Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razlika v letih pri partnerjih

Razlika v letih pri partnerjih

Ogromno starejših moških ima mlajšo partnerko. Ogromno mojih prijateljic ima že dalj časa starejšega partnerja od sebe. Moški so starejši od njih tudi do 15 let. To je čisto druga generacija. In sedaj se bo ena moja sodelavka, ki je stara 30 let poročila s partnerjem, ki je star 44 let. Saj med njimi zaenkrat vse štima, se razumejo. Midva z mojim sva oba stara 39let,in imava iste poglede na svet. Zakaj so take razlike v letih.

Večina ljudi si partnerja izbere na podlagi tega kako se privlačita, ujameta v življenjskih nazorih in načinu življenja in ljubezni, ki jo čutita. Ti si se odločila na podlagi let?

Pri nama je tudi razlika v letih in sicer 9 let.  Ne vem, se mi zdi, da so starejši fantje bolj zreli.

Jaz sem od mojega starejša 10let. Že od začetka je deloval starejši kot je v resnici. Moj otrok ga ne moti. Meni je všeč njegova mladost. Čeprav vsi bližnji pravijo, da se je v zadnjih 10letih postaral.

Razlika, ko je moški starejši, je naravna, obratno ne. Ker ko se oba starata, so težave vse očitnejše, (spolno) poskočen 40-letnik in 50-letnica z vsemi težavami, ki jih prinaša menopavza, to je recept za polom, tudi psihično za starejšo žensko precej obremenjajoče, ker se večinoma primerja z mlajšimi, pa skoz na trnih, ko/če jo bo zapustil za mlajšo. Veliko moških je pri 40+ še očetov.

To je super in ta formula je vedno stimala, ker koristi obem. Zenska od moskega dobi umirjenost, stabilnost, izkusnje, custveno in financno varnost, ni se ji potrebno fightati v lajfu, saj le polize smetano na rezultatih starejsega moskega ki je 20let fightal preden ga je ona spoznala.

On pa dobi tocno to, kar moski pri zenski iscejo. Lepoto, mladost, zenstvenost, ne prevec izkusenost, povezovalnost, milino, moznost imeti kar nekaj otrok…

Maki če isto InshAllah mlađu, ne…

Bomda i zavijenu.

moj je 21 starejši od mene in je vse super. ko sem imela 49 sem šla v meno, on je imel 70 in meni je libido takrat padel suha nožnica, hormoni dol-dol-dol nisem imela nobene želje po seksu, on pa tui pri 71 zmeri manj, tako da mi paše še danes. Ne predstavljam si, da bi takrat imela enga 45 ki bi žele vsaki dan po meni skakat in drgnt, ufff. Včasih so bile razlike še večje, moški so prihajali iz vojske že kar v letih in poročali 15 letnice

Odgovor na objavo uporabnika
JAB0LK0, 01.11.2023 ob 16:28

moj je 21 starejši od mene in je vse super. ko sem imela 49 sem šla v meno, on je imel 70 in meni je libido takrat padel suha nožnica, hormoni dol-dol-dol nisem imela nobene želje po seksu, on pa tui pri 71 zmeri manj, tako da mi paše še danes. Ne predstavljam si, da bi takrat imela enga 45 ki bi žele vsaki dan po meni skakat in drgnt, ufff. Včasih so bile razlike še večje, moški so prihajali iz vojske že kar v letih in poročali 15 letnice

Ja lej… godne za ženit… danes se pa fukarijo kar tako… tko so pa vsaj porocene bile…

V 40ih uletavajo z resnimi razmerji in zakoni… takrat bi one… ko sploh nima podlage za karkol iskat. Ko je vse razdala.

nekje je pisalo, da je idealna razlika med moškim in žensko 7 let.

bozomon, 01.11.2023 ob 16:34

Ja lej… godne za ženit… danes se pa fukarijo kar tako… tko so pa vsaj porocene bile…

V 40ih uletavajo z resnimi razmerji in zakoni… takrat bi one… ko sploh nima podlage za karkol iskat. Ko je vse razdala.

