Najdi forum

Splash Forum Politični čvek A bo kdaj že konc tega sra.nja

A bo kdaj že konc tega sra.nja

Treba zdej preusmert pozornost svetovne javnosti od UA, kjer sta ZDA in EU poraženi. Ponavlja se UA/Rusija, sam da so drugi udeleženci in spet prodajanje enostranskih zgodbic.

Da greš na festival zravn zida največjega zapora na svetu, ob mejo z Gazo in zgodi se to. Direktna provokacija. In kaj sledi? Množičn poboj Palestincev.

Pa da ena najnaprednejših obveščevalnih služb na SVETU, MOSAD, spregleda kaj se prpravlja? Vam vse to ni nič čudn? So žrtvoval civiliste? Sama bi temu čist vrjela.
Pa za nevedneže, v Izraelu so glih potekal protesti prot njihovmu predsedniku in to je zdej čist voda na njegov mlin.

Kdaj bodo mediji kej poročal o ubitih…Palestinskih otrocih s strani Izraelcev?  Čist pristransk vse.
Mediji itak delajo svoje. Kažejo stvari kot bi hotl, da folk obsod sam 1 stran.
NOBEN NI NEDOLŽN.
NASILJE RODI NASILJE.

Itak so jih pa same laži. Kolikor je men znan, je Palestina okupirana od Izraela, ki ni niti obstaju kod država. Izrael je ustvarjen od Z in od takrat izvaja genocid nad Palestinci
In zakaj je tm vojna? Ker hočjo k seb vzet tist kar nikol ni blo njihovo.
Vse je to splaniran. Ameri in tud EU imajo  krvave roke, hočjo bit svetovni policaji.
Uničl so države teh “barbarskih”  muslimanov, pokradl vse, pobil, porušl, izzival vojne, da bi lahk črpal zastonj in kradl nafto in vse ostalo..uvajal kao eno njihovo demokracijo. Ko so vse osiromašl in pokradl, so se povlekl, pustil za sabo porušeno, uničeno, cel kup pobitih civilistov, otrok….

Kakšna propaganda, resno. Da se posname in vse ujame sam tist, kar eni strani odgovarja in se potem to potencira po vseh medijih.

Kje je obtožnca za Izrael pa njihovga predsednika za vojne zločine prot človeštvu? Ti matr kakšna DVOLIČNA svetovna politka. 

Dobro napisano. Pričakovan scenarij. Sem brala včeraj tudi, kaj je tam počela tista punca in kje je bila. Igrala se je svojim življenjem.

Zdaj pa pričakuj, da ti temo zbrišejo ali prestavijo v politični čvek. Tako gre to po novem.🙂

ŽIVOTINJEEEE!!!! SVE POBITI!!! ZEMLJOM SRAVNATI!!!!!

ANTISEMITIIIIII!

JEL PIŠE U BIBLIJII!!!!

ŽIVITE PO TEM!!!!

Ena južna, zdej je pa konc prijateljstva z Mery, vidim. Tule si pa čist na nasprotnem bregu kot ona.

P.S. po drugi strani pa tud mene zanima, od kdaj so ti všeč islamski skrajneži? Sej se valda dobr zavedaš, kaj bi musliči nardil s tako hudo bejbo kot si ti – k ma svoj mnenje, je odločna, samostojna, ni nobenmu tih, se oblači kot se sama hoče, vsacga si upa nadret in mu povedat svoje… A veš, kaj bi musliči s tabo nardili?? Pa nimam v mislih takih musličev, k so tvoji znanci in prjatli. Mal si slike trupel poglej od unih, k so bli na žurki… Posiljene, ubite nosečnice z ven iz trebuha potegnenim otrokom, z odsekanimi glavami… Svašta lahk vidiš na netu, je polno tega.

Če bi hoteli rešiti ta konflikt, ki se vleče že desetletja bi ga že rešili. Vsemogočni Izrael je imel veliko priložnosti in možnosti. ZN, ZDA in korupcija omogočajo, da se to ni nikoli rešilo in da Izrael počne vse v nasprotju z določili ZN. Agenda je, da se izvaja prikriti apartheid, genocid in postopoma zasede celotno območje…ker tako piše v prerokbah, svetih knjigah…to je stkano v skrajno desno politiko. Zato v tem konfliktu s tako agendo ne bo zmagovalca. Konflikt bo imel vse večje razsežnosti.

Čisto možno, da je bil false fag attack. Sice pa sem vesel, da je do tega prišlo, da je končno že posprav ta bližnji vzhod. Močno upam, da ga bodo res. Pol pa je treba še čistko naredit po zahodu, da se zasevke raka aka Allah Akhbar pospravi in trajno odstrani.

