Ali bi se katera upala spustiti v zvezo z babjek-om?
Hana87a, 22.11.2023 ob 23:46
Vprasanje v naslovu. Bi se katera upala spustiti v zvezo z moskim, za katerega bi vedela, da je ves cas varal svojo bivso partnerico z razlicnimi zenskami? Je mozno, da se tak moski spremeni? Ni pa vec nek mlad tip ampak krepko v srednjih letih.
Ne
Navadno rečem ne.
Ma pa kolegica enga takega, ki je prejšnjo, no ni je sam, sta se lepo oba zjebala. S to pa videt vse štima.
Odvisno kaj išče in kaj najde. Eni pč niso za mono.. se mi zdi, da je pa vsaka ženska, ki je v postelji več kt sam hlod, lh samozavestna.. in ma njen mnj potreb iskat drugje, da poteši svoje fantazije.
Ne bo se spremenil. Odgovor je NE.
Včasih je potrebno poslušati tudi govorice, čeprav tega sama ne podpiram, vendar niso vedno v zraku ZAMAN.
Poznam žensko za katero so gorili, da ima vedno nekoga v rezervi; izkazalo se je kot resnica.
Poznam nekoga, ki že od doma izvira iz družine prevarantov, tudi on je tradicijo nadaljeval. Ne vem sicer kako se to obnese med dvema varajočima? Morda tu velja pravilo; zmaga tisti, ki prej prevara ali kako?
Odvisno, v čem mi je namen in odvisno od tvoje morale. Jaz sem sam in če bi ušel v razmerje z kakšno bi mogla biti mlada privlačna in nekaj denarja na računu. Jaz sem star 47 let in v penziji in vem da take ni, mladih žensk je ogromno in niso sploh tako privlačne vsaj večina ne in bi jo vse naučil, v roku 3 mesecev trdnega dela bi imela denar za celo življenje.
Verjemi da se ne spremenijo. Moški z visokim libidom je zelo nagnjen k varanju. Tudi če on zatrjuje da ne bo več varal, da je varal ker ni doma dobil.. Tudi če bo neskončni vate zaljubljen. Ko bo minila zaljubljenost, ko bo simpatična sodelavka malo flirtala z njim, bo spet naredil to. Taki varajo ker jim je to adrenalin, zasvojenost, ker se tako počutijo moški, lovci, privlacni. Ne morejo se upreti, ko jim ena pokaže, da ji je on všeč. Taki moški so tudi zapeljivi, šarmantni, galantni, znajo z ženskami. Poznam zgodbo od blizu, varal partnerko, ker po porodu ni mogla takoj v posteljo , on pa ni zdržal, potem ko ga je zasačila, ona ni več hotela z njim v posteljo , jo je spet varal. Sta šla narazen, sedaj menjava ženske po tekočem traku. Hitro se jih naveliča, najprej se zapali , nato naveliča . Ampak ko bi njega poslušala, bi se še kamen stopil, to je profesionalni laznjivec. Vsako obrne ki je malo bolj naivna. Ženska mora biti res močen karakter da zna take spregledati pravočasno.
BTDT nepr., 23.11.2023 ob 13:42
@Hash
Libido sam po sebi ni vzrok za varanje, slabi moralni temelji pa vedno in to ne glede na libido. 😉
Končno nekdo, k razume in ve kako se zadevam streže. To glupicam do 30 NE moreš razložiti, da so slabi temelji ogledalo tvojega partnerja.
Za noben denar!
Takšen človek gleda na ženske kot na objekt, zaupati ne moreš, da ne bo težil vsaki drugi ženski za tvojim hrbtom (vsi vedo, samo ti ne), takšen, ki bo z drugo, ko boš ti lahko na smrt bolna v bolnišnici, to so takšni moški, ki tukaj pišejo ponižujoče stvari o ženskah … Volk menja dlako, naravo nikoli! Vsakemu se lahko zgodi enkrat, ampak stalno dolgoročno varanje je enako kot če bi šel brez izpita za avto takoj vozit na avtocesto – pač iščeš nesrečo pri enem samem življenju, ki ga imaš.
Ravno zadnjič sem brala en intervju žene nekega rock zvezdnika ( ne spomnim se tocni kdo je bil mož). Žena je tolerirala vse, varanje, svingerstvo, orgije. Bila je zakompleksana in navajena takega vzorca od doma, saj je oče konstantno varal mamo. Podobno je ona tolerirala, po eni strani je vedela da ima mož orgije, ampak je zamižala in se tolažila da ima rock zvezdnika in so to njegove muhe. Nekako se je naučila s tem živeti. Torej , če želiš tako življenje, izvoli. Tvoj ni rock zvezdnik, torej še slabše.
Cb x, 23.11.2023 ob 16:29
Ravno zadnjič sem brala en intervju žene nekega rock zvezdnika ( ne spomnim se tocni kdo je bil mož). Žena je tolerirala vse, varanje, svingerstvo, orgije. Bila je zakompleksana in navajena takega vzorca od doma, saj je oče konstantno varal mamo. Podobno je ona tolerirala, po eni strani je vedela da ima mož orgije, ampak je zamižala in se tolažila da ima rock zvezdnika in so to njegove muhe. Nekako se je naučila s tem živeti. Torej , če želiš tako življenje, izvoli. Tvoj ni rock zvezdnik, torej še slabše.
Poxabila sem napisati kljub no. Tolerirala je varanje zaradi lastnega občutka manjvrednosti, zato je vzela babjaka in se tolažila da imajo zvezdniki muhe. Ženska z zdravimi temelji ne bi varanje tolerirala nikoli.
Moja sodelavka se je zacopala v enega babjeka. Bil je locen z enim otrokom, veliko varal. Ker tipa dobro poznam sem ji zvezo mocno odsvetovala. Onadva sta se porocila, imata 2 otroka in on ne vara. Sam pravi, da je mladost iznorel in da je to prerastel. V drugo se je porocil pri 31 letih. Tko da, je mogoce.
Ne gre za upati ali ne, gre za to koliko se ceniš in spoštuješ, koliko ti je mar za zdravje, tako psihično kot fizično in kakšne so tvoje vrednote, prioritete v življenju, cilji.. s takim človekom itak ne bi imela nič skupnega, tako da težko da bi sploh imel možnost se zbližati do te mere z menoj, da bi se jaz morala o tem odločati. Če pa že, bi to bil zelo jasen ne. Preprosto ne bi bila na isti frekvenci..
lahko se spremeni, 23.11.2023 ob 17:58
Moja sodelavka se je zacopala v enega babjeka. Bil je locen z enim otrokom, veliko varal. Ker tipa dobro poznam sem ji zvezo mocno odsvetovala. Onadva sta se porocila, imata 2 otroka in on ne vara. Sam pravi, da je mladost iznorel in da je to prerastel. V drugo se je porocil pri 31 letih. Tko da, je mogoce.
Vprasanje, kaj je v resnici z njim. Ravno moskim pri 50-ih se spet utrga, kriza srednjih let. Lahko je odličen igralec, pa ga ne pogrunta nihče. Ampak močno dvomim da nekdo ki vara non stop, kar naenkrat preseka in postane vzoren mož. Tak je dovzeten za ta dražljaj skrivnostnosti, izziva in ko bo prilika, jo bo spet izkoristil, žena pa sploh vedela ne bo.