Žan Nekrep
Njega poznam,osebno. Ni vecjega laznjivca v celi Sloveniji.
Reklamira kako naj bi sluzil 100.000 Evrov na teden. Ko pa pogledate promet njegovega podjetja vidite, da 100.000 jih ni v celem letu.
Zakaj bi nekdo ki ima sistem kako bajno sluziti, ga delil celemu svetu…in to brezplacno?
Tisti ki ste mu na koncu placali za NIC, ste RES LOLEKI!
Bolj iz firbca sem se udelezil njegovih webinarjev in clovk kar ne neha in ne neha nakladat o super zasluzkih ki ti vzamejo cas za 2 uri na teden. Moras biti pa res nor, da tko prepricljivo prodajas meglo in da ti ni nic zal ljudi ki si jih nategnil. Zan pod nujno moras obiskati psi…. , tvoje vedenje postaja nevarno.
Tolikokrat se mi je pojavil na youtube s svojimi brezplačnimi izobraževanji in tem kako služi vsak teden 100k EUR… Da bi rekel samo drži denarnico in teci stran kolikor hitro lahko. Kdor služi velike denarje tega sigurno ne bo razkril, noben noče konkurence, kaj šele brezplačno. Tako, da to je treba ves čas imeti v mislih!
Komplikator, 11.03.2024 ob 12:14
Ne poznam, izobražen je, to drži. Poraja se pa nekaj vprašanj al fura kak zavod in ko mu ne gre ma kvazi projekte in sesa drzavni denar ter podučuje šolske primere z you tube. Ali pa mu dobro gre pa mi dvomimo.
Ne, ima s.p.
Ampak je normiranec.
V dveh zaporednih letih skupaj ne smeš preseči 300.000€ prihodkov (ne zaslužka), da smeš še biti normiranec.