Ojoj! To pa se kako drzi. Kako zelo znano..One bi v 40tih enakopravno razmerje 😭😂😂😂. In to seveda z mano ali meni podobnim, ki sem do sedaj premikal gore. Pa bi ona to lepo podelila…zenska, kaj sploh ponujas. Kot uspesen in zazeljen moski imam vse. Tudi otroke. Nimam pa stvari, ki mi jih lahko zenska da, ponudi. Te pa so  zenstvenost, mladost, strast, lepota, milost, povezovalnost z opcijo v bodoce se razsiriti druzino. To so karte na katere moras igrati. Ampak te karte imajo zal tudi rok trajanja.

Raziskave so že potrdile, da je najboljše, če sta partnerja podobnih let. Brez razloga ni tako, ker le imaš podobne poglede na vse, skozi podobno življenjsko obdobje greš skupaj in se lažje razumeš. Z leti pridejo tudi določene zdravstvene težave in težko, da bo neka 40-letnica, ki je še polna življenja in energije, s 60-letnim odlično shajala. Se najdejo izjeme, a redko.

Nekdo je napisal, da ženska v menopavzi usiha. 🤭🤣 Ravno obratno je. Ženske se spolno razcvetijo v teh letih in so na vrhuncu spolne moči, medtem ko moškim začenja ta hitro po 40-em upadati. 😉

Poznam nekaj žensk, ki imajo starejše partnerje, tudi več kot 10 let starejše, pa vse po vrsti tarnajo, da njihovim moškim ni več za nič, da nimajo energije niti za pogovore, športne dejavnosti so itak opustili, v postelji pa jim moški ne morejo več parirati.

Ne treskati mimo. Pri ženskah je seksualni vrh ravno tam med 40. in 55. letom.

Sicer pa je tako, da če si nekdo izbere žensko samo zaradi mladosti in lepote, ženska pa moškega le zato, ker je bogat in jo lahko preživlja, temu ne rečemo ljubezen, ampak sponzorstvo, kjer sta skupaj zaradi medsebojnih koristi (seks ➡️⬅️denar) . 😉

In ja verjeli ali ne. Moški se tudi starate.

Pravi moški, 01.11.2023 ob 17:05

Ojoj! To pa se kako drzi. Kako zelo znano..One bi v 40tih enakopravno razmerje 😭😂😂😂. In to seveda z mano ali meni podobnim, ki sem do sedaj premikal gore. Pa bi ona to lepo podelila…zenska, kaj sploh ponujas. Kot uspesen in zazeljen moski imam vse. Tudi otroke. Nimam pa stvari, ki mi jih lahko zenska da, ponudi. Te pa so  zenstvenost, mladost, strast, lepota, milost, povezovalnost z opcijo v bodoce se razsiriti druzino. To so karte na katere moras igrati. Ampak te karte imajo zal tudi rok trajanja.

In ce te je rok trajanja povozil, nic za to. Se vedno se lahko dobro imas v zivljenju. Jaz ce se pokonektam z zensko, ki je 40 ali se vec, v kolikor mi je privlacna, sem zelo pripravljen skociti med rjuhe z njo in jo noro zadovoljiti. Nikoli, ampak res nikoli pa ne morem biti v monogamni zvezi. To lahko le takrat ko ima zveza logično smer za oba.

Že raziskave so svoje povedale, 01.11.2023 ob 17:11

Raziskave so že potrdile, da je najboljše, če sta partnerja podobnih let. Brez razloga ni tako, ker le imaš podobne poglede na vse, skozi podobno življenjsko obdobje greš skupaj in se lažje razumeš. Z leti pridejo tudi določene zdravstvene težave in težko, da bo neka 40-letnica, ki je še polna življenja in energije, s 60-letnim odlično shajala. Se najdejo izjeme, a redko.

Nekdo je napisal, da ženska v menopavzi usiha. 🤭🤣 Ravno obratno je. Ženske se spolno razcvetijo v teh letih in so na vrhuncu spolne moči, medtem ko moškim začenja ta hitro po 40-em upadati. 😉

Poznam nekaj žensk, ki imajo starejše partnerje, tudi več kot 10 let starejše, pa vse po vrsti tarnajo, da njihovim moškim ni več za nič, da nimajo energije niti za pogovore, športne dejavnosti so itak opustili, v postelji pa jim moški ne morejo več parirati.

