Zaradi moževe slabe hidravlike sem prikrajšana
Kaj če nikoli več ne bom imela spolnih odnosov? Možu njegova hidravlika ne deluje več najboljše. Cca 5 let je to vse skupaj umiranje na obroke. Parkrat na leto usliši mojim željam in takrat joka kako težko je to, če je vse mehko. Meni se ne zdi mehko, ni več tako kot včasih, ni pa mehko. Zdravnik mu je predpisal tablete, zanje je plačal 50 eurov. Ne dovolim, da bi vzel, ker se bojim, da bi se mu kaj zgodilo. Rada bi vedela, če ima kdo tukaj, moški ali ženska, izkušnje z podobnim in kako je s temi tableti. Ko jih začne jemati jih potem mora dokler hoče biti spolno aktiven, se pravi vsakič pred akcijo? Jaz se imam še za mlado, mož je pred penzionom. Nočem, da nama bijejo zadnje minute v spolnosti. Novega si ne bi iskala, saj tega mojega ljubim. Skupaj sva 30 let. Ni mi, da bi on poskrbel samo zame. Kdaj običajno pride pri moškem do upada spolne moči, ker nekaj so članki, drugo pa je realnost.
Kaj to pomeni mehko?
On pravi da je mehko, ti pa da niti ne!
Kaj pa če se je on tebe samo naveličal?
Sej če je tik pred penzionom niti ni tako mlad a tudi ne tako star. So pr 45 že mehki in to za prav.
Jest sem pr 60 in res ni več vedno tak kot še pred petimi leti a je še vedno super in seksam če se le da vsak dan! Ravno v petek popoldne z ljubico, zvečer doma z ženo in spet zjutro še enkrat z ženo.
Mogoče pa nima niti več želje po seksu, torej nima libida in tukaj moraš nastopiti spet ti s seksi obnašanjem, mogoče perilom, drugimi kraji npr. tudi tam kjer bi vas lahko kdo zalotil bi lahko bilo zelo vznemirljivo.
Pač ja poskusi!
Koliko sta pa res stara?
😉Anon🥳, 09.10.2023 ob 09:50
Kaj to pomeni mehko?
On pravi da je mehko, ti pa da niti ne!
Kaj pa če se je on tebe samo naveličal?
Sej če je tik pred penzionom niti ni tako mlad a tudi ne tako star. So pr 45 že mehki in to za prav.
Jest sem pr 60 in res ni več vedno tak kot še pred petimi leti a je še vedno super in seksam če se le da vsak dan! Ravno v petek popoldne z ljubico, zvečer doma z ženo in spet zjutro še enkrat z ženo.
Mogoče pa nima niti več želje po seksu, torej nima libida in tukaj moraš nastopiti spet ti s seksi obnašanjem, mogoče perilom, drugimi kraji npr. tudi tam kjer bi vas lahko kdo zalotil bi lahko bilo zelo vznemirljivo.
Pač ja poskusi!
Koliko sta pa res stara?
Ja, pripelji mu eno mlado, da jo napiči pa tako preveri, če hidravlika res ne dela več oz., da se ni naveličal tebe.
Ženska pravi, da bi ona seksala on pa noče??? Kaj je tu narobe z moškimi…pač noče, natanko kot 95 procentov žensk v zakonu, nočejo, ne ljubi se jim, ne znajo doseči orgazma, so pač zanič al pa slabo izgledajo. In tudi zate niso krivi moški, če te noben še pogleda ne 🙂 poglej se v ogledalo ali posnemi in poslušak…..
Z leti začne upadati testesteron, še posebno ko je moški pretežno priklopljen na alkohol, kavč in sladkarije. Fizičarji z gradbišča imajo verjetno manj težav, ker ne pijejo alkohola in ves čas vrtijo kramp. So znanstveniki ugotovili, da sekanje drv s sekiro krepi testesteron.
