Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rekla sem mu, da sem verjetno noseča, on pa še vesel.

Rekla sem mu, da sem verjetno noseča, on pa še vesel.

Dobivam se s poročenim tipom, čaka, da žena sproži ločitev.
Čakam naslednji teden, da naredim test, a se mi pojavljajo simptomi. Slabo spim, po enem kozarcu vina mi je slabo, vrti se mi občasno, pogosto lulam, boli me trebuh.

To sem mu povedala in sva se skregala, ker bi sama rada splav. On pa nikakor. Da bo pospešil ločitev in bova šla skupaj živeti. Dobesedno noče slišati za splav. Izbral je imena za otroke od kar sem mu povedala in take neumnosti. Kaj naj naredim? Je njegov odziv normalen? Naj povem, da iz zakona nima niti enega otroka.

Recimo, nehaš štepat za lase privlečene zgodbice, ker me pustijo hladnega.

Odgovor na objavo uporabnika
Jozef834, 29.10.2023 ob 17:52

Recimo, nehaš štepat za lase privlečene zgodbice, ker me pustijo hladnega.

makar bi bila zgodbica, mene tuki panika grabi. Upam, da se kakšna ženska javi.

Tudi če je provokacija, je zelo bedna. Majko mila, kako živite.

grenivka neprijavljena 🌸🌿, 29.10.2023 ob 17:54

Tudi če je provokacija, je zelo bedna. Majko mila, kako živite.

ah kje provokacija. Lahko si samo želim.

Kako debilna provokacija…

jbttt ste bogiiii. Namesto pomagat vsi hitro pisat da je provokacija. Ma zalette se nekam resno

Upam, da ti je posjal nezašciteno vsaj šterojcke. Če si neodgovorna.

.ja, pi’da, očitno misli, da sta v zevzi – ti pa, očitno, nisi za…ne za zvezo, še manj za otroka – očitno? Ali…?

Sama si mu nastavla, sama si pomagej..

Je to tisti 1% ko tabletka ni pomagala? Varen je treba bit, tabletka in kondom je 100%!

Zdaj pa splav če nisi resna z njim, prvi trimester še je kemični splav (tabletka se vzame in te v posteljo vrže s krči), potem pa je mehanski. Potem pa mu povej in če tečnari ga kar blokiraj. On nima kaj!

Ja inn, kje ti vidiš problem ?

Z zdajšnjo ženo se želi ločiti in otrok nimata .

S tabo ima plan imeti družino , menda se imata rada, gre za neka čustva, to ti veš…in to je to, zakaj bi zdaj delala splav ?

Kako kjut, da je izbral že imena za otročke, no potem jih bo več…

Obeta se lepa prihodnost, luštna družinica…

Uživaj to obdobje in rada se imejta !

očitno je zares zaljubljen vate

Na pohodu je trebušna gripa. Žena pa naj le sproži ločitev, ker v Sloveniji, po zakonu, ga mož ne more.

Pa saj vas vse provocera😂😂😂

Avtorica fuj. A nisi sposobna samskega tipa ujagat?  Take,kot si ti najdete samo porocene ubupane dedce. Pravi tipi se vam izogibajo,ker ste grde v dusi,pravi poden,da se spravljate in se ponujatr porocenim. Fuj

Izmišljene zgodbice so passe. Če že kaj, daj napiši raje kaj erotičnega in prekosi Braneta Kastelica. 🙂

Hahaha, ful dobra – čaka, da žena sproži ločitev:-)))

Zgodbica gor ali dol, tole celo zna biti res. Tipi so res taki včasih. Bi se ločil ampak je preveč levak in neodločen da bi se sploh lotil:-)))

Bi ti bilo do otroka z njim, če bi bil samski? Se vidiš z njim v prihodnosti? Si sama želiš otroka?

Če je na vse odgovor ja-obdrži in naj on zrihta svojo situacijo z ženo.

Če je ne, ga spravi v miselnost, da ni pointa da spraviš na svet otroka, ki si ga mama ne želi. Otrok rabi biti želja obeh staršev ne le enega.

čudno, 29.10.2023 ob 17:57

jbttt ste bogiiii. Namesto pomagat vsi hitro pisat da je provokacija. Ma zalette se nekam resno

Jaz ti verjamem, če te to kaj tolaži.

Hja, 29.10.2023 ob 18:50

Na pohodu je trebušna gripa. Žena pa naj le sproži ločitev, ker v Sloveniji, po zakonu, ga mož ne more.

Hahaa 😂

Ce cakas se en teden, da naredis test, najbrz se ni prislo niti do ugnezditve in ne mores ze nekaj dni imeti simptomov.

Drugace pa, ce si zelis otroka, ga imej, ne glede na vse ostalo. Ce si seveda sploh noseca in tudi ce si, ce bos donosila in bo vse ok.

Veseli se otroka.

čudno, 29.10.2023 ob 17:49

Dobivam se s poročenim tipom, čaka, da žena sproži ločitev.
Čakam naslednji teden, da naredim test, a se mi pojavljajo simptomi. Slabo spim, po enem kozarcu vina mi je slabo, vrti se mi občasno, pogosto lulam, boli me trebuh.

To sem mu povedala in sva se skregala, ker bi sama rada splav. On pa nikakor. Da bo pospešil ločitev in bova šla skupaj živeti. Dobesedno noče slišati za splav. Izbral je imena za otroke od kar sem mu povedala in take neumnosti. Kaj naj naredim? Je njegov odziv normalen? Naj povem, da iz zakona nima niti enega otroka.

Jaz bi bila vesela…

Splava ne. Rajši donosi in v posvojitev, če že.

Ni pa ok, da si začela zgodbo z vezanim moškim. Veš kaj pravijo, na tuji nesreči gradiš srečo. Pogosto se ne konča dobro. Pa veš, da si tudi ti lahko v situaciji, da bo tebe varal? Jaz za takšnega človeka ne bi dala roko v ogenj, da ne bo varal tudi mene, saj  veš kaj pravijo. Kdor enkrat vara, vedno vara.

Pomembo je torej: koliko sploh poznaš tega moškega, da bi začela živeti z njim, ker če je otrok, je potrebno urediti vajino bivališče. Kako bo on poskrbel za vaju z otrokom? Ima kakšno nepremičnino, dobro službo ali misli, da se bo samo prišlepal k tebi?

Kakorkoli, mogoče pa nisi noseča. Je pa neodgovorno od tebe, da si v tej situaciji. Otroka naj bi imeli z osebo, s katero gradimo odnos in ji tudi zaupamo, ne pa kar z nekom, ki vara svojo partnerko, ženo. Kakorkoli, imaš samo eno življenje, naj bo izbira partnerja pametna odločitev, ker je od tega v večini odvisna tvoja prihodnost.

New Report

Close