Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Švedska letos že 138 bombni napad

Švedska letos že 138 bombni napad

Levičarji pa še naprej vpijejo odprte meje…

švedom ni treba v nato.vojska naj doma počisti sranja

Danes Švedska, čez deset let Slovenija. Migranti se združujejo v tolpe, tako so močnejši. Iščejo svoj teritorij, niso to neki hlapčki, to se bodo borili do konca, še med sabo. Tudi med sabo se tepejo, borijo se za svoj položaj v družbi. Ne bodo na sociali, to bodo kriminalne tolpe. Ali bodo hkrati na sociali in na kriminalu.

Odgovor na objavo uporabnika
Vedežujem, 02.10.2023 ob 15:14

Danes Švedska, čez deset let Slovenija. Migranti se združujejo v tolpe, tako so močnejši. Iščejo svoj teritorij, niso to neki hlapčki, to se bodo borili do konca, še med sabo. Tudi med sabo se tepejo, borijo se za svoj položaj v družbi. Ne bodo na sociali, to bodo kriminalne tolpe. Ali bodo hkrati na sociali in na kriminalu.

Mi ne rabimo migrantov, imamo že lastne kriminalne tolpe, ki se imenuje politična oblast..

Tudi po Sloveniji se prosto sprehajajo in vozijo po Ac, polno ilegalcev je vse povsod, kriminala pa tudi vedno več in več…

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 02.10.2023 ob 15:27

Mi ne rabimo migrantov, imamo že lastne kriminalne tolpe, ki se imenuje politična oblast..

Vendar nihče nas ne bo vprašal kakšne so naše želje, ker smo nepomembni, tudi, če jutri izginemo. Mi smo raja, ki plačuje ceno vseh neumnosti, ki jih politika rodi, tudi, če so nam v škodo.

Švedska je postala multikulti greznica…že pred več kot 15 leti. Zdaj intenzivno zamaka in se razliva…

New Report

Close