Najdi forum

Splash Forum Politični čvek V Milanu je kar veselo – Alahu akbar

V Milanu je kar veselo – Alahu akbar

From Lampedusa to Milan, pro-Hamas Muslims destroy Israeli flag. They want Islamic Jhiad in Europe, send them to Gaza now. pic.twitter.com/RcqST62era

— RadioGenoa (@RadioGenoa) October 11, 2023

Zna biti še pestro. EU je odločno izjavila, da je na strani Izraela. In ta EU je polna protiizraelsko nastrojenih mladcev. Zdaj sežigajo izraelska zastave… V naslednji fazi bodo verjetno pomislili, da je prijatelj mojega sovražnika tudi moj sovražnik.

In glupa Evropa s svojimi kretenskimi voditelji si bo čisto sama kriva za vse prerezane vratove svojih državljanov. Kar smo želeli, to imamo. Uvažamo islamske kriminalce, torej se nimamo kaj za čudit, ko bodo tukaj v EU slej kot prej pokazali svoj pravi obraz.

Za kaj drugega je na žalost prepozno.

Fajonka bo to rešila z levo roko…

To so verski nacisti, ki se velijo genocida na Judi. Točno to gledate (sistemačno klanje civilistov kjer so vdrli v Izrael, vključno z obglavljeni dojenčkov), kdor pa tega ne dojame, je  žal neumen.
Muslimani niso nobene žrtve ampak verski nacisti, ki bijejo sveto vojno z genocidom nad drugimi, pa če so Izraelci ali kristajani ali Jazdi….
Spreglejte že enkrat.

Saj jih bo Golob legaliziral pa bomo potem še mi Slovenci lahko vpili Alah je velik.

…To so verski nacisti, ki se veselijo (trenutno) genocida na Judi…  Prejšnji teden so se veselili etičnega čiščenja Gorskega karabah… Tudi Indija ima stalne probleme z njimi,… pa povsod drugje tudi, samo izvemo ne..

New Report

Close