Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne strinjam se z njo

Ne strinjam se z njo

Imam prijateljico, srednjih let, situirana, fajn ženska, ker jo je mož varal, se je ločila. Ima dve najstnici. Do tu vse ok. Pred leti je spoznala prijatelja mojega partnerja, ki ga je očitno udarila kriza srednjih let. Poznam ženo. Je zelo fajn, sta pa imela takrat krizo. In prijatlca mi je čez nekaj časa priznala, da šmirata. Tudi ona si je obupno želela nekoga in je v njem videla rešitev. Tip dobro zgleda, ima ugled, denar.  Pritiskala je nanj, naj pusti ženo. Čez nekaj časa je on ženi povedal in mojo prijateljico prosil, naj jima da mir, da rešita zakon. Res ima rad ženo,  žal mu je. Zdaj pa se je prjatlci čisto zmešalo. Grozno je užaljena, kar naprej ga klicari, se vozi mimo njihove hiše, poizveduje, zadnjič je celo rekla, da ji je žena speljala njenega tipa in da bi jo najraje povozila. Sploh je ne poznam več, gluha je za vse pogovore, ne vidi, da je ona razdirala zakon. Srsm me je, da je moja prijateljica.

Na tvojem mestu bi jo dala v hladilnik.Se pravi….povedala bi ji svoje mnenje, nato se ne bi več odzivala na njene telefonske klice.Ker na koncu boš še ti ta usrana in ta grda, ker potem pravijo: Isti ptiči letijo skupaj.Popolnoma se distanciraj.

To so te zmešane egistične ženske, ki ne znajo biti same. In se jim utrga, kao ful zaljubljene ma ja.

Odgovor na objavo uporabnika
Prijateljica posesivne ex ljubice, 04.10.2023 ob 13:05

Imam prijateljico, srednjih let, situirana, fajn ženska, ker jo je mož varal, se je ločila. Ima dve najstnici. Do tu vse ok. Pred leti je spoznala prijatelja mojega partnerja, ki ga je očitno udarila kriza srednjih let. Poznam ženo. Je zelo fajn, sta pa imela takrat krizo. In prijatlca mi je čez nekaj časa priznala, da šmirata. Tudi ona si je obupno želela nekoga in je v njem videla rešitev. Tip dobro zgleda, ima ugled, denar.  Pritiskala je nanj, naj pusti ženo. Čez nekaj časa je on ženi povedal in mojo prijateljico prosil, naj jima da mir, da rešita zakon. Res ima rad ženo,  žal mu je. Zdaj pa se je prjatlci čisto zmešalo. Grozno je užaljena, kar naprej ga klicari, se vozi mimo njihove hiše, poizveduje, zadnjič je celo rekla, da ji je žena speljala njenega tipa in da bi jo najraje povozila. Sploh je ne poznam več, gluha je za vse pogovore, ne vidi, da je ona razdirala zakon. Srsm me je, da je moja prijateljica.

Ta je dobra…zena ukradla …

Ljubica od mojega bivsega delala kao samomor,ker se ni hotel locit…( ker je bivsi kar premozen-njej so grozili z odzemom premozenja-banka) ….jaz zakona nisem zelela resavat..enkrat vara vedno vara…..

Zdaj veselo mece ven denar…naj ga..ni moj…

Bom takle napisala…ce prijatelj ima  tako grozno rad zeno…zakaj vara…

Ce imas nekoga rad…ni sans…da varas…

Jaz varanje ne oprostim..ni sans

Tudi jaz menim, da se ogradi od nje. Mogoče bo še tebi speljala partnerja. Pri taki nikoli ne veš.

Za njenega ljubčka pa upam, da bo rešil zakon, zgleda da ima res v redu ženo in upam, da jima uspe.

… sem ljubica. Ni me zavajal, povedal, da ima svoji ženo se vedno rad, ampak je na njega pozabila. Skrbi samo še za otroke, starega dedka, vedno je namrgodena, ni ji do sexa, nikoli ga ne pohvali, ni ji za družbo… Saj se mi smili, ampak tudi jaz mu počasi mešam glavo, pogovarjava se, da bi se preselil k meni. Počasi postaja moj… Sama si je kriva. In ne, ne bi ga zlahka izpustila iz rok.

