Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zelenski, prvič mi je tvoja izjava všeč

Zelenski, prvič mi je tvoja izjava všeč

celo verjamem ti.

siol.net/novice/svet/zelenski-rusija-zeli-sproziti-se-vojno-na-bliznjem-vzhodu-vzivo-617463

Rusija bo na koncu zakuhala 3. svetovno. Ni NATO bavbav, Rusov se je za bat. To so že naši pradedki pravili, kaj so Rusi spoznavajo tudi naivni dedci, ki so si jih pripeljali na domove. Na koncu bomo vsi pocrkali zaradi njih

Za vojno v Ukrajini si je Ukrajina sama kriva zaradi padjasenja z zda in eu, ki so ma vsak nacin rili v ukrajino. Odpiranje marsicesa tam in rinjenja v nato je rusom prekipel…

Vojne se vedno ustvarijo, ko veljaki zapravijo denar in so države vse po vrsti tik pred bankrotom. Tako njim pride prav in se vse po vrsti uniči, da jih mi ne sodimo. Ko je vse uničeno ljudje postanemo reveži brez vsega in tako nas lažje vodijo, brez, da bi bili oni kaznovani s strani ljudstva. Čudim se samo to, kako lahko greš ubijat nedolžne ljudi za takšne veljake. Tu bi bilo na mestu, da se upremo in vsi po vrsti nasprotujemo napotitev v boj. Naj se borijo tisti, ki so vojno začeli. Patriotizem nam ne bo pomagal, ker posledice bomo nosili samo mali ljudje, obogatili bodo pa samo vojni dobičkarji. Iz tega bi se lahko že nekaj naučili iz zgodovine. Takšne garniture, ki nam sedaj vladajo po različnih državah nimajo pojma kako naj rešijo to godljo, ko so zapravljali denar v času covida. Nekako bo treba zakriti sledi, kako so bili naivni in zapravljivi v nateganciji stoletja. Sicer že prej ni bilo rožnato, saj države so bile že tik pred bankrotih, vendar lepo so tiskali denar brez kritja in so še povečali dolgove držav. Sedaj druge ni kot, da ustvarjajo vojne in prikrijejo sebe in svojo nesposobnost. Tako nas čuvajo svoje ljudi, da začnejo sovražit vsakega pa četudi najboljšega soseda. To je čista manipulacija in mi rade volje zavedno ali nezavedno sodelujemo v njej. In to njim zelo paše. Nesposobneži bodo preložili bitko na nas, da jih potem mi rešujemo. Bi samo rekla, ne hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
nika222929, 10.10.2023 ob 08:36

celo verjamem ti.

siol.net/novice/svet/zelenski-rusija-zeli-sproziti-se-vojno-na-bliznjem-vzhodu-vzivo-617463

Multinični janšistični fašistični idiot spet na delu s širjenjem fašistične propagande.

robi9, 10.10.2023 ob 09:42

Multinični janšistični fašistični idiot spet na delu s širjenjem fašistične propagande.

Za robi:

Sem kar debelo pogledala, če prav vidim kaj je napisano. Omg res kaki bolani umi to lahko napišejo??!!

Dežurstva dopoldanska. Saj verjetno niti ne vedo, kaj sploh napišejo.

grenivka neprijavljena, 10.10.2023 ob 09:48

Za robi:

Sem kar debelo pogledala, če prav vidim kaj je napisano. Omg res kaki bolani umi to lahko napišejo??!!

Dežurstva dopoldanska. Saj verjetno niti ne vedo, kaj sploh napišejo.

To je tako bolano in fuknjeno, da si normalen človek niti zamisliti ne more.

Zato pa je toliko sranja po svetu.

pod vsem tem skupaj je skoraj evidentno podpis zda, kaos v evropi, sedaj pa hodijo od industrije do  industrije v evropi ter jim ponujajo nemoralno visoke subvencije, da se preselijo v zda

najboj zanimivo pa je, da ne glede na to, kdo je v zda na oblasti, se plan ne spreminja