Je pa tako, da moški in ženska nista kompatibilna skozi celotno življenjsko obdobje. Sem gledal dokumentarec o obrezovanju mladih deklet v Afriki. To je tam čisto nekaj normalnega v populaciji. Ko so vaško starešino vprašali, čemu je potreben ta grob poseg v žensko telo, je preprosto pojasnil: Mlad moški lahko obdela ženo, a z leti, ko mož ni več tako pri močeh, mu bo zagotovo neobrezana ženska zbezljala drugam. Njegovih besed ne bom nikoli pozabil.
Jaz sem se že sprijaznila, da nikoli več ne bom. Mož že tako ni imel nikoli visokega libida, po infarktu pred par leti je pa obup. Erekcija sicer je, ne kot v mladosti a dalo bi se. Ni pa želje. Bil je pri urologu in ima raven tostasterona na zelo nizki ravni. Dobil bi terapijo a je zaradi srca ne sme. Evo, tako je pri nas. Kadar se mi zahoče poskrbim sama zase a to ni to.
Težka situacija. Kakšen vibrator si omislite, pa naj si z njim pomaga.
enita973, 09.10.2023 ob 13:20
Jaz sem se že sprijaznila, da nikoli več ne bom. Mož že tako ni imel nikoli visokega libida, po infarktu pred par leti je pa obup. Erekcija sicer je, ne kot v mladosti a dalo bi se. Ni pa želje. Bil je pri urologu in ima raven tostasterona na zelo nizki ravni. Dobil bi terapijo a je zaradi srca ne sme. Evo, tako je pri nas. Kadar se mi zahoče poskrbim sama zase a to ni to.
obstajajo naravni pripravki, ki zvišujejo testosteron in ne bi bili škodljivi za srce. malo poguglajte, ni tako črnobelo..
09102023, 09.10.2023 ob 13:05
Z leti začne upadati testesteron, še posebno ko je moški pretežno priklopljen na alkohol, kavč in sladkarije. Fizičarji z gradbišča imajo verjetno manj težav, ker ne pijejo alkohola in ves čas vrtijo kramp. So znanstveniki ugotovili, da sekanje drv s sekiro krepi testesteron.
Je pa tako, da moški in ženska nista kompatibilna skozi celotno življenjsko obdobje. Sem gledal dokumentarec o obrezovanju mladih deklet v Afriki. To je tam čisto nekaj normalnega v populaciji. Ko so vaško starešino vprašali, čemu je potreben ta grob poseg v žensko telo, je preprosto pojasnil: Mlad moški lahko obdela ženo, a z leti, ko mož ni več tako pri močeh, mu bo zagotovo neobrezana ženska zbezljala drugam. Njegovih besed ne bom nikoli pozabil.
Torej bi bila po tvoje rešitev za moško nezvestobo kastracija vsakega moškega, ko opravi svojo reprodukcijsko funkcijo? Ali to velja le za ženske, ker one niso ljudje, ampak moška lastnina?!?
okno799, 09.10.2023 ob 12:36
Ko bodo moški nehali obtoževati žene (ženske) za svoje nesposobnosti in težave, bo svet postal čudovit.
Tko pa je navadno sranje. Vedno ženske za vse krive. Ma dejte no. Malo se v ogledalo poglejte!
Ha, Ha, ha….bravo za to izjavo, 100% resnica, bravo…
Ali je seks za tebe res samo not pa ven, pa to kako uro nabijanja? Žalostno. Tudi moja “hidravlika je že zdavnaj popustila, pa zato ni kriva žena. Sladkorna, visok pritisk, srce, prekomerna teža, pa še kaj bi se našlo. Z orgazmi nima težav ne ona, ne jaz. Je pač treba malo več truda, ročnega dela, se bo treba naučit o partnerjevem telesu in on naj se nauči, kako zadovoljiti žensko s prsti, jezikom. Pa kako igračko si kupita, dobijo se super straponi za oba, pol pa lahko skačeš tudi celo noč po njemu. Ko bo ugotovil, da te lahko zadovolji tudi drugače, mu bo samozavest spet zrasla, saj si ga s svojim nezadovoljstvom po vsej verjetnosti čisto v tla zabila. Včasih je dobro biti tudi z majhnim (mehkim) zadovoljen, sploh pri njegovih letih.