Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a lahko tožim zaradi tega influenserko

a lahko tožim zaradi tega influenserko

Nej razložim …sledim eni, ne bom imensko (še). Je iz stroke nekako, se pravi je nek verodostojen vir info.

Svetovala je visoke odmerke D vit (to se je dogajalo dve leti nazaj) in jaz sem posledično zaradi tega dobila zdravstvene težave, pa ne bom razlagala kaj vse… je pa potrjeno, da zaradi previsokih odmerkov.

Naj povem, da sem v temčasu 2x kontrolirala D vitamin tudi na v laboratoriju.

Torej, je kdo tu, ki ve, ali lahko jaz tožim to osebo?

Ha, ha, ha, influenserka pa verodostojni vir. Da dol padeš.

Ja, od kod si pa ti padla? Oz koliko si stara? A vse verjameš kar prodajajo influenserji..

Za slovenske “influencerke” bi bilo bolje, da se ukvarjajo s prostitucijo, ali da odprejo vsaj profil na Only Fans.

No, nekatere ga zagotovo imajo…

Imam podobno zgodbo z uporabo eteričnih olj. Sledim nasvetom v eni skupini, pa so se mi pojavile zdravstvene težave. Kaj lahko naredim? Sicer ni bila influencerka, je več oseb vpletenih.

Kaj pa bi rad iztožil od brezposelne punčke? En del njenega socialnega transferja?

No šalo na stran …vsi lahko pademo pod kak vpliv.

Mislim, da so vse te influenseke kar dobro zaščitene in dvomim, da lahko kaj iztržiš. Po moje je fajn se obrniti na odvetnika.

Upoštevat nasvete nekoga, ki ni iz stroke … vsak zase že ve. Čeprav bi verjetno “influencerji” rabili kak reality check – če talajo nasvete iz področij, za katere nimajo strokovne izobrazbe in znanja … mogoče jim ne bi škodila kaka odškodnina. Preveri pri kakem pravniku.

Ja mene tudi to zanima, ker eni kar tako lepo flancajo nasvete okoli, p as tem delajo škodo. Bi jih moral en utišat

Pozdravljeni,

vsi, ki se jim spreminjajo pravice, imajo možnost zahtevati svojo pravico, žal ponavadi najlažje s pomočjo odvetnika. Če imajo zaposleni sklenjeno zavarovanje pravna zaščite, je to zanje brezplačno- https://priporoca.zurnal24.si/kako-do-odvetnika-za-ceno-kosila/

Nasveti odvetnika, spori z delodajalci, spori z zavarovalnicami, družino, zahtevanje primerne odškodnine in še mnogo drugih primerov, povzročajo visoke stroške. Zavedamo se, da so odvetniški in sodni stroški visoki, zato vam ponujamo rešitev – zavarovanje ARAG- ki ga pa morate skleniti pravočasno.

S sklenitvijo zavarovanja ARAG boste prihranili ter se zaščitili. Tega se zaveda že veliko strank, skoraj 80.000, ki so že sklenili zavarovanje pri zavarovalnici ARAG.

Pobrskate lahko tudi po naši spletni strani: https://www.arag.si/zavarovanje-pravne-zascite/

V kolikor bi želeli skleniti zavarovanje, to najlažje storite tukaj: https://www.arag.si/sklenitev-zavarovanja/

V kolikor pa imate dodatna vprašanja, smo vam na voljo tudi na 080 30 16.

ARAG zavarovalnica pravne zaščite

Odgovor na objavo uporabnika
LEA170, 05.10.2023 ob 10:46

Imam podobno zgodbo z uporabo eteričnih olj. Sledim nasvetom v eni skupini, pa so se mi pojavile zdravstvene težave. Kaj lahko naredim? Sicer ni bila influencerka, je več oseb vpletenih.

Za eterična olja se ve, da znajo bit problematična.

Kar se tiče D vitamina, a ni tako, da težko predoziraš?

