Do katere starosti je normalno biti devičnik
kje je meja, 13.11.2023 ob 10:18
Kdaj dojamete nedolžnost kot čudno pri moških?
Si že defekten, če ti ni uspelo po 30 letih niti enkrat namakat?
Če se boš obremenjeval s tako nepomembnimi stvarmi in se imel za defektnega, potem bo samo še slabše. Itak pa si je izraz devištvo izmislil človek in se telesno na moškem ne izraža, pa niti ne na ženskah, ker marsikatera “zjebe” deviško kožico že veliko prej, brez sex-a… Jih je pa veliko še takih, pa še več jih bo z leti, glede na trend…
Ni meja, 13.11.2023 ob 13:12
Če se boš obremenjeval s tako nepomembnimi stvarmi in se imel za defektnega, potem bo samo še slabše. Itak pa si je izraz devištvo izmislil človek in se telesno na moškem ne izraža, pa niti ne na ženskah, ker marsikatera “zjebe” deviško kožico že veliko prej, brez sex-a… Jih je pa veliko še takih, pa še več jih bo z leti, glede na trend…
Zanimivo razmišljanje. Za razdevičenje je edini pogoj, da moški porine svojega oneta v žensko mednožje. Ni važna tehnika, niso važna čustva, ni pomembno ali gre za prostitutko ali koristoljubko ali pravo ljubezen. Po drugi strani so eni počeli že tako nore stvari s svojim telesom, da bi se običajni vanilla-seksualci zgrozili nad tem, ampak če niso “nataknili”, so nedolžni. Ja, malo morgen.
Saj ste bolani. Da izgubiš nedolžnost ni samo to, da ga vtakneš noter. Gre tudi in predvsem za psiho človeka. Kdor odrasel še ni fukal (pa ne kurb), je odvečen člen v naravi. In tega se inceli zavedajo in jim logično udari na celotno njihovo psiho. Če si že fukal, pomeni, da si vsaj eno žensko z neko lastnostjo prepričal, da ti je dala.
Kdaj je normalno začeti? Normalno je, da se v drugi polovici srednje šole začne malo trenirati, tj. poljubljati in šlatati sošolke. Ko si potem na faksu, pa prvi spolni odnosi.
To je normalno. Kdor je pa ta vlak zelo konkretno zamudil, je pa incel. Seveda pa ni mogoče sošolk poljubljati in šlatati prek ekranov.
Tako da, velika večina današnje generacij mladih, ki visi samo na ekranih, in nima nikakršnih socialnih medvrstniških veščin, je obsojena na incelstvo.
Jaz sem hodil na elektro srednjo šolo, kjer sta bili na celi šoli samo dve dijakinji, pa ne v mojem letniku. Je bila pa tudi medicinska srednja šola. In skoraj vsak konec tedna ples v internatu. Najprej sem treniral do tretjega letnika drkanje, potem ves naspidiran plesal z medicinkami, si čutil žensko, prsa ob prsa, podrsal z ličko ob ličko, in če nisi dobil klofute, si poiskal usta. Pač trening. Od 10 poizkusov so vsaj 3-je uspeli.
Seveda jaz sem fosil, ki ne razume današnje moderne tehnologije osvajanja preko ekranov. Ampak sem se pa le uspel spraviti kot velblod skozi šivankino uho, se poročiti in razploditi.