Ne treskati mimo. Pri ženskah je seksualni vrh ravno tam med 40. in 55. letom.

Sicer pa je tako, da če si nekdo izbere žensko samo zaradi mladosti in lepote, ženska pa moškega le zato, ker je bogat in jo lahko preživlja, temu ne rečemo ljubezen, ampak sponzorstvo, kjer sta skupaj zaradi medsebojnih koristi (seks ➡️⬅️denar) . 😉

In ja verjeli ali ne. Moški se tudi starate.

AMpak a razumes ti da moskemu je za to vseeno. Kaj njega briga ce ti v 50ih bi 10x na dan…

Sploh ne vem kaj hoces povedat s tem?

Kaj prefukat v mladosti vse pol pa v 50 mladga vzet ker ti bi?

Pri meni rabi biti vsaj kako leto starejši, mi je všeč odraslost, da ne razmišlja kot fantek. So bili tudi 7 in 10let starejši.

Iskrena432, 01.11.2023 ob 17:17

Pri meni rabi biti vsaj kako leto starejši, mi je všeč odraslost, da ne razmišlja kot fantek. So bili tudi 7 in 10let starejši.

DRgac je res to… pac res… naj bi zenske prej dozorevale..

Zato ta manjko dobis not z tem da je moski malo starejsi…

Tko da ja. Moski “mora”🤣 vzet mlajso.

Razen ce bos kot makron.

bozomon, 01.11.2023 ob 16:14

Maki če isto InshAllah mlađu, ne…

Bomda i zavijenu.

Zavijenu u govno.

tale božo se povsod vtakne, 01.11.2023 ob 17:23

Zavijenu u govno.

DObr aj, se vidmo jutr zvečer…

Bo tako uredu?

Moski se prilagodimo, zenske nergate.

Zenske, prosim ne omenjajte seksa ko se govori o partnerstvu. V 20tih in zacetku 30tih tega ne poudarjate dovolj. Sedaj pri 40+ in celo 50+ pravite da imajo zenske starejse tipe, ki jim ne parirajo v postelji 😂😂😂😂. Zenska glava!! Moski ki zeli parirati 50 letnici v postelji se ni bil rojen ali izumljen. To je ponizevalno do moskih. Zakaj bi pariral 50+ letnici. Saj se sploh ne mores seksualno napaliti na njo…pa se pariral da bi ji…malo morgen. Moski hocemo seksati z zensko ko je na vrhuncu lepote, energije, mladosti in rodnosti. Po 35 gre strmo navzdol. Po 45 pa se hocemo vecinoma fuku z njimi izogniti. Mogoce se kdaj usmilimo, ampak to ne pomeni, da so to nase seksualne zelje…cmon…vsak moski ima priblizno iste seksualne zelje kar se zensk tice. Pac mora biti lepa, socna, seksapilna, ne starejsa, koza mala in napeta ter diseca..to je to. Kar zelodec mi obraca ko vidim kaj starejse zenske pisejo…torej poseksati hocemo mlade in izogibsti se hocemo seksu s starjsimi. Tako preprosto je to.

bozomon, 01.11.2023 ob 17:14

AMpak a razumes ti da moskemu je za to vseeno. Kaj njega briga ce ti v 50ih bi 10x na dan…

Sploh ne vem kaj hoces povedat s tem?

Kaj prefukat v mladosti vse pol pa v 50 mladga vzet ker ti bi?

Pameten dobro razume, kaj želim povedati. 😉

Kaj pomaga mlada bejba, če je s starejšim moškim samo zaradi denarja. A ja, boš rekel, da ti je tudi to vseeno? No, potem pa je itak boljše, da si nabaviš realistično seks lutko, ki se ne bo nikoli postarala in ne daj bože dobila kakšen siv las, gubico ali kak kilogram. 😉😁