Ja glupost se vedno plača. Drugače pa ne ne moreš tožit, razen če je tudi ona tako glupa da nima opozorila da niso strokovni nasveti to.

arag, 05.10.2023 ob 10:55

Pozdravljeni,

vsi, ki se jim spreminjajo pravice, imajo možnost zahtevati svojo pravico, žal ponavadi najlažje s pomočjo odvetnika. Če imajo zaposleni sklenjeno zavarovanje pravna zaščite, je to zanje brezplačno- https://priporoca.zurnal24.si/kako-do-odvetnika-za-ceno-kosila/

Nasveti odvetnika, spori z delodajalci, spori z zavarovalnicami, družino, zahtevanje primerne odškodnine in še mnogo drugih primerov, povzročajo visoke stroške. Zavedamo se, da so odvetniški in sodni stroški visoki, zato vam ponujamo rešitev – zavarovanje ARAG- ki ga pa morate skleniti pravočasno.

S sklenitvijo zavarovanja ARAG boste prihranili ter se zaščitili. Tega se zaveda že veliko strank, skoraj 80.000, ki so že sklenili zavarovanje pri zavarovalnici ARAG.

Pobrskate lahko tudi po naši spletni strani: https://www.arag.si/zavarovanje-pravne-zascite/

V kolikor bi želeli skleniti zavarovanje, to najlažje storite tukaj: https://www.arag.si/sklenitev-zavarovanja/

V kolikor pa imate dodatna vprašanja, smo vam na voljo tudi na 080 30 16.

ARAG zavarovalnica pravne zaščite

Vidim, da imamo strokovnjake…

Če vas prav razumem, lahko kdorkoli sklene pri vas neko zavarovanje, ki mu omogoča reševanje takih zadev, kot jih je izpostavila avtorica?

Ne razumem ravno najbolje, ti bi tožila influenserko, ker si jemala po njenih navodilih dopolnila?

Poznam eno od naših vplivnic in ti povem, da so zaščitene ko kočevski medved.

govoriš o antiage….?

dvomim, da ti bo kaj ratalo

Tožiš lahko kogarkoli in za karkoli, žepi odvetnikov bodo hvaležni. Dvomim pa, da bi s tožbo uspela. Ne vem, kako bi bil lahko nek xy človek kriv, če si ti neumna?

Odškodninska tožba, če te prav razumem. In za koliko bi jo tožila?

A veš, s čim med drugim pobijajo podgane in miši? Ja, tudi z D vitaminom. Z velikimi količinami, seveda. No, zdaj veš, da vsakemu traponu, ki ti nekaj prodaja, pa tudi ni treba nasedati.

Tožiš pa seveda lahko, kot so že rekli. Kaj dosti pa najbrž ne boš dosegla.

Če ni bila poslovna storitev, z računom za npr svetovanje – mislim da ne bo šlo.

Lahko pa ostalim malo pomagaš tu in poveš več; Kakšne doze so bile da je bilo preveč in kaj so ti povzročile?

Anonimno 10603, 05.10.2023 ob 10:37

Nej razložim …sledim eni, ne bom imensko (še). Je iz stroke nekako, se pravi je nek verodostojen vir info.

Svetovala je visoke odmerke D vit (to se je dogajalo dve leti nazaj) in jaz sem posledično zaradi tega dobila zdravstvene težave, pa ne bom razlagala kaj vse… je pa potrjeno, da zaradi previsokih odmerkov.

Naj povem, da sem v temčasu 2x kontrolirala D vitamin tudi na v laboratoriju.

Torej, je kdo tu, ki ve, ali lahko jaz tožim to osebo?

