Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trojček darilo

Trojček darilo

Mož ima decembra rojstni dan, okroglo obletnico. Vem, da si že dolgo časa želi trojčka. Jaz sem kategorično proti, nikoli ne bi prenesla, da je z drugo žensko. Toda na nek način bi mu rada izpolnila željo. Morali bi biti polni NEZNANKI stari 35+. Jaz pa pri tem NIKAKOR nebi sodelovala.

In me zanima, kje in kako bi našla dve punci, ženski za kaj takega.

Obstaja kakšna stran forum ali kaj podobnega?

Srčno upam,da se hecaš…

Odgovor na objavo uporabnika
December, 07.11.2023 ob 04:13

Mož ima decembra rojstni dan, okroglo obletnico. Vem, da si že dolgo časa želi trojčka. Jaz sem kategorično proti, nikoli ne bi prenesla, da je z drugo žensko. Toda na nek način bi mu rada izpolnila željo. Morali bi biti polni NEZNANKI stari 35+. Jaz pa pri tem NIKAKOR nebi sodelovala.

In me zanima, kje in kako bi našla dve punci, ženski za kaj takega.

Obstaja kakšna stran forum ali kaj podobnega?

Ufa! Ne ne razumem zakaj pa ti ne bi sodelovala!

lepo darilo, seveda moraš sodelovati 😉

A je to provokacija? Če si nekdo želi trojčka, si ga seveda s svojo partnerko. Najdi eno na drugem koncu Slovenije, pa je.

Itak, da je zajebancija, ampak vseeno, da malo pokomentiram. Nasplošno je take stvari težko organizirati/speljati tako na horuk. Seveda lahko prek oglasa hitro dobiš dva kandidata ali kandidatki (to drugo sicer malo težje), ampak bo izkušnja v 99% slaba. Je daljši proces, večkrat se lahko tudi opečeš (iz različnih razlogov in na različne načine) in kot pri vsaki drugi stvari tudi tukaj potrebuješ kilometrino. Trojčki, menjave partnerjev in še vse kar je takega, so vedno najboljši takrat, ko gre za ljudi, ki se poznajo in si zaupajo. Je način (spolnega) življenja, sčasoma širiš krog poznanstev podobno mislečih, itd.  Ni za vsakega, še manj za vsak par.

Hahahaha, očitno še tebe ne more zadovoljit, pa bi mu zrihtala še dve. Zakaj pa se ne bi šla trojčka z moškim?

Oddaš vlogo za ločitev, pa si lahko najde tisto žensko, ki jo bo hotel.

Aja, pa moja žena tega ne sme izvedet.

Pri Telekomu in te 2 so zdaj akcija trojčki

Ne bodi neumna..kam vaju bo to pripeljalo..premisli.Ne glede na želje nikoli ne bi svojega partnerja delila z drugimi ženskami..sploh z mojo vednostjo…

Samo mu povej da boš tudi ti za svoj rd.isto dva tipa z najmanj 20cm.boš videla da ga bo takoj minila želja po trojčku.

Moj nasvet,če sama nisi za to potem ne delaj tega.

Odgovor na objavo uporabnika
Trojček303, 07.11.2023 ob 11:32
    Pri Telekomu in te 2 so zdaj akcija trojčki

Ahahahahaha…

Bi mu dala trojčka okol kepe!

…zakaj bi se hecala…ljubezen prenese vse

Jaz mu odrežem jaja za take bolane.

Izmišljena tema.

ziher je star, pa bi rada, da ga pobere 🙂

Bolje je se iti trojček še z eno žensko in moškim. Tako da jo moška oba v vagino porivava in si s tem drgneva najina korenjaka. To je užitek, ki si ga niti predstavljati ne morete.

V Azijo ga pelji… Pa naj se nafuka najrazličnejših žensk.

si zdrava v glavi, mislim, da ne

Ti si prava ženska.Bi te kar imel.Predlagam da dobiš dve prijateljici pa se ti se pridruži.Tak da bo četverček .Bodi bolj inovativna kot on

rečeš možu, da ima wildcard za to, verjemi, da se bo znašel, ni tebi treba nič organizirat.

ta zgodba, se bo  trgično končala, tako ali drugače. tvoja mentaliteta, odnos, razmišljanje, ti cela kot celota, to je užas. ti si totalno ne  zrela, ne dodelana,  preprosto, res totalno nesposobna.  saj res bolje, dam u najdeš drugo, ker s tabo si res nič ne more začet.  1. on v trojčku je zate NO GO.  kaj ap ti v trojčku pa je sprejemljivo?  aroganca ej. 2. zakaj ne bi rada bila zraven? ne bi rada gledala moža kako zabija tovjega poročenega tiča v drugo pičko in si jo vzame?? 3 ne bi rada sodelovala da ti lepa suhica blond sexy obdela tvojo pičko??  ne bi rada lizala  lepe ozke mlade sexy gladke lulike??  4.  NEHAJ LAGAT

Spet imate pravljice

New Report

Close