Mene sicer ne bi čisto nič motilo, če bi to naredili kar tako, brez “vzroka”, sam če je pa za boljše počutje bilo potrebno izvesti trenutno stanje, pa naj bo tako.

Odgovor na objavo uporabnika
Wake up, 11.10.2023 ob 10:42

Ena južna, zdej je pa konc prijateljstva z Mery, vidim. Tule si pa čist na nasprotnem bregu kot ona.

P.S. po drugi strani pa tud mene zanima, od kdaj so ti všeč islamski skrajneži? Sej se valda dobr zavedaš, kaj bi musliči nardil s tako hudo bejbo kot si ti – k ma svoj mnenje, je odločna, samostojna, ni nobenmu tih, se oblači kot se sama hoče, vsacga si upa nadret in mu povedat svoje… A veš, kaj bi musliči s tabo nardili?? Pa nimam v mislih takih musličev, k so tvoji znanci in prjatli. Mal si slike trupel poglej od unih, k so bli na žurki… Posiljene, ubite nosečnice z ven iz trebuha potegnenim otrokom, z odsekanimi glavami… Svašta lahk vidiš na netu, je polno tega.

A Islamski skrajneži? Zivotinje a? Divljaci?

Lej… druga stran je ista… sam da majo oni bolj sofisticirane metode…

In to konec prijateljstva? Sta mora da precuti nepravdu da bi ble kao prijateljce? Da se nebi grdo gledale? Popisam se ja na tako prijateljstvo?

Znaci stran se obrnit da bova prijatelja? 🖕🖕

Konflikti na tem delu sveta se vlečejo že več kot 2000 let. Mi je pa močno čudno, da Mossad niti kakšna druga obveščevalna služba ali izraelska vojska prej ni zaznala nobenih aktivnosti. Ob vsej najsodobnejši tehnologiji  iz satelita vidiš skoraj miš, ne opaziš pa nenavadnih premikov ob svoji meji? Organizirati festival miru ali karkoli drugega z množično udeležbo v neposredni bližini vroče meje se mi zdi vsaj malo neodgovorno, če že ne kaj več. Res idealna tarča, da se komu z druge strani strga. Izzivanje za napad, na katerega lahko odgovoriš s kontra ukrepi. Morda se motim in upam, da ni povezano, a zakaj je Golob le par dni prej govoril o legalizaciji migracij. Se je na tihem v vrhovih EU pričakoval nov val?

Halo to je ko pearl harbor…

Kolk borcev je prislo in da ni procurlo…

Kaksni musliči bedak? Vam že ven iz ušes lezejo musliči. Gre za zgodovinsko dolgoletno ozadje tega konflikta, ki je povezan z ZDA! Oni samo mešajo drek. In če ti kaj ni jasno, se pa ne upletaj v politične vsebine.

In kaj potem če ne bo všečna meri? 😃😃 moj bog kolk ste kmetavzarski .

Južna je zapisala dejstva, ne gre samo za musliče, gre za komplet vmešavanje držav v ta drek,!!

Ne pozabite, da je arabski napad financiral Putin, se ve, zakaj. V Ukrajini mu pač ne gre. Podobno je razmislil Hitler, ko ni zmogel zasesti VB. Si je rekel-bom pa napadel SZ in VB bo kapitulirala sama od sebe.

Vendar se tudi Putinu ne bo izšlo. Izrael, glavni branik Evrope pred Arabci bo zmagal.

Enako Ukrajina, branik Evrope pred Rusi.

Juzna zdej se pa punce ne bodo pogovarjale s tabo tolk da ves.

Nici vec naca pliatlca! Ja!!

Meri men je vseeno.

Tako il tako radis iza leđa… pises anonimno.

Boli me kurac model. Nimaš prav!

bozomon, 11.10.2023 ob 11:19

Meri men je vseeno.

Tako il tako radis iza leđa… pises anonimno.

Boli me kurac model. Nimaš prav!

Če že živiš na račun Slovenije in Slovencev, vsaj ne klamfaj po južnjaško v neki jugoslovanščini.

KVA VAM NI JASNO?

Muslimani hočejo iztrebiti Izraelce, točno tako, kot so prej iztrebili kristjane v Libanonu in zasužnjili ostale, v Siriji, Iraku, itd. itd. itd. V Turčiji so vse pobili leta 1915, do 3 milijione so jih zmasakirlai v 3 genocidih.