Tudi jaz, 04.10.2023 ob 15:43
    … sem ljubica. Ni me zavajal, povedal, da ima svoji ženo se vedno rad, ampak je na njega pozabila. Skrbi samo še za otroke, starega dedka, vedno je namrgodena, ni ji do sexa, nikoli ga ne pohvali, ni ji za družbo… Saj se mi smili, ampak tudi jaz mu počasi mešam glavo, pogovarjava se, da bi se preselil k meni. Počasi postaja moj… Sama si je kriva. In ne, ne bi ga zlahka izpustila iz rok.

Zakaj sploh hočeš moskega ki ima rad drugo?

Na tvojem mestu bi se čisto distancirala od nje. Ne bi ji niti povedala svojega mnenja, ker ga itak ne bo upoštevala. Pusti jo, naj se smeši, bezlja naokoli in vohlja za tem moškim. Blokirala bi vse možne komunikacije z njo in konec komedije.

Če bi me slučajno vpraša, zakaj ali čemu, bi ji povedal, da s kurbami nočem imeti nobenega opravka. Samo to in dovolj bo!

Ona je razdirala zakon? Saj sploh poročena ni!

Sploh veš avtorica kaj pišeš?!?

Zakon lahko razdre samo tisti, ki je poročen. V tem primeru tvoj prijatelj, ki veselo skače čez plot!

Opravljivke, 04.10.2023 ob 15:54

Na tvojem mestu bi se čisto distancirala od nje. Ne bi ji niti povedala svojega mnenja, ker ga itak ne bo upoštevala. Pusti jo, naj se smeši, bezlja naokoli in vohlja za tem moškim. Blokirala bi vse možne komunikacije z njo in konec komedije.

Če bi me slučajno vpraša, zakaj ali čemu, bi ji povedal, da s kurbami nočem imeti nobenega opravka. Samo to in dovolj bo!

In kaj je potem moški, če je ona kurba? On je POROČEN in če sem razbrala prav je ona samska. Dvomim, da ga je kar posilila, al pa je bogi revček se spotaknil in padel s tičem lih na njo

2ženski in ena bolj zmešana od ta druge😂

Jaz pa občudujem ženo. Verjetno ji ni lahko in verjetno se morata oba truditi za zakon. Tudi to, da je mož priznal verjetno kaže, da mu je žal.  Nista v lahki situaciji. Ljubica pa se verjetno res počuti izdana. Vsi so v dreku iz katerega se morajo izkopati. Nora situacija.

Zamenjaj z njo za kakšen mesec, skrbi za otroke in ostarelega dedka, medtem pa naj se dec goni naokoli. Potem nam pa pridi povedat, kako namrgodena si.

Anonimno 9155, 04.10.2023 ob 16:28

In kaj je potem moški, če je ona kurba? On je POROČEN in če sem razbrala prav je ona samska. Dvomim, da ga je kar posilila, al pa je bogi revček se spotaknil in padel s tičem lih na njo

Babjak. Ženska, ki se ceni se ne bo spuščala v kurbarijo s poročenim. Sploh, ker je sama izkusila, kakšne bolečine to povzroči v družini.

Naj jo zagovaja kdor jo hoče, ceš ona ni bila poročena. Ja ni bila, je pa VEDELA, da je on poročen.

Maščevalna egoistka, ki je svoje maščevanje usmerila v napačnega.

Amen!

Krivec602, 04.10.2023 ob 16:27

Ona je razdirala zakon? Saj sploh poročena ni!

Sploh veš avtorica kaj pišeš?!?

Zakon lahko razdre samo tisti, ki je poročen. V tem primeru tvoj prijatelj, ki veselo skače čez plot!

Seveda je ona razdirala zakon.

Kaj se ima za vtikat med zakonca??

Poročene ljudi se pusti pri miru. Ne vsiljuje se,  ne namiguje,  ne daje opolzkih opazk.

Saj poznamo takšne ženske, ki rinejo v poročene moške. To jim je prav izziv, tekma.

Češ. jaz sem boljša od te ženske. Bom dokazala tako, da ji speljem moža.