Resnica boli341, 10.10.2023 ob 09:40

Vojne se vedno ustvarijo, ko veljaki zapravijo denar in so države vse po vrsti tik pred bankrotom. Tako njim pride prav in se vse po vrsti uniči, da jih mi ne sodimo. Ko je vse uničeno ljudje postanemo reveži brez vsega in tako nas lažje vodijo, brez, da bi bili oni kaznovani s strani ljudstva. Čudim se samo to, kako lahko greš ubijat nedolžne ljudi za takšne veljake. Tu bi bilo na mestu, da se upremo in vsi po vrsti nasprotujemo napotitev v boj. Naj se borijo tisti, ki so vojno začeli. Patriotizem nam ne bo pomagal, ker posledice bomo nosili samo mali ljudje, obogatili bodo pa samo vojni dobičkarji. Iz tega bi se lahko že nekaj naučili iz zgodovine. Takšne garniture, ki nam sedaj vladajo po različnih državah nimajo pojma kako naj rešijo to godljo, ko so zapravljali denar v času covida. Nekako bo treba zakriti sledi, kako so bili naivni in zapravljivi v nateganciji stoletja. Sicer že prej ni bilo rožnato, saj države so bile že tik pred bankrotih, vendar lepo so tiskali denar brez kritja in so še povečali dolgove držav. Sedaj druge ni kot, da ustvarjajo vojne in prikrijejo sebe in svojo nesposobnost. Tako nas čuvajo svoje ljudi, da začnejo sovražit vsakega pa četudi najboljšega soseda. To je čista manipulacija in mi rade volje zavedno ali nezavedno sodelujemo v njej. In to njim zelo paše. Nesposobneži bodo preložili bitko na nas, da jih potem mi rešujemo. Bi samo rekla, ne hvala.

Ko bi le več ljudi po vsem svetu to spregledalo.

robi9, 10.10.2023 ob 09:50

To je tako bolano in fuknjeno, da si normalen človek niti zamisliti ne more.

Zato pa je toliko sranja po svetu.

BRavo za Robija in Grenivko.

Sta vse napisala kar bi napisala tud  sama 😛

V družbi je kakšnih 95% zabite hlapčevske črede, s katero je čisto preprosto manipulirati in voditi. Zato s to zabito čredo lahko počneš kar hočeš, ker je čreda podrejena medijski in politični avtoriteti in nima lastne zavesti in ne zavedanja o tem, kaj se s samo čredo dogaja.

Če recimo omenim, da je potrebno pobiti mafijo in psihopate, ki so na oblasti in čredo vodijo v prepad, me zabita čreda napade, da se to ne sme, ker je to nasilje.

Ko pa se zabita čreda med sabo pobija v vojni, pa to očitno ni nasilje in je to sprejemljivo za zabito čredo.

Zato zabiti čredi ni pomoči in so vojne nujne.

Mali zeleni spet scuva, glumac na celi crti, naivci nasedajo

Ena južna neprijavljena, 10.10.2023 ob 10:04

BRavo za Robija in Grenivko.

Sta vse napisala kar bi napisala tud  sama 😛

Pa to kar se tu gor napiše zblojeno in zlagano, prekaša celo vse gnile medije, še pop greznico. Najprej sem mislila da ti norci, ki hujskajo, da spijejo preveč šmarnice ali da imajo dober honorar. Zdaj pa vidim, da res razmišljajo izkrivljeno. In kot je Robi napisal, zaradi takih izkrivljencev je svet v totalnem sranju.

O članku pa no comment! Ta Zelenski izziva narod po svetu. Sploh se ne zaveda posledic. Samo enkrat ga bo uzela magla.

grenivka neprijavljena, 10.10.2023 ob 10:34

Pa to kar se tu gor napiše zblojeno in zlagano, prekaša celo vse gnile medije, še pop greznico. Najprej sem mislila da ti norci, ki hujskajo, da spijejo preveč šmarnice ali da imajo dober honorar. Zdaj pa vidim, da res razmišljajo izkrivljeno. In kot je Robi napisal, zaradi takih izkrivljencev je svet v totalnem sranju.

O članku pa no comment! Ta Zelenski izziva narod po svetu. Sploh se ne zaveda posledic. Samo enkrat ga bo uzela magla.

Nacista zelenskega so ustvarili Američani in oni ga bodo uničili, ko ga več ne bodo rabili, da igra njihovega klovna.

Za Grenivko

Itak.

Zelenca pa mislm, da, če ga ne bo likvidiru lastn narod, ga bodo Ameri. Tko kot vse ostale, ki jim naenkrat niso več odgovarjal. Najprej jih financiral, potem, ko jih niso več rabl pa likvidacija, so ratal teroristi, grožnja… 😀 primer Bin Laden, pa še je takih, ni on edini.

tak cvetober umov, a dlje, kot do tegale foruma, jim pa ne nese!

New Report

Close