Znanost črno na belem pove, da je islam slabši od nacizma in črno na belem smo videli, da je res. Muslimani so obglavljali dojenčke, pobijali vse, stare, mlade, otroke, rezali vratove otrokom, vključno s psi in mački.

Samo idddiot še ne vidi, da je Hitler delal točno to, kar delajo muslimani že 1400 let.

NE NEHAJO napadat, dokler ne iztrebijo vseh drugih – KER JIM SVETA VOJNA tako naroča.

V sosednjem LIbanonu so naredili uspešni masaker, zato je to, kao ok.
Izraelce pa masakirajo že stalno,…. ampak boli jih to, ker jih ne morejo iztrebiti.

NEHAJTE NASEDAT neumnim ljudem! dr. Bill Warner je znanstvenik in je dokazal, da je islam slabši od nacizma.
Jaz verjamem v znanost. Vi pač živite v srednjem veku in pač znanosti ne morete dojeti, ker imate oprane možgane, čepra veste za genocid na genocid… obsojate pa le Hitlerja, ki je izvedel le 1 genocid. Muslimani pa genocid na genocid, ampak ker nimajo toliko moči kot jo je imel Hitler, tega pač ne jemljete resno. Žal, ste neumni.

Anonimno 2924, 11.10.2023 ob 11:24

Če že živiš na račun Slovenije in Slovencev, vsaj ne klamfaj po južnjaško v neki jugoslovanščini.

iti tiho😝😂

Skratka musliani obglavljajo dojenčke, hočejo iztrebiti Izrael. Izrael se v resnici le brani. Če bi vas nekdo stalno napadal, točno veste, da bi imeli le 2 možnosti. Ali bi se pustili zmasakirat, ali pa bi  zmasakirali.

In ko muslimani iztrebljajo Izraelce, je to kao ok, ko pa se Izraelci branijo, pa to ni ok? Potem bi se morali pustiti zmasakirat, če branjenje ni ok?

LJudje vi sploh ne veste kako ste neumni!

Kdor podpira muslmani, podpira genocid nad Judi, DOBESEDNO, samo tako je neumen, da tega ne dojame.

> Treba zdej preusmert pozornost svetovne javnosti od UA, kjer sta ZDA in EU poraženi.

Tu se pa motiš tako, da se bolj ne bi mogla. Daleč največji zmagovalec konflikta v Ukrajini so ZDA. Za njimi, sicer daleč zadaj, so zmagovalci Kitajci in Indijci, ki od Putina dobivajo plin po 5x nižji ceni kot ga je pred tem prodajal EU.

Največji poraženci pa so Ukrajina, Rusija in EU.

Za Wake up
Zate mogoče so VSI muslimani islamski skrajneži, zame NE.

Nism na NOBENI strani, ne zagovarjam NOBENGA, sploh ne nasilja in pa ISLAMSKIH SKRAJNEŽEV, mot me pa ENOSTRANSKO poročanje medijev, pa naj bo govora o Izraelu al Palestini, o Ukrotih al Rusih….NOBEN od njih NI NEDOLŽN.
Če folk non stop posluša sam ene in iste info in da se ne vpraša kaj je v bistvu v resnici v ozadju vsega tega. Kdo je kriv? VSI.
Največ bodo itak zgubil Palestinci, ki so zdej prepuščeni Izraelcem in Z bo itak spet gledu stran, tko kot to dela skoz, ko bodo Izraelci uredl palestinsko vprašanje po svoje.

Anonimno 3794, 11.10.2023 ob 11:30

Skratka musliani obglavljajo dojenčke, hočejo iztrebiti Izrael. Izrael se v resnici le brani. Če bi vas nekdo stalno napadal, točno veste, da bi imeli le 2 možnosti. Ali bi se pustili zmasakirat, ali pa bi  zmasakirali.

In ko muslimani iztrebljajo Izraelce, je to kao ok, ko pa se Izraelci branijo, pa to ni ok? Potem bi se morali pustiti zmasakirat, če branjenje ni ok?

LJudje vi sploh ne veste kako ste neumni!

Kdor podpira muslmani, podpira genocid nad Judi, DOBESEDNO, samo tako je neumen, da tega ne dojame.

ZEnska ti si glupa model. Vsi mediji pisejo hamas a ti ze par dni trobis kako treba palestince…

In kje je dokaz za te tvoje trditve? Vi ubijate. Reeedko ker primer se reši ko jud ubije muslimana… zataška se use skupi.

