Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako se fafa pravilno

Kako se fafa pravilno

Povejte kako se pravilno fafa, kaj moškim paše da mu pride… A gre zraven tud drkanje… Sorry, sem res nevedna

Pozdrav kolk si mlada

35 let

Tip

Ne. Ženska.. Nikoli mu ga ne fafam dobro. Zdej pa me zanima kako maj da bi mu pasalo.

Ja vprašaj njega…a ne

Odgovor na objavo uporabnika
Nini44, 23.10.2023 ob 08:10

35 let

PA ga rada fafaš

lahko se na meni učiš 😛

Resno sprašujem.. A ne znate opisat… Ko ga ližem z jezikom, a grizlksm glavico. Luknjico…

Da slišim napotke..

Nina , ce zelis pusti meil in ti tam povem kako jaz to delam. Tukaj pa nebom 😉

Nini, ker vidim, da nisi prejela konkretnega odgovora, ti bom pač napisal, kaj je meni všeč. Upam, da ti bo pomagalo.

Poleg samega fafanja penisa, je zelo pomembno, da mu pri tem tudi božaš jajčka, jih ližeš in sesaš. Fino je, če so obrita, drugače je to skoraj nemogoče. Pri fafanju pa je tako, meni je noro všeč moker faf, z veliko sline, da se vse cedi in teče, da ga močno objeme z ustnicami in ornk posesa, zraven seveda sodi tudi drkanje, ampak mora biti zelo dobro usklajeno s sesanjem. Drugače pa vaja dela mojstra. Vem, da bo mogoče zvenelo čudno ampak zelo resno mislim. Poskusi še z drugimi, več ko jih boš pofafala, prej se boš naučila.

Upam, da ti uspe!

Še to, vedno ga opazuj med tem ko fafaš, veliko moških zelo vzburja to, da ga ženska gleda v oči med fafanjem, ti boš pa tako najlažje videla ali je to kar trenutno počneš vredu ali ne. Njegov obraz ti bo vse povedal.

O D L I Č E N odhovor… Hvala Janko868..

Iz tega se bo še kera naučila. Večina jih ne zna. Če lohk ženske povemo kako nas je treba lizat, je prav da vemo me, kaj moškim paše.

Srček si. 🤗😘😘🤗😘😘

Jaz najraje fafam z veliko sline.. mojemu vedno pride, ko mu z jezikom drgem pod glavico, kjer se napne kozica (taki trikotnik). Kozico nasponam do konca, dam celega v usta in drgem ta predel pod glavico in se mi izlije v usta. Vcasih pa samo z prstom drgnem, ali pa z nogo. Ko pa mu pride pa ga mocno pritisnem ali stisnem celega tica, je reku da je takrat pravi obcutek.

Mene tud zanima, kaj vam paše. Moški, dajte no napisat mal več al pa vsaj odgovorite na moja vprašanja. Lahko pa tud punce/ ženske napišete, kako ga vi obdelujete svojim in kaj jim najbolj paše, da jih spravite do vrhunca.

– a paše bolj močan objem z ustnicami in fafanje na tak način ali bolj sesanje

– a paše še zraven z roko drkanje ali raje po jajčkah

– a paše bolj globoko ali bolj kratko, predvsem, da se obdeluje glavica

– enakomerno gor-dol ali spreminjanje ‘poz’

– kako dolgo povprečno rabite med fafanjem, da vam pride?

😊😊😊

Jaz obvladam fafanje u nulo. Pripelji mi svojega in ti na njemu pokažem, kako se to dela. Nikoli me ne bo pozabil….obljubim

krena poredna piši na mail [email protected]

Hei. A lahko meni pokazes, na mojem velikem trdem kurcu.. Nebo ti zal 💋

Pisi na [email protected]

Pridi na vaje srček 070911937 Ljubljana

Bobby No1

Janko868, 24.10.2023 ob 08:20

Nini, ker vidim, da nisi prejela konkretnega odgovora, ti bom pač napisal, kaj je meni všeč. Upam, da ti bo pomagalo.

Poleg samega fafanja penisa, je zelo pomembno, da mu pri tem tudi božaš jajčka, jih ližeš in sesaš. Fino je, če so obrita, drugače je to skoraj nemogoče. Pri fafanju pa je tako, meni je noro všeč moker faf, z veliko sline, da se vse cedi in teče, da ga močno objeme z ustnicami in ornk posesa, zraven seveda sodi tudi drkanje, ampak mora biti zelo dobro usklajeno s sesanjem. Drugače pa vaja dela mojstra. Vem, da bo mogoče zvenelo čudno ampak zelo resno mislim. Poskusi še z drugimi, več ko jih boš pofafala, prej se boš naučila.

Upam, da ti uspe!

Vsakemu nekaj drugega pase zato je ze vprasanje debilno.

Slatanje in lizanje jajc itd je pa bolno frik izprijeni

Ti samo spukaj na njega in ga slini in ritmično drkaj vmes

Ali tudi moškim fafas?

Meni osebno , ko mi ga fafa ni nič posebnega. Prej sem mislil da kaj zamujam. Zdajšnja fukfrendica ga rada fafa , tako da jo pustim naj uživa in se igra ampak, težko bi mi prišlo pri tem pa ni važno kolko se trudi . Tudi z jajci se igra in okoli ritke , tako da mislim da vsakemu to ne leže. Lp

Najprej ga lepo  božaš po jajčkih, mu jih ližeš, potem se posvetiš njegovi glavici, mu jo sesaš….predvsem mora biti veliko sline, da se vse sceja, mu ga daš celega v usta, skos v grlo, še vedno mu lepo gneteš jajčka, osliniš sredinec in mu greš med ritnici in mu masiraš ritno luknjico……jaz mu jo tudi poližem, saj se vedno spravimo fukat direkt izpod tuša, tako da je čistoča max…..ko mu prihaja, vse pogoltmem, posesam, obližem….

martina22, 19.09.2024 ob 15:08

Najprej ga lepo  božaš po jajčkih, mu jih ližeš, potem se posvetiš njegovi glavici, mu jo sesaš….predvsem mora biti veliko sline, da se vse sceja, mu ga daš celega v usta, skos v grlo, še vedno mu lepo gneteš jajčka, osliniš sredinec in mu greš med ritnici in mu masiraš ritno luknjico……jaz mu jo tudi poližem, saj se vedno spravimo fukat direkt izpod tuša, tako da je čistoča max…..ko mu prihaja, vse pogoltmem, posesam, obližem….

ti si za ženiti

New Report

Close