Pravi moški, 01.11.2023 ob 17:37

Zenske, prosim ne omenjajte seksa ko se govori o partnerstvu. V 20tih in zacetku 30tih tega ne poudarjate dovolj. Sedaj pri 40+ in celo 50+ pravite da imajo zenske starejse tipe, ki jim ne parirajo v postelji 😂😂😂😂. Zenska glava!! Moski ki zeli parirati 50 letnici v postelji se ni bil rojen ali izumljen. To je ponizevalno do moskih. Zakaj bi pariral 50+ letnici. Saj se sploh ne mores seksualno napaliti na njo…pa se pariral da bi ji…malo morgen. Moski hocemo seksati z zensko ko je na vrhuncu lepote, energije, mladosti in rodnosti. Po 35 gre strmo navzdol. Po 45 pa se hocemo vecinoma fuku z njimi izogniti. Mogoce se kdaj usmilimo, ampak to ne pomeni, da so to nase seksualne zelje…cmon…vsak moski ima priblizno iste seksualne zelje kar se zensk tice. Pac mora biti lepa, socna, seksapilna, ne starejsa, koza mala in napeta ter diseca..to je to. Kar zelodec mi obraca ko vidim kaj starejse zenske pisejo…torej poseksati hocemo mlade in izogibsti se hocemo seksu s starjsimi. Tako preprosto je to.

Lah si želiš, kaj pa u reali dobiš?

Eh, jao kaj zemlja nosi. V resnici še niti od starih bab ne dobite, ne da bi od mladih.

Itak pa so odnosi precenjeni, seks je precenjen, varanja vedno več in prihodnost bo v samskem lajfu.

Že raziskave so svoje povedale, 01.11.2023 ob 17:40

Pameten dobro razume, kaj želim povedati. 😉

Kaj pomaga mlada bejba, če je s starejšim moškim samo zaradi denarja. A ja, boš rekel, da ti je tudi to vseeno? No, potem pa je itak boljše, da si nabaviš realistično seks lutko, ki se ne bo nikoli postarala in ne daj bože dobila kakšen siv las, gubico ali kak kilogram. 😉😁

JOj te vasi argumenti…

Lej… prej je tam napisala ena da so se porocale v 15…

Tko je vsaj nekdo dobil vrednost… sem ze pisal to… ce ma mal obraza bo to spostoval tudi ce dobi siv las… tko pa je slo vse v nic… a ji bo ta v 50 pomenil kaj… te iz mladosti?

In seveda te potem moski ne jemlje resno… pac si mu samoumevna. Ti je napisal ta moski. Ti sam žanješ. Nisi ni zalivala ne sadila ne znojila se, ne nic. A si kaj vezala zanj? Ti od njega dobis najboljse… on od tebe najslabs. In kaj bi se ti? Da ti tutra pa te ujcka? Pase-pase, nepase mars.

matias, 01.11.2023 ob 14:59

Razlika, ko je moški starejši, je naravna, obratno ne. Ker ko se oba starata, so težave vse očitnejše, (spolno) poskočen 40-letnik in 50-letnica z vsemi težavami, ki jih prinaša menopavza, to je recept za polom, tudi psihično za starejšo žensko precej obremenjajoče, ker se večinoma primerja z mlajšimi, pa skoz na trnih, ko/če jo bo zapustil za mlajšo. Veliko moških je pri 40+ še očetov.

Od moža sem starejša 5 let, naravno bi bilo, da bi bila nekje 7,5 let – v takem primeru bi umrla približno isti čas.

V teh časih res ni več potrebe, da je mož starejši, to je bilo potrebno nekoč, ko je bil edini vzdrževalec družine in je ženska od vzdrževanja očeta prešla na vzdrževanje moža, saj se sama.ni mogla/smela vzdrževati

Majo kako znacajno vlogo jebaci iz mladosti v tvojem zivljenju danes?

A ni to nepravda… tam neki krmki so dobili… tist ki te pa ozeni npr otroke dobis z njim, ti stoji ob strani pa ne… za njega pa ni.

V nič šlo.

In kaj ti pricakujes zdej? To kar je blo vredno je pripadlo drugemu… skozi zivljenje bi pa sla z nekom xy… temu pa tegobe a? Tisto malo manj fajn v razmerju… zrtvovanje itd… to pa njemu.

Zato ne dobite tega kar iscete.

New Report

Close