Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šole so ječe, dresurni center

Šole so ječe, dresurni center

Šole so ječe (slovenski podnapisi) 5.08 min.

( https://www.youtube.com/watch?v=dz-0JL1rdXU )

šole so ječe

( https://forum.over.net/forum/tema/zbudi-se-4-24867492/ )

strawman mirror

Spoznaj svojega slamnatega moža (fiktivna oseba) (angleško) 5.01 min

( https://www.youtube.com/watch?v=MGi5C4P-KzA )

Know the truth

( https://www.youtube.com/watch?v=xczZkrTSwg4 )

Pravilno! Poslušajte Darwina če želite uspeh v življenju! On ni šel v šolo in poglejte kako uspešen in pameten je!

Odgovor na objavo uporabnika
Tako tako, 17.11.2023 ob 19:50

Pravilno! Poslušajte Darwina če želite uspeh v življenju! On ni šel v šolo in poglejte kako uspešen in pameten je!

Ti se sebi zdiš pametno in uspešno, ko te zjutraj leta na leta mehanična ali elektronska ura ob 5h prebudi in te ob 6h zalaufajo za od 8 do 12 h?, kot robota?

“super uspešnost ni kaj” RETARDIRANO PROGRAMIRANO

darwindarko, 17.11.2023 ob 19:59

Ti se sebi zdiš pametno in uspešno, ko te zjutraj leta na leta mehanična ali elektronska ura ob 5h prebudi in te ob 6h zalaufajo za od 8 do 12 h?, kot robota?

“super uspešnost ni kaj” RETARDIRANO PROGRAMIRANO

Saj so jih imeli možnost imeti doma med kovidom, pa so starši popolnoma znoreli, da otroci morajo v šolo. Ker jih niso sposobni imeti doma, komaj čakajo, da je šola, da jih lahko ruknejo not, očitno so jim čez glavo zrasli.

univerzal, 17.11.2023 ob 20:02

Saj so jih imeli možnost imeti doma med kovidom, pa so starši popolnoma znoreli, da otroci morajo v šolo. Ker jih niso sposobni imeti doma, komaj čakajo, da je šola, da jih lahko ruknejo not, očitno so jim čez glavo zrasli.

Težko je ljudem kar prekiniti in vse življenje na glavo obrniti, med tem pa delovati, kot pred tem. “Ne gre.”

Le redkim uspeva, da doma učijo svoje potomce.

Res je. Ti si res v prednosti brez avtomobila, brez prijateljev, brez soproge ali otrok, kmalu brez bajte…

Same stvari ki te bremzajo v življenju!

Ljudje ne določajo kaj se bo kupovalo, plačevalo z denarjem pa vendar se jih sili PLAČEVATI.

Ljudje se učijo v šolah po PROGRAMU, ki mora “iti skupaj” z NARATIVOM državne oblasti, učijo pa jih ljudje, ki so se učili po PROGRAMU,ki je “šel skupaj” z narativom državnih oblasti.

Dijak iz latinsko discepulus , nekdo, ki se uči, jemlje ob enem disciplina, trening, učenje,metoda.

Matura iz latinsko maturus, zrel.

Učenje ni NOROST, učenje ni SLABO, dokler se ne uči NOROSTI in slabega.

Po šolanju podprto iz državnih oblasti ob enem pa pogojeno in prisiljeno je podreditev človeka, ki se uči tem oblastem. Učiti ga za svojega PODREJENEGA.

Zato šole, ki jih večina ljudi sedaj pozna ne dajejo človeku znanja in svobode ampak znanje ter podrejenost.

Podrejenost iz tega sovpada okvirjem vojaškega REDA, tako treningu, metodam in disciplini civila.

Učeni postane LUTKA državnim oblastem. V tem pa nikoli ni prave pameti niti UKA.

Pravi UK in pamet sta, da človek samega sebe vodi in ne, da je vodljiv in odziven na slepe ukaze.

Državne oblasti tako s pomočjo že indoktrinirancev spreminjajo vsakega “novega” človeka naroda v “novega” indoktriniranca. Ko ta zaključi šolanje je zrel, da bo generiral, ponavljal naprej tisto, kar je prejel. Tako je krog indoktrinacije sklenjen državnim oblastem pa obvarovana vnaprešnja oblast nad ljudmi. Možen upor oblastem je tako po verjetnosti minimalen.

darwindarko, 17.11.2023 ob 19:26

Šole so ječe (slovenski podnapisi) 5.08 min.