če si plačala za nasvet bi jo lahko tožila, če si samo nekaj prebrala pa ne, ker se moraš vedno posvetovati s svojim zdravnikom, ali farmacevtom. Marsikaj piše na netu, kamilice preprečijo rak, koprivni čaj prepreči raka na ledvicah, bučne peške preprečijo raka na prostati… in to so zapisi vsaki dan na več spletnih straneh. Rajši toži Janševo vlado in predsednico komisije za COVID19, ki so javno vsaki dan 1000 krat Slovencem sporočili, da so cepiva varna, da so preizkušena da preprečijo okužbo…. no danes vemo da so bile vse to navadne USRANE LAŽI in da se je zaradi zaupanja ljudi v “STROKO” cepilo 1.200.2000 Slovencev, mnogih med njimi danes ni več na tem svetu, mnogo jih je po različnih bolnicah, mnogo na bolniški, in mnogo jih težko hodi v službo, ker so bolni zaradi tega prekletega cepiva. Ti pa sprašuješ, če lahko nekoga tožiš, ker so to pač nekje brezplačno prebrala….brezplačno ti je tudi JANŠEVA VLADA servirala LAŽI!!

Poleg tega, se D vitamin skladišči v jetra in ko smo na morju, ko se celi dan podimo po soncu, kopamo, sončimo, dobimo dnevno tudi po 200.000 IU,  IE …. dnevna doza, ki jo medicina predlaga pa je 800 IU, torej kaj boš zdaj tožila Golobovo vlado, ker ni razprla marele, da tebe nebi zadel D vitamn?

Avtorica…a nisi prebrala tisti miniaturni  drobni tisk….verodostojna influencarka..ki ima kokosjo pamet..joj joj

a je tista zdravnica?

s tožbo škoda zapravljati časa…

če je ona, je pa težka za poppp… ona ima vse prav vse mora biti po njeno… če poveš svojo izkušnjo, da tvoje telo reagira drugače, itd… ne bo priznala, sploh nima posluha…  če je ona, če jo daš na ignor, ne bo težav…

sicer pa nasvet  sebe poslušaj… uživaj d vitamin tako kot tebi najbolj ustreza…

jaz sem tudi ugotovila da mi dodajanje solo teh vitaminov ni ok… ne ustreza mojemu telesu, ekstra raje pazim da zaužijem vitamine s kakšnimi živili, ki so ekstra bogata z določenimi vitamini – npr. kot so razna semena, alge, kakšna olja hladno stiskana, sokovi itd…. za d vitamin pa kupujem npr. riževo mleko z dodanim d in podobno… se pa ne doziram z njim, sploh ne solo z dodatki in tabletami

jaz se izogibam temu sploh da bi tablete žrla  – še posebej pa ne teh dodatkov v tabletah – vse kar je tableta je za jetra neka kemija in obremenitev,da telo to predela… edino kar občasno vzamem od tablet so kakšni pro, prebiotiki za vzpostavitev ali varovanje črevesne flore če je potrebno, sicer raje uživam probiotike v hrani in prebiotike tudi.

to kar se je razpaslo s temi tabletami in dodatki je po mojem bolno in ni zdravo – to je tudi sama kemija.

Še malo dr. Fičferičke poslušajte, boste kmalu zdrave. Pol ko mal pavzirate, se bo vse zglihal, nč bat 😆😅🙃☺️☺️☺️ Pa že za osnovni c vitamin je jasno, da če vsaj eno limono brez cukra stisneš, pa kako sadje še poješ, pa kaj zelenjave, da ne rabite pol še pol lekarne pokupiti z raznoraznimi pripravki, dopolnili. In je čisto jasno, da nekdo, ki je fizično aktiven potrebuje več xy kot tisti, ki se iz stola na kavč preseda. Neverjetno kako vam to uspe. In kako misliš tožbo sestaviti? Na sodišče moraš it s konkretnim zahtevkom ter ciljem, kaj sploh želiš doseči. Pa pripravi tošl že na začetku, če si za vitaminske premalo zapravila.

Preveri pri Arag preden vložiš celo premoženje, poetm bos pa videla, kaj boso rekli.

Sicer pamislim, da nam vsem manjka kritičnosti ko poslušamo nasvete. Ne si prevec gnati k srcu, ce si nasedla.

New Report

Close