Verjetno se boji, da bo ostala sama, verjetno se je zaljubila, če ga je 1x dobila, misli, da ga bo še 1x. Verjetno pa ne razume, da se je on odločil. Če je priznal ženi in gre zdaj skozi ves drek po priznanju, se ne bo vračal nazaj. Ne vem, kaj ti svetovati. Verjetno se je boljše umakniti.

Citiram osebi tudi jaz v kolikor ne citira

Pozabi sanje… dokler žena ne ve, postaja tvoj, seveda, ker mu daješ vse kar potrebuje. Če žena izve zate in ugotovi, da bi pa vseeno rada rešila zakon in prizna da je kriva tudi ona, in se bo potem obnašala kot sedaj ti… ga lahko pozabiš.

Verjemi da je tako. In kaj bi naredila? Nič, če ga ljubiš mu lahko le srečo zaželiš. Za kako pozabiti in preboleti, to pa sem jaz najmanj primerna oseba.

Vso srečo, tako ali drugače.

ženska je doživela usodno privlačnost, zadelo jo je kot strela iz jasnega neba…, verjetno ji pride že ko vidi tega tipa v svoji bližini, doživet tako žensko ej za moškega ..carsko….., tip je moški,  mojster.. no takega moškega mojstra pa lahko naredi samo ena ženska, ki mu nudi vse kot prava ženska takrat ko je v vezi pred novo partijo, žensko in pol novi partiji tak tip sesuje ritem življenja, sistem življenja, pamet..

ja, čist komot lahko reče, ta prijateljica od avtorice teme, da ji je njegova žena ukradla tipa, ko je ženi tip priznal kaj se dogaja…, ljubica je bila prepričana, da se bo ločil..,  ker sta ona dva doživljala sexualno bum bum žensko/moško nirvano… in se jima je poklopilo vse takrat ko sta bila skup kot se more.. ko ata na mamo..

vseeno, avtorica, če ženska to dela, kar dela.. se je od take osebe treba umaknit.., bronhi.., lažje se diha…

Sama je občutila težo bolečine, ki jo prinaša varanje in ona hladnokrvno to naredi drugi.

Distanciraj se.Se zna zgoditi,da boš ti kriva

KAj se sekiraš? babi se je odpeljalo, ni to tvoj problem. Če te ne posluša, pa sploh nisi ti kriva. Probaj jo malenkost zamotit, zravn se ji pa nasmej malo, ker to kar dela je bolj smešno kt kaj drugega, vemi jo kot zabbavo. sej druzga ne morš.

Čist se je zaljubila očitno.. pred leti si napisala ga je spoznala in sta šmirala zdaj se ji je pa odpeljalo..koliko časa sta šmirala..kdaj sta nehala če si ji zdaj odpeljalo….mogoče ji je preden se je spravil z ženo kaj obljubljal ne vem..

Bodi pozorna na njo kaj govori in dela, da boš lahko ukrepala če se ji res odpeljalo..  če jo boš odrinila od sebe bo mogoče še slabše ker je izgubila še tebe,ki ti je zaupala..

Vbistvu ni ona razdirala ga je on!!! Vprašanj je kaj ji je obljubljal da je tako kot je. Jaz vedno pravim da je najbolj kriv tisti ki ima partnerja in vara… Ker povavadi laže dvema

Anonimno 2904, 09.10.2023 ob 12:59

Vbistvu ni ona razdirala ga je on!!! Vprašanj je kaj ji je obljubljal da je tako kot je. Jaz vedno pravim da je najbolj kriv tisti ki ima partnerja in vara… Ker povavadi laže dvema

Ne vem, zakaj vedno zagovarjate tistega, ki je ni bil poročen, je pa VEDEL za drugega, da je.

Moje mišljenje je takšno, da je kriva ravno toliko, kot on. Zdaj se pa še smeši naokoli in leta za njim. Celo obsoja prevarano ženo, ki je vse potrpela in poskuša skupaj z varalico rešiti zakon. Ne bluzite in ne govorite, da je ona čista ko suza. Ni, ista je kot on. Če ti nekaj veš, pa greš egoistično preko vsega, nisi vredna piškavega groša.

Kaj niso vedno rekli, da je tist, ki krade, enako kriv, kot un, ki drži vrečo?

Pri meni popolnoma isto….

Me je prevzela tako da se lahko zahvalim svoji ženi ki me nikoli ni marala…..

New Report

Close