( https://www.youtube.com/watch?v=dz-0JL1rdXU )

šole so ječe

( https://forum.over.net/forum/tema/zbudi-se-4-24867492/ )

strawman mirror

Spoznaj svojega slamnatega moža (fiktivna oseba) (angleško) 5.01 min

( https://www.youtube.com/watch?v=MGi5C4P-KzA )

brez šol bi tebe vsak mulec tolkel po glavi, kolenu …

Darmajmun liza, nisi rabila posebej teme odpret. Se ti oreng pozna, da nisi bil sposoben za v šolo.☝️

BogMonaTM, 17.11.2023 ob 20:34

brez šol bi tebe vsak mulec tolkel po glavi, kolenu …

Ne rabi, saj se že sam dovolj sabotira. Glej še par let ko bo brezdomec cuzal za Qlandio za 2€ 🙂

Ej, ne s takimi po forumu. Mene v moji debati napadajo, da je šola čisto ok in da so učitelji, ki zagovarjajo ta sistem, najboljši. Problem so naši otroci in mi starši, ki verjamemo vanje. Ne drozaj v osje gnezdo. Šola je super, geniji harajo. Ostali smo pa zakompleksani povprečneži, ki nas moti, da naši otroci nimajo petk. Samo zato govorimo čez šolo, sistem je drugače top!

Dana771, 17.11.2023 ob 20:46

Ej, ne s takimi po forumu. Mene v moji debati napadajo, da je šola čisto ok in da so učitelji, ki zagovarjajo ta sistem, najboljši. Problem so naši otroci in mi starši, ki verjamemo vanje. Ne drozaj v osje gnezdo. Šola je super, geniji harajo. Ostali smo pa zakompleksani povprečneži, ki nas moti, da naši otroci nimajo petk. Samo zato govorimo čez šolo, sistem je drugače top!

Saj sem z drugimi besedami omenil, kaj indoktriniranci počnejo. Njim vlada ILUZIJA. Ponavljali so vse niso vse premislili ali drži ali ne.

Zato so indoktriniranci sami tisti, ki ščitijo sistem in iluzijo ter napadajo, kot IMUNSKI SISTEM tujek, če se ne strinjaš z njimi in njihovo indoktrinacijo, ki so jo prejeli in jo imajo za temelj. Kajti, če jim to odvzameš so manj, kot NIČ.

Pol pa nič. Najbolš da greš živet v jamo in si popolnoma nepismena bunka. Prav imaš. Kje pa sploh rabiš danes kaj znat?

Poglej darmuna, ko je uspešen. Pa še on ima nekaj razredov oš. Kako uspešen bi šele bil, če ne bi imel čisto nič.☝️😜

Tako tako, 17.11.2023 ob 20:42

Ne rabi, saj se že sam dovolj sabotira. Glej še par let ko bo brezdomec cuzal za Qlandio za 2€ 🙂

A ti pol dobro poznaš cuzanje za 2 evriča? Uau dobro tole .

Če se da, ne hranite TROLE

Čuj ti, jaz nisem med njimi. Jaz bi komot obdržala otroka doma, če bi imela čas ga šolati. Ali pa če bi imela denar, plačala nekoga, da otroka uči doma. Ta mogočna šola je mojega otroka med korono zaposlila tako malo časa, da ni omembe vredno.. zdaj pa se čudijo, da otrokom manjka znanja in hitrosti. Eni smo med korono delali od doma, bi mi pasalo, če bi tisti “pouk na daljavo” trajal vsak ene tri ure (s pavzami vsem, se razume), da bi vsaj nekaj v miru naredila, tako pa so jih po eni uri, ko so jim dali navodila, kaj naj predelajo, lepo odslovili od računalnika. Obravnavali so jih huje kot študente! Jaz sem na faksu imela možnost obiskovanja predavanj, lahko sem pristopila k prof. in kaj vprašala, naši otroci pa ne. Vse smo morali starši z njimi delati. Sramota za tako šolo in učitelje. Takrat smo vsi starši bili dovolj dobri in pametni, da smo nadomeščali učitelje, ko smo doma šolali otroke. Ko pa si dovolimo kaj pokritizirati, pa se nas potolče, kaj si dovolimo, da sploh podvomimo v sistem.

