Ženska ni primerna za šefa
Imel sem že 3 šefice, ena slabša od druge. Ko pa so šefi moški, pa je precej bolje. Sklepam da zato, ker imajo ženske manjše možgane in posledično niso preveč pametne. Tudi zato so bile skozi vso zgodovino v gospodinjskih vlogah kjer ni kaj za misliti. Predniki so že vedeli in bi se nam danes smejali da smo jim dopustili šefovanje pa političarstvo itd.
Kako pa to da ti nisi šef in se sprehajaš iz delovnega mesta na delovno mesto z različnimi šefi, glede na to da imaš tako hudo večje možgane kot moški? Nikjer ti ne rata nič ustvariti. Zanimivo res.
Btw kot moški imaš stoletja za ritjo, kjer so moški imeli možnosti. Koliko jih je uspelo? Ženske imajo možnosti šele zadnje par desetletij. Koliko jih je uspelo v teh desetletjih? Očitno preveč, ker te ogrožajo a? S svojimi majhnimi možgani 🙂
Anonimno 3868, 24.10.2023 ob 10:10
Tudi jaz imam šeficio.Zenske niso neumne.Vendar je vseeno moški šef boljši.Zenske znajo bit hinavske.Nasplosno je ženski kolektiv bolj hinavski od moskih
Delam v moškem kolektivu in to niti približno ne drži. So kar orng zahrbtni lahko moški. Samo večina žensk ne dojema tega, ker si preveč dela z ostalimi ženskami dajo.
Sem skiper na jadrnici.
Na jadrnico jemljem samo moške ekipe. Preverjeno (včasih se tega pravila nisem držal) se ženske pogosto na smrt skregajo med sabo.
Tudi pri mešanih posadkah, ko smo imeli pare na barkah, se ženske tako skregajo med sabo, da se potem niti njihovi moški nočejo več družiti.
Pri izključno moški ekipi se to še ni zgodilo. Včasih pride do manjših nesoglasij, pa se potem po pivu ali dveh stvari zgladijo.
A se ti ženske kot šefice zdijo bolj “zajebane” in več zahtevajo? Verjetno res, ker so morale 3x več pokazati pri delu kot pa moški. Ženska, ki je na položaju šefice, ima neke ambicije (ki so več kot samo oddelati svoje delo in na minuto natančno iti domov) in pri njej ni nekih izgovorov. Je tudi verjetno 3x bolj natanačna in ambiciozna od nekoga, ki je na položaju, samo ker je moški.
In verjamem, da to moškim gre v nos. Da imajo šefa, ki se ne zajebava in svoje delo jemlje resno.
V obeh polih imaš take in take, himavščina pa tudi enakomerno razporejena.
ženske pometat ceste, 24.10.2023 ob 09:38
Imel sem že 3 šefice, ena slabša od druge. Ko pa so šefi moški, pa je precej bolje. Sklepam da zato, ker imajo ženske manjše možgane in posledično niso preveč pametne. Tudi zato so bile skozi vso zgodovino v gospodinjskih vlogah kjer ni kaj za misliti. Predniki so že vedeli in bi se nam danes smejali da smo jim dopustili šefovanje pa političarstvo itd.
Ženska šefica je najboljša. Moški šefi so pa tak vedno zanič, ker imajo možgane v spodnji glavi,,,,
Ej, mladenič! Če imaš težave z glupo žensko avtoriteto, to lahko popraviš tako, da ti postaneš šef. S tem boš pokazal vse svoje vrline, sposobnosti, znanje, moč in primeren moški intelekt. Ženske že nestrpno čakamo prave, trdne, moške roke, ker smo naveličane divjih šihtov, ki nam jo je prinesla emancipacija in šibki moški. Vola!
Sicer nisem (še) zamenjala dosti delovnih mest, so se pa zato na teh, kjer sem, menjali nadrejeni. In najboljši šef, kar sem jih (do sedaj) imela, je bila ženska. Delo je laufalo, stvari pošlihtane, ni bil problem ne dopust, ne bolniška, do vseh je bila enaka, znala skritizirat, a tudi pohvalit in vrniti uslugo. Vsi smo bili zadovoljni z njo, tako moški kot ženske. Bil je red, posledično smo se tudi vsi razumeli. Ni bilo kreganja, foušije, gledanja pod prste…. Potem je napredovala, odšla in smo dobili enega loleka, ki si ni bil sposoben niti nosa sam obrisat. Vse se je sesulo. Trpelo je delo, kolektiv je razpadel. Za bit dober šef je potrebnih več stvari, niti slučajno ni dovolj samo pravi spol.
da da da, 24.10.2023 ob 12:44
Jap, žleht. Tiste, ki pa nismo bile žleht, ko smo bile šefice, so nam pa ostali in ostale žleht zagrenili življenje.
Bo držalo. Jim ponudiš lep pristop odprte roke, pa te kure zgrizejo. Pol pa v rit lezejo.. obup! Babe smo/so žleht, samo ljubosumje. Kokošnjak.. bolš bit premišljen in nečustven!