Sem poslusu enkrat nekaj… mislim da je bila ena gospa… da ne spusca otrok na prazno cesto ker naleti nevem kdo, jud to ni..  in ga pokosi…

Isto sem poslusal enga juda… je rekel “kaj musliman”? Sej nic ne dela… zemljo se nu uzema… kaj naj?

Ce grem gledat na google po letih sem 100 posto da je vec palestincev pobitih kot pa izraelcev. Otrok isto.

Đubre jedno pokvareno.

Muslimani niso nobene žrtve, ampak verski nacisti, ki nikoli ne nehajo iztrbljati kristjanov, Izraelc, Jazidov, drugih ver.

Kdor tega še ne dojame je žel neumen. Vzorci se stalno ponavljajo. Dan na dan! Klanje po Afriki, bližnjem vzhodu, Izraelu, Gorskem Karabahu…. v Indiji in to vse delajo muslimani drugim civilizacijam!

Bo pač treba spregledati, da so versi nacisti, ki jim pač vera naroča sveto vojno nad neverniki, kjerkoli že pač so. Če tega v 21. stletju, ob vseh dokazih ne dojameš, si neumen.

Islam je pač slabši od nacizma in treba se bo spriajzniti s tem, kaj islam v resnici je in kaj ni. Z znanostjo in  znanstvenim pristopom, kot ga uči dr. Bill Warner.

problem se drugače ne more rešiti.

Pričakuje nepričakovan napada, kot na Izrael! Ker ga boste dobili – ker če bi dojeli kaj znanost pravi o islamu, bi vedeli,d a ga boste dočakali.

Ena južna neprijavljena, 11.10.2023 ob 11:34

Za Wake up
Zate mogoče so VSI muslimani islamski skrajneži, zame NE.

Nism na NOBENI strani, ne zagovarjam NOBENGA, sploh ne nasilja in pa ISLAMSKIH SKRAJNEŽEV, mot me pa ENOSTRANSKO poročanje medijev, pa naj bo govora o Izraelu al Palestini, o Ukrotih al Rusih….NOBEN od njih NI NEDOLŽN.
Če folk non stop posluša sam ene in iste info in da se ne vpraša kaj je v bistvu v resnici v ozadju vsega tega. Kdo je kriv? VSI.
Največ bodo itak zgubil Palestinci, ki so zdej prepuščeni Izraelcem in Z bo itak spet gledu stran, tko kot to dela skoz, ko bodo Izraelci uredl palestinsko vprašanje po svoje.

eh dej no seveda zagovarjaš Hamas trenutno, pa nekaj vsepovprek trobezljaš. Kdo pa tebi servira čisto resnico, s katero si menda seznanjena? Si kar naenkrat ekspert za Bližnji vzhod? Prej si se mi zdela bolj na nivoju čevapov, pa umetnih trepalnic? Srbjanci ste sedaj na strani Rusije, islamistov, ampak domačih musličev (Albanci), ki so prave ovčke v primerjavi z Hamasom pa ravno ne marate?

ni tako, 11.10.2023 ob 11:33

> Treba zdej preusmert pozornost svetovne javnosti od UA, kjer sta ZDA in EU poraženi.

Tu se pa motiš tako, da se bolj ne bi mogla. Daleč največji zmagovalec konflikta v Ukrajini so ZDA. Za njimi, sicer daleč zadaj, so zmagovalci Kitajci in Indijci, ki od Putina dobivajo plin po 5x nižji ceni kot ga je pred tem prodajal EU.

Največji poraženci pa so Ukrajina, Rusija in EU.

Za ni tako

Ma kakšne ZDA?

Njihov načrt se jim ni izšou.

lidk, 11.10.2023 ob 11:44

eh dej no seveda zagovarjaš Hamas trenutno, pa nekaj vsepovprek trobezljaš. Kdo pa tebi servira čisto resnico, s katero si menda seznanjena? Si kar naenkrat ekspert za Bližnji vzhod? Prej si se mi zdela bolj na nivoju čevapov, pa umetnih trepalnic? Srbjanci ste sedaj na strani Rusije, islamistov, ampak domačih musličev (Albanci), ki so prave ovčke v primerjavi z Hamasom pa ravno ne marate?

Za lidk

GLUP,  IDIOTSKI komentar.

Več se mi pa ne da.

Ena južna neprijavljena, 11.10.2023 ob 11:47

Za lidk

GLUP,  IDIOTSKI komentar.

Več se mi pa ne da.

a si kaj v sorodu z motoristom? On isto naredi, ko nima odgovora, drugim pripiše kar je sam in goni svoje dalje. Ali pa je to v nacionalnem karakterju?

New Report

Close