Dana771, 17.11.2023 ob 20:55

Čuj ti, jaz nisem med njimi. Jaz bi komot obdržala otroka doma, če bi imela čas ga šolati. Ali pa če bi imela denar, plačala nekoga, da otroka uči doma. Ta mogočna šola je mojega otroka med korono zaposlila tako malo časa, da ni omembe vredno.. zdaj pa se čudijo, da otrokom manjka znanja in hitrosti. Eni smo med korono delali od doma, bi mi pasalo, če bi tisti “pouk na daljavo” trajal vsak ene tri ure (s pavzami vsem, se razume), da bi vsaj nekaj v miru naredila, tako pa so jih po eni uri, ko so jim dali navodila, kaj naj predelajo, lepo odslovili od računalnika. Obravnavali so jih huje kot študente! Jaz sem na faksu imela možnost obiskovanja predavanj, lahko sem pristopila k prof. in kaj vprašala, naši otroci pa ne. Vse smo morali starši z njimi delati. Sramota za tako šolo in učitelje. Takrat smo vsi starši bili dovolj dobri in pametni, da smo nadomeščali učitelje, ko smo doma šolali otroke. Ko pa si dovolimo kaj pokritizirati, pa se nas potolče, kaj si dovolimo, da sploh podvomimo v sistem.

Pa vsi ste polpismeni in Slovenija je s 86 % bralno nesposobnih prebivalcev na prvem mestu v Evropi. Veš kaki geniji bi bili, če bi jih vi sami učili, ki ne znate nič.🤣🤣🤣 Same darwine bi imeli.☝️

Šola bi bila super, če ne bi bilo toliko brezveznega balasta. Mislim, da bi morali ukinit balast in uvest še kakšen predmet za etiko, ker kaj počnejo sedaj mladi je že norost in hudobija. Če starši nimajo časa ali si ga ne vzamejo mora nekdo vzgojit otroke, da niso prepuščeni sam sebi in socialnim omrežij. Vsak dan beremo na koga se vse spravljajo, pretepajo, streljajo. To bi morali obravnavat v šolah prednostno. Vem, da je to naloga staršev, ampak saj vidimo, da naloge ne opravijo. Če ne bo noben delal na otrocih bomo tako kot v Ameriki s strahom hodili okrog, ker se bodo ustvarila geta, ki nas bodo ustrahovali.

Saj ni toliko poanta v tem KJE se učiš ampak KAJ se učiš.

In seveda ščitijo sistem, sem tudi omenil zakaj. Brez njega “njih” ni. Ker nimajo IDENTITETE svojega JAZA,obstoja brez sistema.

Nekaj kar je sistemsko pa tudi, če je to človek TA ni SVOBODEN.

Resnica boli341, 17.11.2023 ob 21:01

Šola bi bila super, če ne bi bilo toliko brezveznega balasta. Mislim, da bi morali ukinit balast in uvest še kakšen predmet za etiko, ker kaj počnejo sedaj mladi je že norost in hudobija. Če starši nimajo časa ali si ga ne vzamejo mora nekdo vzgojit otroke, da niso prepuščeni sam sebi in socialnim omrežij. Vsak dan beremo na koga se vse spravljajo, pretepajo, streljajo. To bi morali obravnavat v šolah prednostno. Vem, da je to naloga staršev, ampak saj vidimo, da naloge ne opravijo. Če ne bo noben delal na otrocih bomo tako kot v Ameriki s strahom hodili okrog, ker se bodo ustvarila geta, ki nas bodo ustrahovali.

Nekako tako, ja.

darwindarko, 17.11.2023 ob 21:02

Saj ni toliko poanta v tem KJE se učiš ampak KAJ se učiš.

In seveda ščitijo sistem, sem tudi omenil zakaj. Brez njega “njih” ni. Ker nimajo IDENTITETE svojega JAZA,obstoja brez sistema.

Nekaj kar je sistemsko pa tudi, če je to človek TA ni SVOBODEN.

Za Dana771

Saj ti si najmanj svoboden. Si totalni suženj šize. Zato tako noriš 24 ur dnevno. Namesto da bi se zdravil in si olajšal to vegetiranje. Ti namreč  ne živiš, vegetiraš in gniješ.

Anonimno 7392, 17.11.2023 ob 20:53

A ti pol dobro poznaš cuzanje za 2 evriča? Uau dobro tole .

Ne rabim. Jaz imam denar za plačilo zemljiškega prispevka 🙂

Darwine, sedaj pa nam razkrij ocene splošne mature ? Si jo sploh delal, malo sem v dvomih, ker poskušaš neizobraženost povzdigniti v neko osebno vrlino, da zakriješ manjvrednostni kompleks. Torej nižje ocene imaš, manj si ovca, ker s tem kažeš revolt šolskemu establišmentu, ko imaš manj sivih celic od povprečja. A ne obstaja za to boljša beseda, da si samo bolj “zabit” ? 😀

Darmund, pojdi delat!

New Report

Close