Dvoličnost Pirc – Musarjeve – ” neprimerna komunikacija”
Iz kabineta predsednice so po dogodku sporočili, da so Štigličevo razrešili, in kot razlog navedli “neprimerno komunikacijo” članice, argument, ki ga Štigličeva razume, a se z njim ne strinja.
A kot pojasnjuje Sara Štiglic, sama pri razhodu ni dobila možnosti za diskurz s Pirc Musarjevo. “Po seriji zapisov na družbenem omrežju sem kontaktirala urad predsednice, kjer so me obvestili, da bom najverjetneje razrešena. Prosila sem za pogovor, da bi v tej zgodbi dobila tudi svoj glas, vendar pa te možnosti nisem dobila,” je povedala. Pozneje so jo le obvestili o njeni razrešitvi. Pirc Musarjeva je povedala, da so Štigličevo o odločitvi obvestili v torek.
Naj kura Musarjeva najprej pospravi pred svojim pragom
voluharica, 04.10.2023 ob 17:56
Iz kabineta predsednice so po dogodku sporočili, da so Štigličevo razrešili, in kot razlog navedli “neprimerno komunikacijo” članice, argument, ki ga Štigličeva razume, a se z njim ne strinja.
A kot pojasnjuje Sara Štiglic, sama pri razhodu ni dobila možnosti za diskurz s Pirc Musarjevo. “Po seriji zapisov na družbenem omrežju sem kontaktirala urad predsednice, kjer so me obvestili, da bom najverjetneje razrešena. Prosila sem za pogovor, da bi v tej zgodbi dobila tudi svoj glas, vendar pa te možnosti nisem dobila,” je povedala. Pozneje so jo le obvestili o njeni razrešitvi. Pirc Musarjeva je povedala, da so Štigličevo o odločitvi obvestili v torek.
Naj kura Musarjeva najprej pospravi pred svojim pragom
pa kaj je s tabokaj ima ena smrklja za trgati stvari… pa nikakor ne podpiram teh norcev, ki nasprotujejo splavu… meni je bilo njeno ravnanje cisti vandalizem, ce bi se odlocla, bi lohka tud focala folk…. musarjeva je naredila prav… ne more se tako obnasati nekdo… lahko ona pojasni karkoli in sta se pogovorili je povedala predsednica, ampak to ne spremeni dejstva da je dolzna odgovarjati za dejanje
hmnja hm, 04.10.2023 ob 21:27
Imamo predsednico, ki je nestrpna do tega, da njeni zaposleni izražajo svoja prepričanja.
Upam, da jo bo punca tožila.
a uničevanje tuje lastnine in vandalizem je izražanje svojega mnenja… a pol lohka zdej en k teb pride in ti bajto razbije in bog ne daj da ga ustaviš po tvoji bebavi logiki, ker je to nestrpnost do izražanja njegovega mnenja… mater kaj vam je folk…
a ste vedn tak manipulativni… svobodno izražanje tvojega mnenja se konča če uničuješ tuje stvari in zganjaš vandalizem.