Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kakšna vam je HELENA BLAGNE?

Kakšna vam je HELENA BLAGNE?

Jaz sem jo vidla v Slovenskih Novicah in sem šokirana kako je lepa. Res ena redkih žensk, ki so vsak dan lepše.

Ja za svoja leta je bomba! A je res da je alkoholičarka ona?

Meni se ženska zdi ok. Za razliko od Miše Molk je imela srečo s kirurgi, očitno je kar pametna, da ji tako uspeva. Glede alkoholizma ne bi vedela kaj se z njo dogaja.

Dobrega plastičnega kirurga ima; dobro jo obdeluje. Je v svetu šovbiznisa, zato mora tudi in predvsem v svojo vizuelnost investirat; je mal posebna, ampak OK, za svoja leta top – naj bo srečna, pa sina je lepo gor spravla; bolje zanjo, da se je rešila tistega bivšega moža. Se vidi, da je sedaj bolj srečna, deluje tudi tako. Predvsem pa zrela in dozorela, kot je bila v času na začetku svoje pevske kariere, ko se je še “iskala”.

Ona ni nobena alkoholičarka – njen bivši mož pa (je) izgleda/l zelo zapit, ja. Pa ona je gor spravla sina Kristjana -če bi bila alkoholičarka, kar jo ti obtožuješ, se tudi to ne bi zgodilo…

Toliksnji izumetnicenosti. To ni dostojanstveno za njena leta..

Stara baba

Si vis pacem, para bellum.

verjetno bolje izgleda kot ti pri svojih letih, zato tak gnev s tvoje strani 🙂

verjetno bolje izgleda kot ti pri svojih letih, zato tak gnev s tvoje strani 🙂
[/quote]

Hočeš da se od smeha zadavim s piškotom ?

Hočeš da se od smeha zadavim s piškotom ?
[/quote]

:). Bolje s piškotom, kot s …… 🙂

:). Bolje s piškotom, kot s …… 🙂
[/quote]

Uh, mojga pol rajš ne probavat …

Uh, mojga pol rajš ne probavat …
[/quote]

A pi(š)kota ? :)))

A pitona ? :)))
[/quote]

Da !

Helena je slovenski brend. Ona je nasa diva z veliko crko. Tako kot je v srbiji Lepa Brena in Ceca. Ali v Franciji Monica Belluci.

Predvsem pa si je na račun bivšegs in s tem, ko se ga je znebila finančno na njegov račun opomogla.

Predvsem pa si je na račun bivšegs in s tem, ko se ga je znebila finančno na njegov račun opomogla.
[/quote]

spomnim se, ko je zapeljala tega poročenega Mitjo, ki naj bi bil neki veliki poslovnež. V bistvu je bil samo luzer in ko je to ugotovila, se ga je otresla.

Glede videza pa, denar, pa dobri geni, čestitke, vsaj spačena ni kot večina teh po plastiki.

Lepa, star baba 60 let bi bila rada s punčkastim obrazom? To ni az nikamor, pa saj babe ste adnes prej povsem usekane in nagravžne, kot noranmlne. Ta tako ni bila nikoli dihtik.

Popolnoma, sem obnemela kako ima lepo postavo v tistih rdečih kopalkah na Tajskem.
Zenska je noro seksi.
Vidno je delo redne telovadbe.
Helena mi ni nikoli bila všeč. Toda, res ji je čas naklonjen sedaj žanje sadove.
Težko mi gre iz ust, res je dobra baba.

No, zdaj zgleda precej bolje kot v mladih letih. Izumetničena je že od nekdaj, tako da je vseeno, če je še umetna za povrh. Če me že kdo vpraša, meni ona ni bila nikoli všeč, ne po obnašanju (keš p.: Zidar, poročen Mitja- a je ni žena naročila, da mu je pela za rd?,…), ne po izgledu, sploh pa ne po govoru in petju. Zdaj pa prav v redu zgleda, vsega ostalega se pa pač ne da spremenit.

je klasična plastična baba. kot tiste v Sežani.
Če je to sedaj norma lepote, tudi prav.
Ekološko pa ravno ni.
A krematorije so že kaj prilagodili, glede na to, da kmalu ne bodo več kurili bioloških odpadkov, ampak predvsem plastiko?

Zgleda boljše kot pri svojih 20-ih, 30-ih. Pa še marsikatera druga. Kirurgi šišajo mati naravo!

Saj ona je stara 33. Že 30 let.
Pa dva leva profila ima. Edina v Sloveniji. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ah dajte no, marsikatera bi lahko zgledala tako,
če bi si lahko privoščila dati toliko, “NASE, VASE IN ZASE”
kot ima možnost dat ona. ☻☻☻

==================================================== Bogat si šele takrat, ko imaš nekaj, kar se ne da kupiti z denarjem.

Izgleda veliko boljše kot pred 20 ali 30 leti. Zahvaljujoč kirurgom. Temu se ne da reči, da vsak dan boljše izgleda ;). S kirurgi pa ima veliko več sreče kot MM, to je res. Ji čisto privoščim, če se tako boljše počuti.
Alkoholičarka? Še nisem slišala. To sicer nič ne pomeni.
Stara je tudi že precej čez 50. Res je lepo popravljena.

Ona ni stara 60, ampak 30 let.

New Report

Close