štajerka, težko za poslušat