Še en ruski general je šel rakom žvižgat
Hahaha, 07.12.2023 ob 16:37
Dobri so tile Rusi, da brez hrane, orožja, demoralizirani in dezertirani že skoraj dve leti držijo fronto samo z lopatami, ki je Ukrajinci ne morejo prebiti z najmodernejšim zahodnim orožjem.
Pa ja, napovedovali so 3 dni, zdaj pa že skor dve leti vztrajajo, res so dobri! Vse gre po planu, kot so si v štartu zamislili 🙂
Vesel oće, 30.11.2023 ob 16:59
Spomladanska ofenziva dela čudeže. Slava Ukrajini!
Rusi so že dve leti brez orožja, hrane in morale, Ukrajinci imajo pa vse najboljše zahodno, zato so tudi rezultati temu primerni. Samo še petnajst let, pa bodo Ukrajinci osvobodili zaledje Kijeva.
“VESEL OČE”,
upam da ne tako dolgo, upam, da že prej. Težko mi je zaradi vseh Ukrajinskih žrtev.
Lepo od tebe “VESEL OČE” da si na pravi strani in zvesto podpiraš Ukrajino.
Je kar nekaj desničarjev, ki jih poznam, ki navijajo za Putina, ker trdijo kako brani Ruske tradicionalne in družinske vrednote. Medtem ko je ZDA po njihovem grožnja z svojo lgbtq ideologijo.
Jaz nisem levičar, sem neopredeljen, se zavedam, da je ves svet tako bolan, da sem relativist. Sem proti lgbtq ideologiji.
In sem proti AMERIKI. Pa to ne vpliva name, da ne bi videl kako zavržena in krivična je Ruska agresija nad Ukrajino. In gabi se mi država Rusija, ki je pripravljena takole žrtvovati svoje sinove za takšno nesmiselno vojno.
In najbolj upam, da bo RUSIJA po tej vojni poražena, oslabljena in nepomembna svetu. Evropa pa povezana in združena z Ukrajino v EU in še močnejša. In da se bo umaknila od škodljivih in zblojenih ZDA in postala bolj suverena in samostojna. In seveda z svojo lastno kulturo, oziroma z vsemi našimi kulturami, da bi se nehali ozirati le k ZDA in njeni neumni popkulturi in se zgledovati po njej.
Vesel oče, 07.12.2023 ob 19:20
Tudi po Zalivski vojni 1991 je iraška vojska še vedno imela več tankov T-72 od Šugoslavije.
Tudi po kovid zvar vojni ima Zlovenistan manj ribjih konzerv kot t55. Vse šenkal za kavboj projekt opustošenje in propad eustana.
Svaka čast. Baš fino zvuči.